Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ízeltszájú

51 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tükrökön túl, fenn a fellegekbenfurulyáját elejti egy angyalszárnyú kígyóbűvölő.  ..
MI-ART? LGT - Mozi 2023.05.22 08:21:00
láttam a házat,melyből lelkek füstje szállt  ..
Paff, a bűvös sárkány, senkitől se féltÁlomország tengerpartján játékok közt élt.  ..
Vége van már a lakodalomnak,Nagy bánata van a mennyasszonynak,Forgatja a karika gyűrűjét sajnálja a régi szeretőjét.   ..
a magány újra mellém dőlcigifüst száll az erkélyrőlvégül úgyis csak egy sóhaj maradminden jó nőből  ..
Holnap hajnalig ébren őrizzük álmunk  ..
Tükörbe nézel, két szemed véres,Nem marad más, csak a kis feleséged...
Graffiti, tag-elés, kilencvenes évek,..
MI-ART? Népdal - Száraz tónak... 2023.05.13 08:00:00
Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol.    ..
Tedd a napfényt be a számba,Készíts képet szivárvánnyalTejjel mézzel, bátorsággalHazug legyen, mint egy túlexponált képen..
Hosszú vonatsíneken kóboroltam tovább  ..
MI-ART? AWS - Éjjeli tánc 2023.05.10 10:52:00
Szabadulj ki a testfogságbólHallucináljunk boldogságot!..
Az élet a legjobb méreg..
Meseautóban színezüst erdők soránRepülünk a szívünk tavaszán.Arany országút csillogó gyémánt poránRepülünk a mesék kocsiján...
MI-ART? Majka - Belehalok 2023.05.09 10:24:24
Félig telt poharak az asztalon Ha úgy tartja kedvem, néha beleiszom..
MI-ART? Republic - 67-es út 2023.05.09 09:42:43
"Nagy esők jönnek és elindulok, elmegyek innen messzeA 67-es úton várhatsz rám dideregve"..
A megcsalás vagy kikacsintás vajon ok e szakításra? Véleményem szerint nem. De vajon hányszor lehet ezzel visszaérni, hányszor kell megbocsájtani?  Az első fejezet rögtön a bulvárral nyit. De ne aggódjon a kedves Olvasó, a többi fejezet is fog tartogatni érdekességeket. Lesznek nagyot döngő…..
Válásom története Intermezzo I. 2022.12.11 12:50:55
"Azért válok, mert nem akarok hazudni." - Mondta akkor a feleségem. Ez valahol kapcsolatmentő terápia után, és az új faszijának küldött szívecskés emoji között történt. Megspékelte még pár Nők lapja caffe szintű divatos idézettel. Például olyannal, hogy "A boldog anyuka, a jó anyuka".  Az egész…..
Eközben odabent #kitörtanyár 2021.07.13 23:21:19
Íme tanévzáró főcímdala. Kellemes és pihenésben gazdag nyarat kívánok minden blog-olvasónak! Aki elmegy nyaralni,  üzenem: visszavárlak! Van még tennivalónk!  Filmmolyoknak egy jótanács: Dallas! Ne felejtsd otthon a világjegyet. ..
1 perc semmittevés a szünetre   Végre az irodában 4 óta folyamatos rohangászás után. Adok magamnak 5 percet meginni a teát. 1-3  perc - a forró meleg ízes víz élvezete. 4. perc - hátradőlés, lábat fel és élvezni egy percre a nyugalmat. 5. perc - hírtelen Főnök bagoly  ..
Indulás óta egy kicsit átalakultunk, kicsit finomodtunk és talán egy kicsit jobbak is lettünk. Az elmúlt időszak próbára tett minket. Sokszor feladtuk volna, és menekültünk volna el máshová, máshoz. Vagy tudja a fene: A lényeg, hogy innen el. Akár a bolygóról is. De a kitartás, és a közös együtt…..
Dorottya tanárnő megérkezett a munkába. Ez is egy szokásos szürke reggelnek indult. Az ajtóba érve egy furcsa izgalmas érzés öntötte el, amit a lépcsőnél már szavakba tudott foglalni: „Hamarosan újraindul az élet!” – gondolta.   Ha úgy érzed, hogy a munkahelyed az otthonod is, akkor üsd össze…..
avagy egy röpke elmélkedés gondlatébresztőnek.   Ez akár egy sablonos igazgató beszéd szövege is lehet: „Kedves Diákok, Kollégák, Szülők és Hozzátartozók! Ez már második rendhagyó ballagásunk…”   Vajon a második alkalom is rendhagyónak számít? Emlékszünk még milyen volt 3 éve? Mit mentenénk…..
Ha minden jól megy 19-én nyitunk! Újra megtelhetnek a folyosók, a tantermek és végre kinyit a büfé is, ahol hosszú órákat lehet filozofálgatni a Topjoy kupak üzenetén. Netán elgondolkodni azon, hogy már csak pár óra és itt az ebédidő.   Ma délután egyedül voltam az egész épületben. Azért is jó, ha…..
Az elmúlt napok legfontosabb teendője az volt, hogy a személyes adatokat egyeztessük és ellenőrizzük. Aki igényelni, minél hamarabb, akár pár napon belül megkapja a védőoltást. A mi munkánkon ez nem fog múlni! Lehet végre újra látjuk egymást? Erre várunk sok-sok hónapja! Csak nehogy álom…..