Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orkvadász

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen húzással több ezer magyar diploma elértéktelenedik. Ezúton tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, hogy alapításának és sikeres működésének 24. évében, „hosszan tartó, súlyos” támadások után, a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar Tanácsának indoklás…..
orkvadász 2014.10.02 09:15:08
@na4: téged fizetnek ezért, hogy leírd? Vagy magadtól csinálod?
orkvadász 2014.10.02 09:28:12
@tisztapista:
az 1. pontod a valóság töredékes ismeretéről tanúskodik. Lehet, hogy Gödöllő kamuegyetem, de a KTI volt benne talán az egyetlen, ami nem kamu. Az érveid kísértetiesen emlékeztetnek a rektoréra. Véletlen?
A 2. pontod fideszes, ideológiailag torzított vélemény, magyarul arcpirító hazugság. Ángyán már nem politikus, amikor az volt, próbált tisztességes maradni, nagyjából egyedül a T. Házból. A háttérben a pénz és a hatalom áll. Na ja. De nem az ő hátterében.
A 3. és 4. ponttal egyetértek.
És szerinted Debrecen ugyan miért fejlődik?
A véleményed szép tükör, mi is van egyesek agyában.
A mezőgazdaságban a helyzet változatlan: az előző évekhez hasonlóan 2013-ban is a Mezort-, a Bonafarm- és a Forrás-csoport (azaz Simicska Lajos és Nyerges Zsolt, Csányi Sándor és Leisztinger Tamás érdekeltségei) taroltak a területalapú támogatások kiosztásánál. Az egyéb…..
Mit ad isten, kiderült, hogy a fél Európát beterítő jódizotóp Magyarországról jött. Nem az itteni hatóságok állapították meg, hogy Csillebércen szúrtak el valamit, hanem a Nemzetközi Atomenergiaügynökség, de korábban már a szomszédok, illetve még az e téren leghátul…..