Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Homn

1 bejegyzést írt és 5827 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A könyv azt írja, hogy a váltócserét a hátsó ülőlap kiszedésével kell kezdeni. Aztán le lehet engedni a hátsó hidat, hátrahúzni a diffit, és ezután lehet nekiállni az érdemi váltólebontásnak. Hát ezért alakult úgy, hogy vagy két éve ott pihent az ötgangos a garázsban,…..
http://csajokespasik.blog.hu/2014/03/28/o_egyre_fiatalabb_en_egyre_oregebb..
Folyamatosan követem a szexmunkával kapcsolatos híreket, és bevallom, sokszor csakis azzal a céllal, hogy bosszankodjak egy sort a tudatlanságon. Hülye és értelmetlen szokás, van még egy pár ilyenem. Szóval most a Nyolc tévhit a prostitáltakról című cikk hozta meg a kedvem az…..
Bencsik Andrással szerintem a sajátjai is úgy lehetnek valahogy, mint az Üvegtigris brigád Cingi szaxizásával. A két lábon járó szervilizmus és az ő töretlen lelkesedése kiapadhatatlan humorforrás. Legfrissebb ötlete szerint legyen újra kétharmad. Mert az milyen fasza. Már úgy…..
Mr. Homn 2013.07.25 17:30:49
@Bakter: Akadémia? Az már kicsit elkésett lenne, sokkalsokkal fiatalabb korban kellene valamit csinálni. Mielőtt rögzülnének a rossz példák.

@Penivaldes: legalább kettő olyat ismertem, ismerek aki akart dolgozni. de nincs hol. és lehet vannak még páran.

najó, kb. ennyit akartam hozzáfűzni, dumálhatnánk róla napestig, megoldani úgysem fogunk semmit.
Mr. Homn 2013.07.25 19:21:37
@Husz_János_Puszita: Nem kell számolgatni, nincs miért, nincs olyan politikai erő amelyik komolyan foglalkozna ezzel. Nekem úgy tűnik egyetlen kormánynak nem volt érdeke az elmúlt soksok évben a kiművelt emberfők sokasága. Ugyanis a buta emberek jobban irányíthatók - lásd mostani fidesznyikek, Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy csak a fidesz intézte így - talán most kicsit erősebb az ilyen irányú törekvés.
Persze előbb-utóbb kezelhetetlen lesz a probléma, de eddig bejött ez a stratégia. Ám egyszer felborul az egész - egyre közelebb ez a pillanat - na akkor lesz randa világ.
Mr. Homn 2013.07.25 20:45:32
@punkfrog: A mindenki kerülhet szar helyzetbe dologhoz.
Nemrégiben baráti körben hallgattam egy érdekes beszélgetést. Valahonnan a cigánykérdéstől indult, majd apróbb-nagyobb kanyarok után -ki miért megy külföldre, érdemes-e ma itthon lakást vásárolni, hisz nagy esély van arra hogy lesz nemkicsi zűr és zavar és akkor annyi az ingóságoknak és akár az ingatlanoknak is- szóval oda futott ki a társalgás hogy nemsokára nem cigánykérdés lesz ebben az országban. Hanem szegény-kérdés. Mert ha az utcában lakó péknek nem lesz munkája, és esélye sem lesz arra hogy bármilyen legális pénzkeresettel tartsa el a gyerekeit -és már segélyek sem lesznek-, akkor bizony előbb-utóbb feltör egypár autót, ellop ezt-azt. Mert enni kell. És ha maga koplalna is, az utódokért meg fog tenni mindent. És akkor nem a cigánytól fog rettegni az utca hanem a péktől. Vagy az asztalostól. Vagy a régebben mindenkivel kedves fodrásztól.
Fura volt látni hogy ebben mennyire egyetértett mindenki. Pontosabban nem is fura, szomorú. Mert szinte biztosra vettek egy ilyen forgatókönyvet pár év múlva, és nem igazán láttak kiutat.
