Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nb01

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utolsó, vasárnap írott posztomban még csak azt ünnepeltük, hogy megérintettük Itáliát, igaz, rögtön fürdéssel kezdtük az alámerítkezést – bocs – azóta viszont már mélyebben járunk az országban. Hétfőn randa, esős idővel kezdtünk (de várjuk már a túránkat…..
nb01 2014.07.23 17:22:34
@Csikós Zsolt: Jó ezt hallani! Hajrá!!!
Ma egy fotós posztot láthattok a képek alatt kommentárral a különbségekről.   A jobb oldali egy Tonka / Polistil gyártmány, a bal oldali pedig a jól ismert Bburago szülöttje.  Az egyik fő különbség elég szembeötlő. Ugyanis a Polistil rejtett lámpája nyitható. A…..
György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója a Média Hungary elnevezésű médiakonferencián nemrég jelentette be, hogy belga minta alapján egy olyan forradalmi műsorra szeretné megnyerni az RTL Klubot, amiben a két csatorna meghatározó személyiségei mérnék össze magukat. A…..
nb01 2014.05.13 15:07:17
3D KÍVÁNSÁG A 3D nyomtatás ára 2014.04.03 01:50:43
Mindenki a 3D nyomtatásról beszél, de senki nem mondja meg, mennyibe kerül? Akkor most megtaláltad, amit tudni szeretnél! Olvass tovább, hogy kiderüljön mennyiért nyomtathatsz ma Magyarországon?! "A 3D nyomtatás ára a használt anyagtól, a térfogattól és a technológiától…..
Rendszeres olvasóink közül talán sokan emlékeznek még Aoki Kunio történetére. A japán világutazó kettőötvenes Suzuki Djebeljével átmotorozott többek közt Szibérián, Ukrajnán és Románián is. Magyarországra érve a Király utcai hostelben szállt meg, ám motorját reggelre…..
Azt már megállapítottam az elején, hogy az autós lábpumpa, mint műfaj, szinte teljesen halott. Járkáltam egyik barkácsáruházról a másikra, gyakorlatilag mindenhol ugyanazokat a pár ezer forintos, 12 voltról üzemeltethető kompresszorokat árulták. Nem mintha valamiféle…..
A minap Széles Gábor gyakorlatilag bevallotta, amit iparági pletykákból már sejteni lehetett. A BKK erőltette a VT-Transmanra a főváros új Mercedes buszait. Széles Gábor hazánk autóbuszgyártásának sokszoros megmentője a saját Facebook oldalán vallotta be, hogy a kisebbségi…..
Belsőség Heti merítés 2013.08.04 09:22:44
Helga Ahogy beleültem, az tetszett meg benne, hogy a km-számláló 300000 fölötti értéket mutat. Nem úgy, mint a korábban megtekintettek 200-250 ezres állásai, illetve volt egy 600 ezres is, ami pesti taxi volt és cserélték már a motorját, ettől inkább menekültem. Gondoltam, ezt…..
nb01 2013.08.05 13:06:04
@Ambrus Gergely: Igazad van :-) Ez mindent visz!!!
"Úgy szeretném, ha lenne szerencsém" - énekelték 1997 környékén a vidéki diszkókban a félmeztelenül fejen pörgő Hip Hop Boyz-fiúk. Úgy látszik, a másik két taggal ellentétben a kopasz Real Actionnek (civil nevén: Szűcs Zoltán, bár nem rokonom) tényleg szerencséje…..
nb01 2013.04.14 13:01:22
Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán…..
Kaptam egy fotógyűjteményt a KÖKI-ről. Az egész pusztulásról, koszról, szemétről szól. Legtöbbször nem foglalkozom ilyesmivel, de most kivételt teszek. Egyrészt az összefoglalóban írtak miatt: "Közel egy évvel a nyitás után, 2013 januárjában ott tartunk, hogy a helyzet…..
Péterfy Bori & Love Band – Fehér éjszakák(Megadó) Van egy előítéletem azokkal a formációkkal szemben, ahol a főszereplő nevével fémjelzik az egész produkciót: statikus, vákumcsomagolt popkészítményekre asszociálok először. Erre azonban, amellett, hogy ez természetesen…..
Május végén már Csabinál volt a fényezett kaszni. Egy hónapra rá benne lakott a motor, a váltó, a saját kerekein állt. Augusztus elején már lehetett nyitogatni-csukogatni az ajtókat (igaz, csak a hátsók voltak bent), ott tekergett benne az egész kábelezés, fent volt a…..
Úgy látszik, a zöld és sárga színektől nem tudunk szabadulni. Most egy Ford Aspire kerül terítékre, kirívó színeivel és díszítettségével minden közlekedőtárs sokkolójaként szolgálhat. Azóta már persze elkelt. Minden részletében sokkoló. A zebracsíkos külső persze…..
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
  Poznanban, a horvát – ír meccs előtt, alatt és után két horvát szurkolónő közterületen gusztustalankodott. A nyílt utcán, majd a stadionban is csöcst villantott a korábbi kormánypárt, a kereszténydemokrata HDZ (Hrvatska Demokratska Zajednica - Horvát Demokratikus…..
MrMojo egész újlipótvárosi társasházának lakásonként 50000 ezer forintot kellene befizetnie a Díjbeszedőnek. 5 éven keresztül ugyanis egyik szolgáltató sem volt hajlandó kikapcsolni a villanyt/gázt a gondnoki lakásban, pedig többször is jelezték az illegális lakásfoglalást…..
Nem vagyok gyűjtő, vagy legalábbis saját sztenderdjeim szerint ez még nem számít gyűjtésnek. Egyet gyűjtök konkrétan, a saját egykori autóimat, ami a7 1997-es Toyota 4Runnert leszámítva meg is van. Persze a Renault 4-esből és 5-ösből, meg a Golf II GTI-ből nem mondanék nemet…..
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
A Samsung szervizeseknek is megvannak a saját kis rituáléik, mint a sorozatgyilkosoknak, például, hogy addig ne is számítson a rossz készülék tulajdonosa rendesen működő telefonra, amíg azt ötször fel nem küldik a fővárosi szervizbe. Zsófi telefonjánál azonban elszámolták…..
Aki kicsit is nyitott szemmel jár Budapesten, vagy olvasta az augusztus elején megjelent nyomtatott Lángoló Gitárok magazint, az már valószínűleg tud róla, hogy a Quimby november 12-én születésnapi koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában. A zenekar az esemény miatt…..
Árpád apánk feltúrta a filmhíradót archívumát és brutális érdekességeket talált. Kezdjük ott, hogy a sokat siratott magyar motorkerékpár-gyártás valaha a robogóiparban sem tétlenkedett, de a történet korántsem a Panni és Tünde robogókkal kezdődött. Én konkrétan majdnem…..
Turbo – Lost Measure(Szerzői kiadás)A Turbo néhány évvel ezelőtt nagy lendülettel, és hazai viszonyok között meglepően rövid időn belül kiérlelt, komplett produkcióval jelent meg a közönség előtt. A zenekar az első lemezén, és a koncerten is jól teljesítet, de az…..