Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orkvadász

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen húzással több ezer magyar diploma elértéktelenedik. Ezúton tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, hogy alapításának és sikeres működésének 24. évében, „hosszan tartó, súlyos” támadások után, a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar Tanácsának indoklás…..
orkvadász 2014.10.02 09:15:08
@na4: téged fizetnek ezért, hogy leírd? Vagy magadtól csinálod?
orkvadász 2014.10.02 09:28:12
@tisztapista:
az 1. pontod a valóság töredékes ismeretéről tanúskodik. Lehet, hogy Gödöllő kamuegyetem, de a KTI volt benne talán az egyetlen, ami nem kamu. Az érveid kísértetiesen emlékeztetnek a rektoréra. Véletlen?
A 2. pontod fideszes, ideológiailag torzított vélemény, magyarul arcpirító hazugság. Ángyán már nem politikus, amikor az volt, próbált tisztességes maradni, nagyjából egyedül a T. Házból. A háttérben a pénz és a hatalom áll. Na ja. De nem az ő hátterében.
A 3. és 4. ponttal egyetértek.
És szerinted Debrecen ugyan miért fejlődik?
A véleményed szép tükör, mi is van egyesek agyában.
A mezőgazdaságban a helyzet változatlan: az előző évekhez hasonlóan 2013-ban is a Mezort-, a Bonafarm- és a Forrás-csoport (azaz Simicska Lajos és Nyerges Zsolt, Csányi Sándor és Leisztinger Tamás érdekeltségei) taroltak a területalapú támogatások kiosztásánál. Az egyéb…..
Mit ad isten, kiderült, hogy a fél Európát beterítő jódizotóp Magyarországról jött. Nem az itteni hatóságok állapították meg, hogy Csillebércen szúrtak el valamit, hanem a Nemzetközi Atomenergiaügynökség, de korábban már a szomszédok, illetve még az e téren leghátul…..
Az alábbi sorok szerzője Lányi András egykori tanítványa, aki személyében a mai napig a hazai ökopolitika egyik alapítóját tiszteli, és akinek gondolkodására a „guru” kitörölhetetlen hatást gyakorolt. Az sem titok, hogy a szerző az LMP egyik alapítója és…..
orkvadász 2010.03.30 08:25:50
Kedves Kristóf!
Mint volt tanítványom, szomorúnak tartom, hogy egyszerre úgy teszel, mintha megértenéd, aztán meg végül is nem érted meg Lányi motívumait, amiben egyébként a személyes sértettség egy dolog, és még van azon kívül egypár ennél sokkal fontosabb apróság, ami nem tűnik fel senkinek az LMP köreiből. De hát lelketek rajta, fiatalok vagytok, naivak és elfogultak. Azt írod:
"De azt nem tudom megemészteni, hogy egy önmagát az erkölcs piedesztáljára emelő ember hogyan képes az erkölcs legalapvetőbb kívánalmait félretéve páros lábbal úgy beleszállni valakikbe, hogy a törlesztés ingerét még csak palástolni sem próbálja, miközben rágalmai alátámasztására egy csepp erőfeszítést sem fordít."
Sajnos ezt a szöveget a nevek kicserélésével Lányi mondhatná el volt tanítványaira, akik elárulták őt és azokat az eszméket, amiket ő ma is hitelesen képvisel. A két lábbal beleszállás 2005 óta többször és finoman, de folyamatosan történt. Ez nem jelent sokaknak erkölcsi problémát, elég levénemberezni, csúnyabácsizni Lányit. Sebaj, kibírja. Lányi nem önmagát emelte erkölcsi piedesztálra, hanem életműve. Nem vethető össze Lányi interjúja Váradi nyilatkozatával, akinek sajnos szintén igaza van. Más pozícióból beszél Lányi és másból Váradi. Ami ment téged és sok naiv LMP-st, az az, hogy nem láttok bele abba a háttérbe, ami mögöttetek zajlik, és amit ma divatos összeesküvés-elméletnek is aposztrofálni, aminek egy kis epizódja az, amiről Lányi beszélt a követség embereivel kapcsolatban. Nem baj, őszintén remélem, hogy az élet majd megmutatja neked a valóságot, ha igazán keresed. Addig is minden jót, és bizonyos értelemben azt is mondhatnám, maradj naiv és tiszta. Az sem könnyű dolog.
Ertsey Attila