Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tallér Gábor

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Metheny és Jopek Upojenie albumának különleges világa talán csak azoknak nyújt igazi élményt, akik korábban már megnyíltak Metheny speciálisan populáris zenei nyelvezetére. Ezt a látni- és főleg hallanivalót inkább a jazzkedvelőknek ajánlom.Szerintem fantasztikusan izgalmas,…..
4P33MP Aranylövés 2009.05.26 16:21:00
Ezért (is) szeretek ebben a városban élni, mert ha az ember egy kicsit is szemfüles, kifoghat ilyen programokat, mint a hétfő esti Goldie buli a ZP-ben. Mindezt 300 forintért.          Sokan temetik már a drum’n’bass-t, azt…..
Tallér Gábor 2009.05.28 10:37:37
Köszönöm a gondoskodást, a jó tanácsokat!
A válaszaitok megerősítik azt, hogy a középkorban sokkal egészségesebb volt az emberek életszemlélete. A spanyol inkvizíciótól mindenki igyekezett távolmaradni, most pedig kedves, zeneértő emberek azt akarják nekem beadni, hogy micsoda élvezet az, amikor 200 wattos hangfalakkal, 38 centis membránnal, 1000 wattos, csutkára csavart erősítővel,
szerény pénzösszegek befizetése ellenében,
a spanyolcsizma és a máglyahalál együttes kínjaiban részesesülhet a hallásom.
Gépre dugott fülessel, incifinci hangerőn még meg tudom állapítani, hogy ennek a jelenségnek a zenéhez vajmi kevés köze van,
és még távolról tudom szemlélni, mint egy furcsa fülbemászó rovart, amivel nem szeretnék közelebbi ismeretséget kötni végzetes marása miatt.
De ha valami tudatmódosító eljárás hatására átadnám magam a dobhártyarepesztés mazochista gyönyöreinek, csak az áldozatok végső vigasza, a puszta kín emberhez méltó elviselése maradna.
Korski fiam, hogy még nem épült le teljesen az agyműködésed, az valószínűleg annak köszönhető, hogy vannak Metheny és ahhoz hasonló (zenei hangokkal építkező) cd-id is.
Ha viszont nekem Goldie cd-m lenne, az aggkori szenilitás mellé már meg is süketültem volna.
Még egyszer mondom, hallgassátok inkább Lantos Zoltán: Tau című albumát;
az modern, fiatalos, és mégis ZENE.
No, de elég a vén trotli intelmeiből.
Felőlem úgy rezonáltathatjátok a gatyáitokat, ahogy nektek jól esik.
Addig nincs okom pánikra, amíg hatóságilag nem kötelezhető egyetlen ember sem, hogy alávesse magát ennek a hallásgyalázásnak.
Tallér apó