Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berrick

1473 bejegyzést írt és 324 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilométerek 15.rész : Rohanás 2024.04.18 19:00:00
    Enyhe mozgolódásra nyitottam ki a szemem, a nap már fent volt, a bokrok alatt azonban, még a sejtelmes félhomály uralkodott. Az éjszaka csendje után, furcsa volt bármilyen neszezést hallani, ami megnyugtatott, hogy az utat a természettől elzáró kerítés felől érkezetek a hangok. Ahogy…..
Kilométerek 14.rész : Az úton 2024.04.16 18:09:00
Az első rész : Katt Ide Lassan folyt körül az álom, annak ellenére, hogy a fáradtság betöltötte a testem. Álmodtam és szerintem amíg élek, ezt nem is fogom elfelejteni. A félelem és rettegés érzése lassan folyt be a szobába, besurranva a falak pólusain, a legapróbb réseken és mint a pókháló…..
Kilométerek 13.rész : Indulás 2024.04.14 18:08:00
Az első rész : Katt Ide Nagyon régen nem aludtam ilyen jól, ha volt is éjszaka bármi változás, azt nem tudtam meg, mert nem ébredtem fel rá. Összekészítettem mindent és be is vetettem az ágyat. Utolsó simításként újra átgondoltam a csomagom tartalmát, de nem találtam benne kivetni valót és az…..
  Az első rész : Katt Ide Az iménti találkozás jelentős tapasztalatokkal szolgált, visszagondolva a hullára, arra ahogyan az életét vesztette a férfi, ismét felkavarodott a gyomrom, a sikátorban, még vagy 10 percet várakoztam, sok-sok mély lélegzet vétellel, mire visszanyertem egy kicsit az…..
Az első rész : Katt Ide Mielőtt beköszöntött az éjszaka, még rendet tettem a szobában, Mindent a helyére készítettem és vittem fel egy adag vizet, amit a wc tartályba öntöttem és átöblítettem az egészet. Mennyire hozzá vagyunk szokva a kényelmes élethez, csak akkor cselekszünk , amikor valami már…..
  Az első rész : Katt Ide  Valamikor hajnalban elaludhattam, mert tudatlan álomból ébredtem arra, hogy mindenem elzsibbadt az ajtóban üléstől. Kicsit végigéltem újra az éjszakát még a tagjaimat próbáltam mozgatni. Nem tudom megmagyarázni mivel találkoztam az éjszaka, de nem is akarok újra…..
Kilométerek 9.rész : Találkozás 2024.04.05 18:09:00
    Az első rész : Katt Ide Szépen lassan besötétedett, mindent elrendeztem, ittam is egy pohárka rumot csak a biztos alvás miatt. Holnap sok munka vár rám , össze kell készülnöm, információk kellenek és Haza kell indulnom, mert ami itt van az nem tartható tovább, csak egy vegetáció. Nyikorgó ,…..
    Az első rész : Katt Ide Első körben, most hogy már négy nap telt el a törés óta, lassan de biztosan, teljesen elveszítettem az idő érzékemet, a tájékozódásomat. Az életterem a rettegésre és egy szobára szűkült teljesen, kiegészítve a saját félelmeim, folyamatosan növekvő halmazával. Nincs…..
Kilométerek 7.rész : A látogató 2024.04.01 18:09:00
    Az első rész : Katt Ide Éjszaka volt már, amikor felébresztett valami, egy apró lökés, ahogy a szél megmozdult a szobában. Moccanás lékül nyitottam ki a szemem, de eleinte nem láttam semmit, a fény hiánya miatt, majd lassan vettem észre, a vékony zöld fényvonalat, ami az ajtó alatt szűrődött…..
Kilométerek 6.rész : Napközben 2024.03.31 20:48:36
Az első rész : Katt Ide   Vizesen, alsó nadrágban, visszatértem a szobámba, a ruháimat a fürdőkádba hajítottam, majd megkerestem a váltóruhát és felvettem. Iszonyatosan fájt a szám, és a mai napból okulva meg kell gondolnom, hogy mit ehetek meg és mit nem, mit ihatok és mi lehet veszélyes. Valami…..
