Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mézga_Géza

2 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az exkluzív Sztojka Iván interjú már nagyon kellett, eddig még sehol sem tudtak mosakodni a Marian Cozma meggyilkolásának ügyében letartóztatottak. Az RTL megadta a lehetőséget Sztojka Ivánnak, ő pedig élt vele. Vastagon.   "én nem kábítószerezem már…..
Király, ezt a műfajt nagyon bírom szeretni, mert ha jó karakterek vannak benne, akkor elszórakoztatja az embert, lásd még Rock of Love a VH-1 műsorán. Az MTV most ráment az olasz-amerikaiakra, a főleg New Jersey államban lakó, mások által igencsak lenézett digó populációra, és…..
Ezúttal oriza triznyák vállalkozott arra, hogy a hivatalok elmaradhatatlan és kikerülhetetlen személyiségét, az idősödő hivatalnoknőt tárja a nagyérdemű elé. A jellemzés annyira pazar, hogy nagy hirtelenjében nem is tudok mit hozzáfűzni. A hivatalban dolgozó idősebb nő…..
Mézga_Géza 2009.11.22 11:26:08
Az utóbbi napokban-hetekben mintha kevesebb lett volna megalapozatlan, homályos fényképekre alapozó, légből kapott pletykából, de szerencsére a hétvége bővelkedik az ilyesmiben: tegnap a tablethez volt szerencsénk, most meg az iPod Touchhoz. Hiányzott már, mi?Szóval szeptemberben…..
Az Index jóvoltából elindult egy feltáró folyamat, aminek eredményeként fény derülhet olyan szuper titkos információkra is, mint például az egyetemi rektorok fizetése. Nem csodálom, hogy titkosították, olyan nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet a kiderülése, amit egyik kormány…..
Mézga_Géza 2009.11.22 09:52:52
 Kezicsókolom vagy jó napot? - Tessék szavazni! Tomcsee neve már sokunknak ismerős lehet a japánbuzis poszt óta - most értékes gyűjtőmunkával bizonyítja, hogy ő nem egy one-hit-wonder, vagyis holmi egyslágeres üstökös. Szia Tibi! Sajnálatosan a múltkori…..
Mézga_Géza 2009.11.21 17:32:10
@vészmadár (pica pica): lol. egyetértek. szóismétlés hát!
 Na innen folytatjuk, he - mivel annyira megtetszett mindenkinek a szóban forgó folyóirat. Hejjhó Tibi!Nem végeztem még a bölcsészekkel, ezért tehát íme egy újabb cikk az ELTE BTK-s gólyáknak osztott Pesti Bölcsész Újságból. Nem emelek ki semmit dőlttel, mert akkor ki…..
Nem ismerem Chuck Palahniouk regényírói munkásságát - még egy hiányosság, sebaj, amíg van mit tanulni, nincs min unatkozni - de aki a Harcosok klubját kitalálta, annak fejében van valami különös, ami megfogja az embert, amivel érdemes foglalkozni, mert egy nem szokványos utat jár…..
Mézga_Géza 2009.11.21 17:25:16
Újabb pletykavonat érkezik, a tabletes őrületeket már csokorba gyűjtöm, nehogy a túl nagy izgalomban le találjunk fordulni a székről.A legújabb az, hogy a tablet mégsem érkezik 2010 első negyedévében, inkább az év második felében. Az Apple a Digitimes szerint megváltoztatott…..
Mézga_Géza 2009.11.21 17:15:42
Ott, ahol a bírói baki végződik, és a műhiba kezdőik, van egy sáv, ahol minden gyanús. A műhiba viszont természetéből adódóan kevésbé alkalmas arra, hogy az ember összeesküvés-elméleteket gyártson, mert óvni mindig lehet, és olyat egyelőre nem láttunk, hogy egy…..
A fideszes, mszp-s, és szdsz-es jelöltek máig nem számoltak el a tételes kampányköltéseikkel, annak ellenére, hogy levélben kértük erre őket. A kérésnek egyedül az LMP jelöltje tett eleget. Egy néhány nappal ezelőtti részletes kimutatás alapján 347.650 forintot költött (a…..
Újabb képek a készülő 2010-es pucér lányos Pirelli naptárból. Korábban már láttunk néhányat itt, most újabb képek, egy videóval kiegészülve. Aki unja a pucér/topless modellek és Terry Richardson (fotós) látványát az ne nézze meg a videót, és ne is kattintson a továbbra,…..
