Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kbellfan

17 bejegyzést írt és 364 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este, az egyik tévéműsorban megszólították György Pétert. A neves médiakutató nehezményezte, hogy a hazai nyilvánosság fórumain furcsa szakértők fejthetik ki álláspontjukat a menekültkérdésről. Aki ugyanis az iszlámról próbálja felvilágosítani a…..
Egy hete kezdődött és pénteken ér véget a thaiföldi Phuketen a helyi kínai közösség által szervezett vegetáriánus fesztivál. A név azonban némileg megtévesztő, mert a résztvevők a megtisztulás jegyében elképesztően brutális dolgokat művelnek magukkal. A posztban szereplő…..
Már az elején le kell szögezni, hogy nem a Dalai Láma hibája az egész. Az európai hippik és a kicsit elveszett harmincas értelmiségi csajok által is nagyra tartott vallásai-politikai vezető mit sem tudott arról, hogy a magyar önkéntesek idén be szeretnék fejezni a Zangla falunak…..
kbellfan 2014.08.12 15:24:01
@Földes András: keresd csak meg, többen kíváncsiak lennénk erre.

Elég sok előadást hallottam sőt olyan beszélgetéseket is ahol nem volt média és nem nyilvános előadás vol de ilyet sosem hallottam. Inkább olyanokat hogy "meg kell védenünk a kultúránkat" "meg kell védenünk a nők szabadságát" "inkább abban kell nekik segíteni , hogy a saját országaikban boldoguljanak, legyen kevesebb gyerekük és tudják azokat iskolázni".

Ez tényleg elég rosszul hangzik.. csúnya popláma slapp slapp

[OFF] Majd ha itt is lángol a gettó meg megtízszereződik az erőszakok száma mint Malmő-ben a menekültek befogadása után, legalább lesz miről írni ugye..
Egyedül a hollandok ébredeznek de valószínű már késő. [/OFF]
kbellfan 2014.08.12 15:28:48
@szalmaildi_: Szerintem félreértetted a "VIP turista " dolgot. Ez kulturális dolog. Aki a legmesszebbről jött az a "legnagyobb áldozatot hozta" a helyiek szemében annak érdekében, hogy ott legyen és azt előre ültetik udvariasságból.

Még akkor is ha mi tudjuk hogy a repülőjegy megvásárlása nem egyenlő azzal amikor ők napokat zötyögnek egy teherautón , hogy odaérjenek.

Nepálban nekem is részem volt ebben és megkérdeztem mi az oka. A tibeti mamókák nem bánták egy cseppet sem nagyon kedvesek voltak csokival kinálták a turistát :)
kbellfan 2014.08.13 10:40:46
@szalmaildi_: Na igen.. Indiából Nepálba átlépni kész felüdülés egyébként is.
Magyarországon kettő, nagy jóindulattal három féle wc típussal találkozhatunk: német, angol, meg a jó öreg pottyantós. Azt hinné az ember, hogy sokal több variáció nincs is - és persze nagyon, nagyon, nagyon nagyot téved. Rengeteg megoldás van, ami európai szemmel nézve bizarr…..
kbellfan 2014.05.13 10:32:41
@martineden: hat ha meleg orszagban vagy megszarad, de le lehet torolni a vizet papirral . akkor is higenikusabb sztem :) Ha lesz saját lakásom tutira lesz a wc-ben.
Na, hosszú téli álom után Ninjáék megint előkerültek így tavasz derekára. Ez több dolgot jelenthet: 1. elhagyták a rehabot 2. gyorsan kell nekik sok pénz 3. megint előkapartak valami levitézlett olcsó breakbeat dj-t Egy ilyen hajós Adam Freeland bulival szerintem mind a három…..
kbellfan 2014.04.14 16:02:05
@False_GOD: sajnos már régóta..