(Én meg magamban közben arra gondoltam hogy egy ilyet már átéltem. Közel 30 éve Erzsébeten laktam agy családi házban, a szembeszomszéd és a bal oldali szomszéd is cigány volt. Persze inkább többes számot használnék, mert sosem tudtam megszámolni őket, rengetegen voltak.
De.
Sosem tudtam előre köszönni nekik, pont úgy eljártak dolgozni mint én - jó, én éjszaka aludtam, ők meg dajdajoztak, de ennyi kulturális különbség belefért. Sosem jutott eszembe hogy félnem kéne ha éjszaka egy buli után gyalogoltam hazafelé, és csoportosulást láttam a környéken. Ma meg? Vannak a városnak pontjai ahova még nappal sem szívesen mennék...)
A magamfajta emberek szeretnek valami jelentőset véghezvinni, valami rendkívülit. Tíz évig maradnak a válságadók - mondta Kedves Vezetőnk, mire a Nemzeti Oligarcha Válogatott tag Csányi Sándor besétált az OTP-be és kisöpörte a padlást. Úgy látszik ennyi rendkívüliség már…..
Mr. Homn 2013.07.20 18:52:48
@Secnir: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: valami ilyesmi kellene nektek: www.aqua.hu/tartalom/foto.php?id=146337&art_id=141269&file=http://www.aqua.hu/upload_files/A0073-72223.jpg
van eSATA csatija is.
és akkor bármilyen vinyóra tudtok másolni. :)
használom egy ideje, és áldom a pillanatot amikor beszereztem, sok - másképp szinte megoldhatatlan - történésen átsegített.
http://csajokespasik.blog.hu/2013/06/12/mit_akar_egy_szuz_fiu..
Mr. Homn 2013.06.12 13:21:40
Mr. Homn 2013.06.12 13:22:32
@Dövan: ezeknek gumi? minek?
Mr. Homn 2013.06.12 14:07:39
@Hurri Kán: d) sört
szakitshabirsz2 Első! 2010.06.12 22:01:00
Szerintem jogos a cím, abszolúte első vagyok.Remélem hogy ez a poszt egyben az utolsó is lesz, észhez tér az anyablog gazdája és az eredeti helyen folytathatjuk megszokott napi tevékenységünket, a csetelést.Addig is tessék, tessék, csak bátran!  ..
Mr. Homn 2010.06.13 23:20:45
@Pink szabadságon: szépeket :)
Mr. Homn 2010.06.13 23:32:33
@Muha: örülök hogy örülsz :)
jóccak
Mr. Homn 2013.06.09 21:31:27
@Letícia: deee, nosztalgia van ezerrel! :)
http://csajokespasik.blog.hu/2013/06/07/o_be_akarja_fejezni_en_nem..
Mr. Homn 2013.06.09 21:16:33
A weboldalakon agyba-főbe megjelenő, színes-szagos, villogó, izgő-mozgó, zenélő, felugró, videó előtt várakoztató, háttérkattintásra működő reklámokat senkinek nem kell bemutatni. Nélkülük nincs modern web, hozzátartoznak a mindennapi életünkhöz. A reklámok tiltására…..
http://csajokespasik.blog.hu/2013/05/24/vegig_fogta_a_csajom_kezet..
Mr. Homn 2013.05.24 14:39:19
hm. akárhányszor benézek ide mindig más színvilág fogad. (lehet ritkán járok erre? :)

@Kytia: ez marhaság. ne mondjon semmit a csajnak, szó nélkül hajtsa el a francba. gondolom nem kell magyaráznom miért is.
Mr. Homn 2013.05.24 14:54:37
@Kytia: tartsa már magát annyira a srác hogy nem marad ilyen buta nő mellett. persze ha ennyire buta akkor még benne van a történetben pár numera, de semmi több.

