Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dini30

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Web 0.1 blog vette észre, hogy a közmédiákat felügyelő, hivatalosan azonban csak a megrendelésükre tartalmakat gyártó MTVA angol és magyar nyelvű honlapja is egy ingyenes sablonnal készült. A Joomla ingyenes tartalomkezelő szoftverhez készült ugyancsak ingyen letölthető Oxygen…..
dini30 2012.07.25 17:19:15
@Szabó F. Balázs: ha elolvastad a bejegyzést, akkor kiderül, hogy semennyibe nem került. Olyan alkalmazottak rakták össze, akiknek egyébként is fizetést kellett adni. Ha egy hétig szöszöltek vele, akkor sem került pár tízezernél többe.
Teadélután Búcsú az Odeontól? 2012.07.13 14:13:00
Egyelőre ott a kérdőjel a címben, mely jól mutatja, hogy még nem is igazán tudtam tényként elfogadni az Odeon-Lloyd, az egyik legkellemesebb hangulatú, ráadásul legolcsóbb budapesti artmozi bezárását. Nem, főleg mert épp szombatra terveztünk barátnőmmel ellátogatni a Hollán…..
dini30 2012.07.13 17:47:49
Kettős érzásem van... (bocs hosszú komment lesz)

Egyrészt sajnálom az odeont, másrészt a film - és a hozzá kapcsolódó összes részlet, többek között a mozi üzemeltetése - piaci alapú gondolkodást igényelne. És számomra nincs art és közönségfilm. Jó film van és rossz film. A jó megtalálja a maga közönségét, a rossz eltűnik.

Az is számít ráadásul, hogy amíg a pókembernek és a plüssmacinak van reklámja, addig az art filmeknek általában nincs, vagyis nem tudnak róla az emberek, illetve csak egy szűk kör, aki egyébként is érdeklődik.

Az is kérdés számomra, hogy hová tűntek a moziból az emberek az elmúlt 10 évben. Nem feltételezem ugyanis hogy kevesebb embert érdekelnének az art mozik filmjei.
Lehet, hogy máshol nézik meg ezeket? Pl. házi vetítéseket tartanak, mert olcsóbb úgy? Nem tudom.

Én pl. két pici gyerek mellett nehezen szabadulok el moziba, tehát amit lehet itthon nézek meg, pedig sokkal jobban szeretem én is a mozi hangulatát, de mondjuk két-három havonta egyszer sikerül.

Jó lenne, ha az art filmek forgalmazása is felfedezné, hogy 2012 van. Miért nincs pl. egy db magyar film sem az itunes store-ban? Egyáltalán: miért nincsenek ott művészfilmek? Én szoktam onnan filmeket kölcsönözni, de javarészt amerikai filmek vannak ott is.

Változik a világ, ezt elfogadhatjuk vagy megpróbálhatjuk behúzni a kéziféket, de annak tényleg nincs értelme, hogy egy 150 fős teremben ül 4 ember, hiszen lehetetlen kitermelni a rezsit.

Az art filmes világ nyugodtan példát vehetne pl. a Metropolitan operáról, hiszen az talán még inkább rétegműfaj. De vannak on-demand nézhető HD operák és itthon is telt nézőtérrel vetített (!) élő adások, amelyekre nem is olcsók a jegyek.