Kilométerek 5.rész : Az ébredés 2024.03.29 20:45:11
  Az első rész : Katt Ide Mikor újra felébredtem, megint reggel volt, úgy aludtam át egy napot, hogy azt sem tudtam mi történt velem, de legalább már nem fájt a fejem. De valahogy mégsem volt minden rendben, engem itt hagytak, hogy jutok haza, miért nem szólt a kollégám, hogy-hogy nem ébresztett…..
    Az első rész : Katt Ide 12 órával 3 országgal és 4 megállóval később, már egy óriási gép alsó aknájában figyelem annak működését. Este van már be sem kellett volna jönnünk, hiszen a szombat reggel volt erre szánva, de pont úgy értünk ide, hogy egy fontos folyamatot végig tudtam nézni és még…..
Kilométerek 3.rész : Az odaút 2024.03.27 19:49:26
  Az első rész : Katt Ide -Komolyan nekem is kell menni ? Én nem szoktam és nem is igazán érdekel az egész. Basszus ne már , hajnali 4:30 kor kelek itt vagyok délutánig. Fáradt vagyok és nyűgös, nem sok kedvem van utazgatni.-Tudom de bent azt mondták, te vagy a főnök , neked is jönnöd kell , meg…..
Kilométerek 2.rész : Merengés 2024.03.26 17:44:24
    Az első rész : Katt Ide   megpróbáltam, tényleg megpróbáltam, kideríteni mi történt és majdnem bele is haltam. Ezért amennyire lehetett alkalmazkodtam, eddig sikerült, most itt vagyok egy cél előtt, nem szabad elbízni magam. Továbbra is lassan és körültekintően kell haladnom , ha el akarok…..
Kilométerek 1.rész : Gondolatok 2024.03.25 21:00:01
Jól ismerem ezt a házikót , a feleségem egyik kedvence volt, bár Ő maga, talán ha egyszer járt itt. Egy régi vámház volt , majd később használták már mindenre is , a végén autókereskedés működött benne. Még most is állnak kint autók az udvaron, rozsdafoltosak mint szinte minden az általam ismert…..
Kilométerek Indulás. 2024.03.25 10:59:51
Vágjunk bele! Gondoltam írok ide, egy számomra érdekes történetet, melyben a helyszínek és szereplők a képzelet szüleményei. A képzelet viszont a tapasztalatokon és ismereteken alapul , így lehet, néhányan majd vesznek észre hasonlóságot, ami a legkevésbé, sem probléma.   Jó szórakozást .   ..
  A bajnokság kezdetével elindult a kisebbik kupasorozat is, már ha Angliában lehet bármelyik kupát is a "kisebbik" jelzővel illetni.  Első körben az Oxford csapatát kaptuk a sorsoláson, a meccsre pedig főként olyanok kerültek be a kezdő csapatba, akik kevesebb lehetőséghez…..
Nagyon nagy izgalommal vártam a bajnokság kezdetét, hiszen új idény új csapat... Gyorsan öt meccs már el is ment belőle és a várakozásoknak megfelelően kezdtük az idényt. A baj csak annyi, hogy az újságírók és az én elvárásaim messze különböznek egymástól. Az öt…..
Dolgozunk, dolgozunk de még minden képlékeny. A taktikám még nincs kész, mivel amit én szeretnék játszatni, arra nincs minden posztra megfelelő játékosom - igazolni pedig nem egyszerű- amire meg elég lenne a csapat létszámban és minőségben azt nem látom sikeresnek egy egész…..
KATT A KÉPRE   ..
Akkor vágjunk is bele az igazolásokba: Nem egyszerű játékost keresni és megvenni sem de minden problémára van megoldás. Az elsőre felkészült megfigyelők, a másodikra a pénz. Szerencsére nálunk mindkettőből akad, így van egy kis mozgásterem a piacon. Nem állunk rosszul,…..
Utazzunk akkor az angol fővárosba, ahol egy Championship csapatot próbálok meg vezetni a következő időszakban. Sok keresgélés után esett a választásom a Charlton Athletic csapatára. Remek anyagi lehetőségekkel rendelkezik a vezetőség, akiknek megvannak az elvárásaik a csapattal…..