a másik blogon sem mérgezem magam egy jó ideje :P :)
Mr. Homn 2013.05.24 15:15:42
@Kytia: akárhogy forgatom, nem jön ki jól.
ha másfél évig nem volt "buta" a csaj, elég gáz hogy hirtelen az lett, pattanni kell mellőle.
vagy lehet hogy másfél év kevés volt, nem kerültek ilyen szituba ahol az ilyesfajta butaság kibukhatott volna - mi a biztosíték hogy nem lesz több ilyen szitu később?
a sztoriból amúgy nekem nem az jött le hogy elmeháborodott tábor volt ahol mindenkit fogdosni kellett, itt csak a csaja fogdosta a régi pasiját.

jaja, elfoglalt vagyok. az a rengeteg nő... :)
és te? nade nem itt, majd kereslek máshol :)
Zsé Legyek türelmes! 2013.05.03 06:00:00
Persze, naná (tényleg!) - pedig nehezemre esik. Alapvetően ellenkezik a természetemmel/habitusommal, a gondolkodásommal, az életvitelemmel, az érdeklődési körömmel és amúgy mindennel, ami én vagyok. Ez a legnagyobb hibám - ha már minden áron rangsorolni kéne hibáim…..
"Válámi ván, dé ném áz igázi" - mondaná erre maga Rajkin is, ha végignézne a nagy büdösben ücsörgőkön. Ülnek, melegszenek, gombot nyomnak lelkesen és asszisztálnak csöndben a Nokiás dobozolást eljelentéktelenítő, múlt homályába lökő országos mutyihálózat…..
Mr. Homn 2013.05.22 05:53:39
Tegnap jártam pár kisebbnagyobb közértben, sok helyen láttam fancsali arcokat, hallottam érdekes nyelvi fordulatokat. Pedig csak rövid dialógusok hangzottak el: Cigi? Á, nincs, már nem is lesz.
És nem kimondottan munkáskerületek voltak, ránézésre nem libsikomcsi vevőkkel...
Valamit nagyon elnéztek itt a fijjug, pedig nem szokásuk.
Mert lenyúlják a manyupot - nem érdekli a népeket, sosem látták azt a pénzt, az meg nem érdekli a kétbites szavazópolgárt hogy mi lesz 30 év múlva.
Tákolmány? Az valami libsi baromság, közöm nincs hozzá - gondolja a mezei pógár.
Lopnak? Nem tőlem -pedig dehogynem-, na és? Mindegyik lop, ez a dolga, ezért politikus. És különben is elmúltnyócév.
Hiterkölcstan a suliban? Átvészeljük valahogy, különben is nem én unom halálra magam az órán, hanem az a beste kölke - de addig is melegben van és vigyáznak rá.
Na de a cigi... Sokmillió dohányos, és persze a családtagok... Itt már direkt lesz beletaposva a népek mindennapjaiba, lesz kényelmetlenség, indulat bőven. És lesznek páran olyanok akikben eddig fel sem merült hogy nem minden létező világok legjobbikában éldegélnek, de most majd elkezdenek morfondérozni, mikoris nem, vagy csak nehezen jutnak hozzá a füstölnivalóhoz.
(Mindig azt a piszok régi scifi novellát hozom fel példának amiben a zöldszörnyecskék megszállják a Földet, hatalmas táborokba terelik a népeket, meghatározzák mikor kell dolgozni, mikor és mit lehet enni, mikor kell aludni, mikor és kivel kell dugni. Tűri az emberiség, mi mást tehetne. De azok a zöldszörnyek roppant egészségtudatosak, és betiltják a dohányzást. Na akkor lőn világok harca...)
Mr. Homn 2013.05.22 07:12:44
@a kormány embere: Ne türelmetlenkedj, hamarosan. Most még mással vannak elfoglalva a fijjug, de minden sorra kerül.
Az Eurovízió online nézéséhez kattints ide: http://tevenezo.com/m1_elo_internetes_kozvetites_online_stream/..
 Az ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztivál a döntőjéhez érkezett, amiben Magyarország is szerepel. A második elődöntő eredményhirdetésekor ByeAlex-ék jutottak be először a döntőbe. Persze ez nem jelenet semmit, mivel a továbbjutó tízből Magyarország lehetett az első,…..
