Regisztráció Blogot indítok
Adatok
árnykép

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos tisztában vagyunk azzal, hogy a lifttel küzdő rendőri vezetők után néhány szimpla parki hülye már nem sok meglepetést tud okozni, de azért tessék, itt a heti termés.- Azt se tudjuk hova kapjunk, "bicigli", A torta, és a gyerekek - Különös…..
Tudtátok, hogy néha az internet legmegdöbbentőbb bugyraiból is érdekes és szórakoztató dolgok böffennek fel? Képzeljétek, az Index Fórumában is történnek néha izgalmas dolgok.Aktuális kedvencünk a méltán hosszúéletű Öreglányok a buszon... topik, tele olyan…..
Mindenki kedvenc brutál nyomozóját Vic Mackey-t, a Kemény zsaruk (The Shield) című sorozat főszereplőjét egy magánéletben nagyon kedves faszi alakítja, mégpedig Michael Chiklis, akinek korábban haja is volt, és nem akart mindenkit azonnal agyonverni egy kútlánccal, ha nem tetszett…..
árnykép 2007.04.25 14:58:42
Nagyon ritka az, amikor a pár perces hírnevet szerzett emberek hajlandóak beletörődni abba, hogy a negyedóra letelt. Valójában éppen ez a legirritálóbb bennük. Valóvilág Katka például a mai napig esküvőkön haknizik, bár biztos van ennél durvább is. Mi…..
árnykép 2007.04.24 14:17:29