Sajnos elmentem és überfos volt.. Össze se lehet hasonlítani a 10+ évvel ezelőtti Füsti bulikkal ahol még breaket tolt.
Ha megszomjazol és nincs nálad pénz csak egy mérőszalag, akkor ez a video remek útmutatást nyújt abban, hogyan szerezd meg mégis a szomjoltó szörpöt..
kbellfan 2013.03.22 15:52:12
kbellfan 2013.03.28 11:03:34
@csipa: ugy ertettem UK :) tru dat
híd állásból állásba híd - 1 x 30egykezes híd - 1 x 10 - mindkét kézegykezes egylábas híd tartás - mindkét oldal - nagyon nehéz!erőlendítés (24 kg) - 1 perchídtartás előre - 15 mp - max feszítéssellábemelésmanna - gyakorlás földön"ablaktörő" ablaktörlő…..
kbellfan 2013.02.21 16:20:11
Észrevettem ám, hogy csúnyán lemaradtam az edzések és egyéb kalandok ide-dokumentálásával!Pedig volt tavaly is sok érdekes dolog, CK-FMS képzéstől a decemberi Alternatív Világvége Workout-ig mindenféle. Na majd eccer elmesélem.Most lagymatag erőfeszítéseket teszek a…..
kbellfan 2013.02.21 16:05:04
Bevallom férfiasan több éve nézegettem morcosan az úszógumimat. Igaz nem is sportoltam több éve már aktivan amikor találkoztam kettlebellel. Viszont hiába edzettem heti 2-3x a súly nem változott sajnos a „buvárruha” se. Ekkor kezdtem el kisérletezni mindenféle diétákkal. Nem…..
a válság elött... ..
kbellfan 2013.01.22 15:35:02
Kettlebell Életmód Plank 2012.12.14 15:49:32
Testépítők is felfedezték az alkartartást? "Kedvenc" bemelegítőgyakorlatom a 3 perces alkartartás vagy plank (azthiszem). Meglepődve láttam egy body buildingel foglalkozó oldalon egy ezzel kapcsolatos cikket.. nocsak. ..
Hello. Idén nem sokat irtam ide ami nem jelenti , hogy abbahagytam volna az edzést. Sok minden történt , sok utazás közben meló, utzazás ezek keveréke. Akarok akartam írni diétáról is. Le akarok dobni 8-10 kilót. Próbálkoztam a Harcosok Étrendjével de nem annyira ment úgyhogy…..
17 éves csaj crossfit videója. Jó kondiban van ez igen! ..
I. rész - Kalóriabevitel és élettartam Régóta és intenzíven kutatják, hogy milyen hatással van az elfogyasztott energia mennyisége az emberi élet hosszúságára. Állatkísérletek azt bizonyítják, hogy az öregedés legjobb ellenszere a kalóriakorlátozás. A genetikai…..
Subba Faszkorbács: SWAG Hungary 2012.08.14 09:54:08
"Érezted már azt miközben sétáltál az utcán, hogy a tömeg Téged figyel? Nem tudtad ugyan miért, hiszen a szokásos Bershka nadrágod, a legújabb Zara farmerdzsekid és OBEY-s sapka volt rajtad, amiket mindennap viselsz. Valamiért mégis úgy érezted különös vagy az emberek szemében.…..
nem semmi.. jobb ha összekapjuk magunkat urak :P ..
Kettlebell snatch lassított felvételen. Jobbról, balról, szemből; 16 kilós kettlebell és egy nagysebességű kamera segítségével. A swing is le lett filmezve, nanáhogy. 24 kilós bell lengedezik a tavaszi szélben.  ..
kbellfan 2012.07.25 13:25:12
@Juci RKC: köszi! lehet ezen segíteni? pl bizonyos napokon csak a bal oldalt edzeni? swing , snatch, nyomás..
kbellfan 2012.07.25 13:41:51
@Juci RKC: hát ez is elég jó volt. Nem voltam meg FMS-en de megejtem akkor.. Köszi!
Végre egy kis haladás a fővárosi exotic street-food témában! Az utolsó érdekesség a KisParázs volt évekkel ezelőtt. Azóta nyílt egy Thai Wok a Kálvin tér mögött, de az annyira rossz volt, és főleg annyira magyarosan rossz, hogy nem volt kedvem fárasztani vele a…..
A Rockstar klasszikus gengszterjátéka, a Grand Theft Auto III karácsony körül jelent meg Androidra, egy ilyen legendának megfelelő árfekvésben - most azonban az amerikai háborús hősök emléknapja (Memorial Day) tiszteletére (na jó, hazudjuk azt, hogy pünkösdi ajándéknak szánták)…..
kbellfan 2012.05.25 12:12:16
Subba Subba Art: A tetovált lány 2012.04.18 11:39:00
                     via..
kbellfan 2012.04.18 14:35:14
Az általam talán legjobban várt idei kütyü, az ASUS Padfone névre hallgató, telefon/tablet/netbook „öszvér” végre beárazásra került. Aki nem lenne tisztában a dologgal azok számára röviden felvázolom, hogy mi is ez. Egy ASUS által gyártott okostelefonról van szó, amihez 2…..
kbellfan 2012.04.11 16:13:03
Ez aztán a bréking! Vége a várakozásnak, ettől a pillanattól kezdve Androidra is elérhető minden idők legsikeresebb iOS-es fotós alkalmazása, az Instagram. Vége a nyálcsorgatásnak, már nem csak az iPhone-hipszter hibrid haverek kiváltsága százezer forintos készülékkel olyan…..
kbellfan 2012.04.04 10:01:18
@stoppos76: semmivel. ezt probaltam magyarazni haveroknak tegnap mikor habzo szajjal toltottek le es elvezkedtek rajta :)