Gyönyörű reklámfilmmel jött elő a klasszikus Unicum. Kár, hogy semmi köze a termékhez, és semmiféle stratégia nem látszik mögötte. Nemcsak a reklámszakmai partjelző, hanem a nemzeti értékekért aggódó állampolgár is felordít bennem, ha szembejön bármi, ami Zwack,…..
Polír Ízlések és pártok 2009.11.20 14:11:00
Azt mondják, az vagy, amit megeszel. Valószínűleg mert azt eszel, amit a meggyőződésed diktál. (Manapság mondjuk inkább amit a pénztárcád enged, de ez most nem egy válság-poszt.) Ezt látszik alátámasztani a következő hír is: jelentős eltérés mutatkozik az amerikaiak…..
Na itt egy igazán vicces történet a szuperarrogáns Steve Jobsról. Történt, hogy a Little App Factory levelet kapott az Apple-től: a kaliforniai cég jogászai arra kérték a vállalatot, hogy az változtassa meg az iPodRip nevű program elnevezését, az mp3-lejátszó nevét ugyanis csak…..
Péntek délután van, ne is álmodjatok róla, hogy valami vértől fröcsögő, cafatokra tépős, kopaszmercises posztot kaptok. Bali bűne annyi volt, hogy szerette volna minél előbb szabaddá tenni az utat a szemből érkező autós előtt, cserébe az meg ráhúzta a kormányt. Jófej.…..
testmódosítás surface weaving! 2009.11.20 16:03:44
A surface weaving egy olyan felszíni piercing, ami nem csak egy, hanem több helyen megy be a bőr alá. Az éxer szárai a bőr alatt vannak, de a többi rész kilóg a bőrből, így elég szokatlan látványt nyújt. Általában az ilyen piercinget vagy egy speciális formára hajlított acél…..
Nem igazán lehet már tudni, hogy valójában Woody Allen filmjei, aranyköpései, botrányos magánélete, esetleg zenéje (bár ezt igazán kétlem, de el is nézem a mesternek) miatt szerepel-e jelen pillanatban a közéletben. Mondjuk rögtön hozzátehetjük, hogy ezt a hármast (na jó…..
  A Becstelen brigantyk forgatókönyvéhez Queintin Tarantino már jó 10 éve hozzálátott, beszédtéma volt a rajongók körében és Hollywoodban is sokszor szóba jött a film. Az eltelt időszak alatt a szkript egyre csak dagadt, sokasodtak a teleírt oldalak, Tarantino pedig azt…..
Igen, fapadossal, Pestről, átszállással, egy reptéren eltöltött éjszakával. Nyűgös? Átszállást tekintve semmiképpen, a reptéri éjszaka pedig néha vetekszik egy olcsó, lepukkant hostellel, s a cél érdekében néha bírható. Mi a cél? Ibiza, Mallorca... Ezek nyáron…..
Pár napja érdekes meghívót találtam: Debreczeni József új könyvét (amely természetesen a szerző kedvenc témájáról, azaz a köpönyegforgató és egyben életveszélyes Orbán Viktorról szól) Dávid Ibolya és Kuncze Gábor közösen mutatják be. Ha valaki az interneten kutat az…..
Néhány hete a kezembe akadt egy cikk az eltűnő gyerekkorról és az elavult gyerekjogról.  Azóta is azon tanakodom, vajon mennyire van igaza a  cikkben szereplő pszichológusnőnek, aki ugyanis azt állítja, hogy a babablogok veszélyforrást jelentenek a gyermekekre, mivel a…..
A 8bites, pixeles cuccok mindig is a gyengéim voltak, de asszem ez mindent visz, egyszerre kibaszott jó és überproli ocsmány, ha nem láttad nézzed megfele! via szanalmas.hu FLAIRS - TRUCKERS DELIGHT from 3rd Side Records on Vimeo...
Olasz fórum Élmény a Déliben 2009.11.21 09:05:00
Én nagyon sajnálnám, ha egy sötét éjszaka a Déli pályaudvaron az ötös vágányon tovább menne a vonat tíz-tizenkét méterrel, mert akkor azon venném észre magam, hogy nem találom kedvenc uzsonnázó, reggeliző helyemet.Nem a külcsín miatt lehet szeretni az Adria Büfét, meg…..