Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zugyege

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Norvég támogatással épült zajvédő fal befejezésén büszkélkedett a napokban Papcsák Ferenc zuglói polgármester a hét leglazább politikusvideójában. Persze Norvégiát nem említette, de véletlenül pont a fal mellett lakom, és rendszeresen látom az ezt…..
Ki játszik piszkosabb módszerekkel ?Hamilton vagy Rosberg ? A kérdésem elég egyszerű, a válasz már annál kevésbé ! Történt ugyan is a Magyar Nagydíj közepe táján, hogy Lewis Hamiltont csapata kérte, vagy felszólította, ezt döntse el mindenki maga, hogy engedje el…..
Belsőség Meg vannak barmulva 2011.05.18 06:00:00
A sors fintora, hogy miután elintéztem a dolgomat, egy sarokkal odébb éppen elém került, így a piros lámpánál szépen ki is szálltam a kocsiból, hogy megvitassuk a kérdéseket. Vélemények az azonos című írásunkról...
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Varánusz A Király faktor 2010.12.19 08:00:00
Amíg a két vetélkedő egy időben zajlott nem néztem X faktort. Illetve de, videón az elsőt, amin a hallatlan spontaneitással előadott hálelújás magánszámmal jó időre le is írta magát előttem a formátum. Aztán Friderikusz hadjárata után elérkezettnek láttam az időt egy…..
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
A vicces angolsággal a világ elé álló celebek sora ezen a héten Babinyecz Tímea szépségkirálynővel folytatódott, politikusaink nyelvtudásához hasonló nyelvi bravúrjai a YouTube-közösség nagy örömére bármikor megtekinthetők innentől fogva.   Elég ijesztő dolgokat bír…..
Böff Evangéliuma Túró Rudolfok 2010.06.05 13:39:00
Azt hiszem számos devizahiteles gondolja most azt a Szíjjártó-Kósa-stb megmondóemberekre, hogy nyalják meg a bal heréjüket.Nyilván van az a fizetés, amikor az ember leszarja, hogy épp valami hülyeséget mondva mekkorát zuhan a forint és röhögve kifizeti a havi törlesztőt a…..
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Belsőség Vasárnapi rettegés 2009.05.06 03:23:54
  A fiatal házaspár, ahol anyu vezet, apu meg magyaráz, még a kormányba is belenyúl neki. Nyúlkálhatna inkább máshová, de ne a közúton tanítgassa. Adjon neki vibrátort inkább.  Vélemények az azonos című írásunkról...
  És mégis mit gondolt, a mercis megijed, elszégyelli magát és hazáig hüppög? Hát nem.  Vélemények az azonos című írásunkról...