Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Andrew_

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog új pixeleket mindenkinek! 2017-ben is itt vagyunk, és szokás szerint az év eleji listapornóval kezdünk. Volt ugye már egy Checkpoint-besztof (aki kihagyta, itt pótolhatja), jön majd még egy keresőszó-válogatás, ez a poszt pedig a szokásos év játékai-gyűjtés. A blogban már hagyomány, hogy…..
_Andrew_ 2017.01.06 21:07:29
@Nyiri: :)
Ó, akkor még nincs semmi veszve. Így volt velem is amkor 36 voltam. Most 42 vagyok, és már képben vagyok az aktualitásokból, mert a gyerek itt tobzódik, hogy kellene egy kis pénzt utalni a Steam fiókra :)
Aztán néha én is odaülhetek a gép elé egy kicsit játszani :)
Boldog új évet mindenkinek! Ünnepek előtt/között terveztünk még egy vendéges podcastadást, de többszörös betegségek miatt nem jött össze. És a tavalyihoz hasonló bakiparádé sem jött össze, mert egyszerűen 2016-ban nem bakiztunk annyit, hogy az kitett volna egy adást. Ez van, a móka a…..
Retro videojátékos podcastünk mostani adásában megint kimozdultunk a komfortzónánkból - ezúttal technikai értelemben is, ugyanis először vettünk fel adást távolról, Skype-on bejelentkező vendéggel. Ha tehát apró hanghibák (pár másodperces visszhangos, iszapos részek, távoli kutyaugatás)…..
w Száz robotot, ezeret! 2007.04.16 05:00:00
Látom, Charles Simonyi magyar hős lett. Büszke rá nemzete. Hogy Simonyi minek örül, azt tökéletesen értem. Hogy a magyar mint állatfajta minek, azt egyáltalán nem. Emberek! Charles Simonyi azért lehet odafönn, mert idejében elmenekült ebből a kurva országból. Amikor ő…..
_Andrew_ 2007.04.17 10:11:38