Jogszabálydzsungelünkben számtalan olyan rendelkezés létezik, amelyről fogalmunk sincs - vajon ki tudja például naprakészen, mit is tartalmaz a KRESZ? Vagy azt, épp milyen feltételeket kell teljesíteni egy autónak ahhoz, hogy a rendőr ne minősítse közlekedésre alkalmatlannak? Vajon…..
Mr. Homn 2013.05.12 00:02:30
@Kőmíves Kelemen: mozgássérült cuccal egyetértek.
de.
most a télen, az egyik nagy havazás után járt úgy egy ismerős hogy leparkolt, berohant elintézni a dolgát, kifele jövet meg látja ám hogy épp bilincselik a zautót. körbenéz, mindenfele állnak a kocsik, tábla nem tiltja, parkolás meg ketyeg a mobilban. kérdi hogy ezt meg miért is? mire egyik közterületes felháborodottan: merthogy mozgássérült helyre állt. ismerős nézi, de tábla továbbra sem terem elő sehonnan. erre közterületes elkotorja a lábával a havat: itten e a felfestés, ha nem látta akkor is tudhatta volna! persze egyből lett pár fotó -mire jó a mobiltelefon- meg fellebbezés, de jól el lett hajtva a hivatalból, fizessen. vagy pereskedjen, de akkor is fizetni fog, csak többet.
kurva egy világ.
Meglepő utat választott egy angol művész ahhoz, hogy eltaláljon önmagához. A tizenhat éve kerekesszékben élő Sue Austin-nak úgy tűnik, sikerült, a víz pedig jó barátja. Egy igazi misszionárius, aki meghódította a tengert a székével és megmutatta, ha van akarat, valóban…..
Te, ostoba, ott fent a pulpituson! Igen, te, aki annyi tiszteletet sem érdemel, hogy a titulusán szólítsák. A tiszteletet ugyanis kiérdemelni szokás, neked meg ez nem sikerült.  Olvasom az tegnapi agymenésed összefoglalóját és csak kapkodom a fejem. Tudod a hadoválás arról,…..
Mr. Homn 2013.03.18 19:12:50
ülök itten a rengeteg számtangép között, és olyanokon jár a buta fejem, hogy több adat van csak körülöttem, mint régebben egy egyetemi könyvtárban. és akkor a számítógépes világhálóról már nem is beszélek.
meg olyanokra is gondolok, hogy mennyivel jobb ez az adattárolási módszer, mint az ősi gutenberg féle, amikoris papíron, festékkel jelenítették meg a karaktereket.
innen már csak egy lépés eljutni odáig, hogy a választások után -már persze ha módszerváltás lesz- semmi értelme zakatolniuk az iratdaráló gépeknek, sokkal több minden elférhet egy kulcstartóként is kitűnően funkcionáló digitális adattárolón. és el is tudom képzelni hogy azért már most is vannak ilyen adattárolók imitt-amott, akár a VS (Védd a Segged) elv miatt, akár benyalásként az új hatalomnak.
szóval lehet hogy egy ilyen kulcstartóról tudjuk majd meg a mostani történéseket. (a pemzlibajszú miért is komcsizott, mi volt a hóhelyzet valódi oka, stb.)
vagy nem tudjuk meg sosem, mert kitűnő zsarolási potenciál is lehet az ilyen kulcstartókban...
aztán elgondolkodtam azon, hogy valamikor olvastam (vagy hallottam? ki tudja ebben a zűrzavarban) hogy a szolgáltatóknak egy évig meg kell őrizniük az összes adatot a felhasználóikról. kibejelentkezés, ip, stb. és ha már ezen filóztam, elképzeltem a fidesztrollok sápadt arcát, amikor ráébrednek hogy nem mostani kenyéradó gazdáik kezében van a zinternetrendőrség, ergo ha akad egy kicsit is kíváncsi, netán pozícióba került csöppet bosszúálló hajlamú kommenttárs, na onnan kezdve nem lesz egyszerű az életük. persze már régen nem hiszek a mikulásban, de már a nyusziban sem, gondolom az új rezsim is szívesen hasznosítja majd tudásukat...
csak ülök, reszelgetem a körmeimet és hülyeségetek beszélek...
