Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MixMester Festus

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam ragadt), egyszer csak feláll, lekever egyet. A kép innenHali!Eddig legpoénabb szakítósmondat amit hallottam: Csajjal ugyanabban a World of Warcraft klánban játszottunk, bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam…..
A poszt egy hatrészes sorozat második darabja, a folytatás pénteken jelenik meg. Az előző rész a Fideszről szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy tartalmira és egy…..
MixMester Festus 2010.03.31 13:15:09
Elolvasva ezt a hírt illetve a hozzászólásokat, eléggé lehervadtam...
Szerintem a Jobbik ideológiai térnyerése teljesen természetes következmény, gondoljuk csak vissza a 1930as évek elejére, konkrétan 33-ra, világválság, Németország, de ez csak egy példa volt arra amikor az adott ország polgárainak elege lett az egyherés meg impotens, lehúzós stb(nem folytatom lehetne még sorolni), emberekből, akik releváns politikai cselekedetek helyett a saját zsebüket tömik a zsetonnal, az emberek fejét meg tényleg más szó nincs erre kommunista propagandával, ami abból áll hogy mindig az ellenkezőjét mondjuk mint ami van!
Foggal-körömmel ragaszkodnak a megszerzett pozícióhoz(lásd: Dávid Ibolya) és amikor esnek ki a csontok a szekrényből senki sem emlékszik semmire és amúgy is nagyon zaklatott az élete stb. Védik egymást, ilyen egyszerű! Ebbe mi is hibásak vagyunk, választópolgárok, mivel a "rendszerváltás" után lett felelősségre vonva mindenki, aki eddig ott volt és be kell látni, hogy amiatt hogy ez nem történt meg elhitték, hogy érinthetetlenek és hogy mindent meg lehet úszni és a kapcsolati rendszer maradt úgy ahogy volt. ÉS FIGYELEM EMBEREK MÁR ÖLNI IS KÉPESEK EZÉRT!!!! Lásd a csepeli kettős gyilkosság!!!!!!!!!!!!!! Ölnek, hogy ne bukjanak le, illetve közvetve a pénzért...
A Jobbik térnyerésére visszatérve, szerintem normális, hogy az emberek új után nézzenek, nagyjából úgy mint a párkapcsolatoknál, érzelmek alapján döntenek! Ez viszont bajhoz vezet! Személy szerint a Jobbik és Morvai Krisztina az Mszp illetve Gyurcsány és baráti köre valamelyik kommunikációs brainstormingján(Fletó csak egy ilyen látszatember szerintem) pattanhatott ki valaki fejéből, mivel látták, láthatták hogy ez a választás csúfos bukás lesz. Kell egy erő, vagy akármi, ami ellensúlyozza a Fideszt!?
Ezt most így kimondtam!
Senki ne legyen meglepődve, ha ez az állítás később bizonyítást nyer!
Lehet, hogy eme pár sorból az olvasó azt szűri le, hogy jobboldali vagyok, szeretném leszögezni, hogy semmilyen párttal nem szimpatizálok, Orbán Viktort is ugyanolyan felelősnek tartom a mostani helyzet kialakulásában mint Gyurcsányt, sőt meg kell mondjam néha felkelve még az az érzésem is támad, hogy ők ketten nagyon jól elvannak eme ellentét két frontján, talán ebből táplálkozik az egojuk nem tudom! Talán a kerekasztalnál pont ezt volt a megegyezés, hogy osszuk meg az országot, hátha addig maradunk amíg tudunk!!! És maradtak....
Én az Lmp-re fogok szavazni, meg is mondom miért, az egyetlen párt amelyiknek van kampányszámlája.. Ilyen egyszerű, programot egyik tett közzé, s(z)avazni kell, mert ugye kell... Állampolgári kötelezettség... Lehet furcsa lesz amit mondok, de néha szimpatikusabbnak tűnik a királyság mint államforma, ott legalább még az illúziója sem volt meg annak hogy beleszólhatunk a dolgokba...
A Nevem Earl egyik főszereplője, a szédítő déli akcentussal bíró Jaime Pressly (első kép) egy CBS-sitcomban vállalt be egy szerepet. A többkamerás vígjátékot a HIMYM gárdája készíti, egy házasulás előtt álló párról és barátairól szól majd. Dougray Scott és…..
A 2026-os országgyűlési választások előtt három héttel szinte minden eldőlt, csak egy kérdés maradt nyitva. Éspedig az, hogy bejut-e a parlamentbe a Magyar Demokrata Fórum. Dávid Ibolya, az utolsó rendszerváltó politikai alakulat elnöke – akit a sajtóban egy ideje a…..
B-oldal HOBO első 65 éve 2010.02.15 07:40:00
Nem is olyan rég új lemeze kapcsán dicsértem Hobo-t. Most írhatnék arról, hogy 1980-ban jött ki a HBB első lemeze, de én egy még jelesebb eseményről szeretnék beszámolni. Hiszitek vagy sem, Hobo február 13-án töltötte be a 65-öt! Igaz, régóta vénnek néz ki, viszont hosszú…..
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..