Szóval a baj nagy, de a síráson kívül az utóbbi években soha nem láttam hogy valaki ötletelt is volna azon, hogy mit lehetne csinálni...
Tudják önök, mi az az MGKKE? Bevallom, amíg ezt a pazar anyagot kézhez nem kaptam, addig én sem tudtam, hogy ez a rövidítés - melytől már önmagában is feláll a köznép hátán a szőr, hiszen mit akarhat egy olyan szervezet, melynek nevében kettőnél több mássalhangzó van, mint…..
Szerettem volna nyitófotónak egy fekvő képet betenni, de úgy látszik erről a lakásról csak állókat lehet készíteni. A linket beküldő Horizont Zoli szerint a hat négyzetméter ráadásul úgy jön ki, hogy négy az alapterület és kettő a galéria. Ebben nem vagyok biztos, de…..
Bartos Erika népszerű mesesorozatából rajzfilmsorozatot készít a Maestro című rajzfilmjéért Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza és Krizsanics Antonin. A csigafiú és a katicalány kalandjaiból a vasárnapi VI. Gyermekirodalmi Fesztiválon (Művészetek Palotája 13:30) mutatnak be négy…..
Appleblog Egyre több a magyar iPad 2010.04.26 09:26:30
Sokan támadják Steve Jobsot azért, hogy az iPad keynote-on 60 napos várakozást kért az Amerikán kívüli világtól, később viszont bejelentette, nem tudják vállalni a határidőt az Egyesült Államokban tapasztalható óriási kereslet miatt.Csakhogy az Egyesült Államokban…..
NEM DÖNTÖTT A BEREZDTETŐ ELADÁSÁRÓL A KÉPVISELŐ TESTÜLET! egybe kell írni a képviselőtestületet? Falugyűlés időpontja: három-négy hét múlva, utána újabb testületi ülésen hoznak rendeletet. Polgi garantálta, jegyzőkönyvbe mondta. Holnap összefoglaljuk mi történt,…..
dini30 2010.04.19 23:59:48
Lesz lakópark a Berezdtetőn? Nem lesz lakópark a Berezd tetőn? Lehet lakópark a Berezd-tetőn? Mi lesz veled berezd-tető? Azt  sem tudom hogyan kell frankón leírni Cserépfalu legszebb helyét. Azt viszont biztosan tudom, hogy házak épülhetnek oda. Cserépiek újságja első oldal:…..
Úgy tűnik, nem csak a pártok szeretnek ígérni, hanem az ásványvizek is, csak a vizek úgy ígérnek, hogy eljátsszák, mintha nem. Meglepő módon két konkurens márkára is rábukkantunk, melyek nagyon hasonló módon játsszák el, hogy nem. Ez itt a nemrég átpozícionált Kristályvíz…..
Visszatérő a téma, ismét az üzemanyagszűrő van terítéken. Az E85 használat megkezdése után én is javaslom az üzemanyagszűrő cserét ha lehetséges. Viszont, ahogy kísérletező kedvű régi ismerősöm Bögre Ákos története is bizonyítja, nem minden szűrő az ami fénylik.…..
Az utcazenészekről sok minden eszembe jutott volna, de hogy reklámhordozóként is számításba jöhetnek, az bevallom, a mai napig nem. Hogy aztán, ez amiatt volt, mert szegényes a fantáziám, vagy mert nincs igazából értelme őket egy ilyen akcióba bevonni, azt döntsétek el ti. Az Axe…..
Bár az Apple egy ideje lehetővé tette, hogy korhatáros programok is feltűnjenek az iTunes-ban, többnyire csak amolyan hetvenes évekbeli germán szoftpornós alkalmazásokat lehet megvásárolni. Az igazi hardcore dugás eddig távol maradt az online bolttól, pedig úgyis csak felnőttek…..
Onlinemarketing blog Tudom a tutit! 2009.09.16 19:41:16
Nemcsak tudom a tutit, de meg is mondom! Naná, hogy nekem van igazam!Ismerős? Tipikus cégvezetői hozzáállás. Kedvencem az a fajta megmondós, aki nemcsak a beosztottainak, hanem az ügyfeleinek is jól megmondja a tutit, és ezt el is várja a cég külső kommunikációjától.Persze ez a…..
Eddig csak szoptunk a spanyol tavolsagi kozlekedessel, az igazi 30 km-eket gyaloglos, 100 emberrel egy templomban alvos, tusfurdovel ruhat mosos El Caminot csak vasarnap kezdtuk el. A ketnaponta blogolast egyelore buktam, a zarandokszallasokon 20 percnyi…..
Belsőség Swiftes konzekvenciák 2009.06.29 17:55:00
Robertó és a Swift. A Swift és Robertó. Lassacskán visszatér minden a régi kerékvágásba, ülepszik az Autót Robertónak - mozgalom tömege által felvert por, lassan érlelődnek az első benyomások, születnek a tapasztalatok. Megkértem, írjon egy pár sort arról, milyen swiftesnek…..
Az Adobe a minap azt demózta, ahogy egy HTC Hero hiba nélkül futtatta a Flasht. A mobil egyébként egy Android-alapú telefon, amit az amerikai T-Mobile-tól lehet megvásárolni. A bemutató alapján a Hero-nak semmi baja nem volt a Flash-sel, ami elmondom miért fontos nekünk: mert gyengébb…..