Regisztráció Blogot indítok
Adatok
latin szerelő

0 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tart a The Voice párbajköre, jövő héten újabb indulókkal, de mivel egy kör már lement, meg tudjuk nézni, a mostani felhozatalból kik azok, aki veszélyesek lehetnek Király Viktorra. Nagyjából mindenki. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy a The Voice az élő adásokig…..
Vicces csávó ez a mi Viktorunk. Miután Kósa kiesett a potenciális örökösök közül ő tovább versenyezteti a két állva maradtat - Lázárt és Rogánt - hadd hirigeljék egymást az ő szórakoztatására. Miután Lázár cárevics közölte időben, hogy számára Rogán cárevics az…..
latin szerelő 2015.09.26 16:35:13
@Amadeus62:

Létezik szíriai megoldás az oroszok nélkül is?
A nagy dráma elmaradt, a hetven napja tartó játék utolsó feladatában, a hűségpróbán a döntőbe jutott páros tagjai megbíztak egymásban, így riszteltek a húszmilliós fődíjon. Ez a bizonyos feladat egyébként annyiból áll, hogy a páros tagjai egymásnak háttal, a kezükben egy…..
latin szerelő 2015.05.29 22:57:55
Farkasházy Tivadar a Borsban szólt be a Rádiókabaré új főszerkesztőjének, Fábry Sándornak, mert félti tőle a műsort, aminek 32 évig volt munkatársa. Gondolom, Fábrynak égető szüksége van a posztra, mert az MTVA-ban csak százmilliókat keres. Biztosan kőkemény politikai…..
„A nemzeti szajhaverseny dobogós helyezettjei" kommentárral tette ki a Facebookra Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Vajna Tímea és Rogán-Gaál Cecília képeit Lovas Zoltán újságíró, a DEKA alapítója. Egyebet nem is fűzött hozzá, de hamarosan mégis törölte a kontentet – bár a…..
A köztévés dalverseny első blikkre pontosan olyan, mint egy kereskedelmi tévés tehetségkutató. Pont úgy néz ki, mint az X-Faktor (nem csoda, ugyanaz a főrendezője), vérprofi az egész produkció, minden takkra megy, nincsenek benne bakik, belógó mikrofonok, hanghiba is csak kevés…..
latin szerelő 2015.02.22 10:37:16
@Yooha: :DDDD
Az utolsó tíz dal volt már csak hátra A Dal első fordulójából, amiről többször is elmondták, hogy ez talán a legerősebb csoport a háromból. Az előző kettő adást látva sem tudom eldönteni, hogy ez mennyire igaz, mindenesetre viszonylag magas pontszámok is születtek. Az már…..
latin szerelő 2015.02.08 17:36:23
@alfacsínó:

SZÉP SZOPATÁS! Grat! :)
„Pannónia nem Franciaország, nem a voltaire-i hagyományokon (Écrasez l’infâme) alapuló vallásellenesség és a szabad szatíra hazája. Pannónia nem a Charlie-k földje. (...) A (szólásszabadság) a demokrácia működésének egyik legfontosabb garanciája, és ha normális helyen…..
latin szerelő 2015.01.11 10:26:14
@Szindbad:
"- Valakit kigúnyolni a világnézete miatt ősi liberális szokás.
- Kigúnyolni a megerőszakolt nőket ősi tahó szokás.
- Ezt a kettőt párhuzamba állítani ősi konzervatív szokás."

Azt hiszem, megértettem a logikádat!

Tehát, ha az MN lehozna egy karikatúrát, amelyen egy tórát olvasó, nagy pajeszú, jellegzetesen ortodox zsidót hátulról éppen seggbe kúr egy hasonló kinézetű hittársa, miközben azt kérdezi: "élvezed?" - utalva a tóra olvasására, akkor a liberálisok meg sem nyikkannának. Jól értem, ugye? Ez mehet, ez nem gáz.

Mert hasonló karikatúrája volt az atya-fiú-szentlékek jegyében a francia lapnak. Menő, mi?
latin szerelő 2015.01.11 10:36:29
@Tata86:

Hülyeséget beszélsz, ezt magad is tudod.
Az Index, a 444.hu, a hvg.hu mind-mind felháborodott cikket írna, megszólalna a DK, az Együtt, stb....
Ide a rozsdás bökőt, h így lenne.

Terelés részedről a tettlegességekkel való dobálózás, mert a fasz se beszélt erről. Én a toleranciáról beszéltem. Szindbád állította, a világnézet (vallás) gúnyolása oké, tehát egy libsi nem háborogna miatta. Ennyi. Szart sem beszéltem tettlegességről sem pro, sem kontra, pusztán arról, ki és mit tűr el szó nélkül, tahózás és pereskedés nélkül.
Az év örömteli eseménye, hogy mintha magára talált volna a független magyar sajtó, volt bőven oknyomozás, leleplezés. A firkászok egy része tette a dolgát, adatokat pereltek ki, utánamentek a hatalom mutyijainak, lopásainak, ahogy kell, kalapemelés előttük. Ezzel együtt viszont…..
  A tűzszerészek serényen dolgoznak, ám ha bármelyik politikai vagy gazdasági bomba működésbe lép, a kormányzópárt darabokra hullhat. Most derül ki, hogy a Fidesz képes-e túlélni akkora krízist, melyhez foghatót az 1994-es választási bukás óta nem élt át. Fotó:…..
Furcsa, hangos, politikai és hamis hangoktól sem mentes műsoron van túl az X-Faktor - a 100. adásban volt minden, mint a búcsúban, Tóth Gabi megint sírt, Istenes Bence megint kisfilmezett, Szikora beszólt az internetnek, a Tha Shudrast pedig zsinórban másodjára mentette meg a…..
latin szerelő 2014.11.30 11:23:07
@Yooha:

Még jó, h beleolvastam a kommentekbe, mert éppen ezt akartam beírni magam is! Egyetértek!
A jelenleg Kölnben élő Karsai Zita, a Megatánc című táncos tehetségkutató egyik legismertebb versenyzője (leginkább azért, mert egy szál csíkos zokniban pózolt, amikor még fiatal volt, és kellett neki a pénz autószerelőre) most a Csillag születik német kiadásában szerepel,…..
latin szerelő 2014.11.16 12:12:35
Az X-Faktor harmadik élő adása alatt végig azt vártam, hogy azok az érzelmek, amiket megszállottan keresnek a mentorok egymás versenyzőiben (mert a sajátjaikban mindig megvannak, jóhogy), bennem mikor törnek már felszínre, de az istennek nem jött semmi az utolsó 10 percig, és akkor…..
Az idei X-Faktor második adását nézve azon tűnődtem, hogy mi az ijesztőbb: Alföldi Róbert sztreccsfarmerbe bújtatott segge, vagy a Micsoda nő egyik mellékszereplőjének – na nem a gyökér eladó a boltban, hanem a nyolcvanas évekbe ragadt ribanc a sarkon karakternek –…..
            Dr. Török Gábor a politikatudomány docense értekezésében rávilágít arra, hogy "Orbán Viktor nem lépte át a demokratikus határokat".            Ez így van, Orbán Viktor nem lépte át a demokratikus határokat. Orbán soha semmilyen határt nem lép át. Ő…..
TÖPRENGŐ Indulandusz... 2014.08.18 21:47:02
Azt, hogy "indulandusz", még Rizsányi nagyapámtól tanultam. Ezt mondta, ha elindult valahová, ha belefogott valamibe, ha aludni készült. Talán ezt mondta halálos ágyán is. S miután az a tapasztalatom, hogy mindenféle öntöprengírást a nagyapák felemlegetésével szokás megkezdeni -…..
latin szerelő 2014.08.20 19:50:07
Egy egyetemi kollégám szerint Orbán Viktor a magyar politika legőszintébb szereplője: bár a beszédeit rendszeresen túlmagyarázzák és ezért aztán félre is értelmezik, valójában csak oda kellene jobban figyelni arra, amit mond. Ez a megközelítés persze biztosan vitatható, nem…..
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
latin szerelő 2014.07.27 13:32:22
@sanyix:

"féregviktor"

Amikor ezt leírod, mit érzel?
latin szerelő 2014.07.27 13:42:41
@dr doktorka:

Bulimiás vagy?
latin szerelő 2014.07.27 14:08:51
@nu pagagyí:

Látom a szocializmusban szocializálódtál, ahol ugye szocialista demokrácia volt.
Most meg ahhoz ragaszkodsz, h liberális demokrácia legyen. Neked muszáj a demokrácia elé egy jelző. Ilyenek vagytok ti, komcsiból lett liberálisok.
Tegnap láttam Párkányi Raabot (vagy hogy is hívják?!) beszélni a tévében. Azt mondta, hogy kompozíciója egy fohász. Számomra ezzel tökéletesen helyretette az alkotást. A vallásos művész megpróbálja egy megformálható vízióba (egy képbe) sűríteni Istenhez szóló panaszát,…..
latin szerelő 2014.07.26 07:58:24
 Egy újságíró azt kérdezte tőlem, hogy vajon Szekszárd egy "bűnös város" e. Azt feleltem, hogy természetesen nem, illetve valószínűleg nem bűnösebb, mint sok hasonló magyar város. A szekszárdi városvezetés a jelek szerint trafik-ügy és a tanterem-ügy esetén is egy…..
latin szerelő 2014.07.18 15:11:34
Amíg mi azon tűnődünk, hogy a VB közvetítésen vajon feltűnik-e Kedves Vezetőnk, és ha igen, akkor vajon Bajnainak vagy Gyurcsánynak ismerik-e fel, addig itthon csúcsra járatják a Viktorra annyira jellemző ottsevóttam gépezetet. Fene tudja mennyire jó gondolat Simicska orra előtt…..
latin szerelő 2014.07.10 14:37:32
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Arra lennék kíváncsi, h zsidóznának-e a választási győzelemért?