Mr. Homn 2013.03.18 19:50:18
@Orica Középföldi: ettől félek én is. már a pedikűrnél tartok, de még nem látom a mai hülyeséghalmaz végét.
Fénylő Csillagunk tegnap személyes jelenlétével olvasztotta volna a havat és a kormányára ezernyi jégcsapként lövellő fagyott pillantásokat az M1-en. De egyszerűen annyira átgondoltak és tehetségesek, hogy egy alig háromperces propagandavideót sem képesek az állandósult…..
Mr. Homn 2013.03.17 23:26:46
@Kowalski, helyzetjelentést!: köszi, közben rátaláltam én is, épp próbálom lementeni, jó ha megvan lokalice is.
Mr. Homn 2013.03.17 23:39:24
@kekex: szerintem nem tudnak minden linket töröltetni, az internetet még ők sem tudják cenzúrázni.
Mr. Homn 2013.03.17 23:55:17
@Csaknézek...: netcenzúra? hacsak el nem vágják az országba jövő drótokat... de jobban belegondolva még akkor sem. :) nem akarom a tisztelt egybegyűlteket untatni az egyszerűbb vagy cseppet bonyolultabb cenzúramegkerülési módozatokkal. majd ha odajutunk...
(persze olyankor nincs csilliárdmegás sávszélesség, de hát anno a szabadájrópa is recsegett meg sípolt, mégis jó volt)
Kőbájker kollégánk, a Robogó blog gazdája Debrecenbe indult az ítéletidőben, és semmi oka nem volt az aggodalomra, hiszen az autópálya-kezelő honlapja az M3-ason nem jelzett problémát. Ilyen lenne a tökéletes állapotú autópálya? Tegnap az M3 tökéletes állapotban volt.…..
A 2013. március 14-15-ei időjárás rendkívüli és sajnálatos helyzetet teremtett nemcsak az egyes településeken, hanem a magyar közutakon is. A kormányzat álláspontja szerint ők mindent megtettek, amit meg lehetett és kellett tenni, s a rendkívüli körülmények és az autósok…..
Mr. Homn 2013.03.17 08:49:01
@strappa: hallottam, hallottuk. na és? máskor is esett hó, máskor is fújt a szél. mondani kellett volna - direkte- hogy ne induljanak el a népek, vagy le kellett volna zárni a pályákat, kamionstop, stb.
de talán jobban felfogod ha megnézed, pont ideillik: youtu.be/66bbjU621gE
http://csajokespasik.blog.hu/2013/02/22/csak_a_volt_ferje_nem_kopik_le..
Mr. Homn 2013.02.24 16:16:22
@önigazolók kíméljenek (Picicsibe): @Niobe: @Naiva...: szerencsére nem örökítik át balfasz génjeiket - vagy nem nevelnek ki hozzájuk hasonló töketleneket -, pont a problémájuk okán nem fognak szaporodni. :)
Mr. Homn 2013.02.24 16:35:03
@Szemcsi: áá, nem mondanám el nekik direkte hogy mekkora balfaszok. csak elmesélném hogy világéletemben egy baromi randa pasi voltam (egyik, még kulturáltabb becenevem a kvazi volt - a Quasimodoból), anyagi javakban sem bővelkedtem - csóró voltam, no - mégis mindig megvolt a napi/heti betevő szex, és nem is akármilyen partnerekkel. mostanra ez annyit változott hogy már nem csak baromi ronda, de ráadásul öreg pasi is vagyok, mégsem kell panaszkodnom. szóval tényleg valami baj van ezekkel a srácokkal.
(amúgy meg olvasd el, érdemes. :)
Mr. Homn 2013.02.24 17:01:40
@Szemcsi: mesének nem igazán jó. a mese elvisz egy elvarázsolt világba, és a végén mindig legyőzi a jó a rosszot, a tiszta szív a gonosszot. ja, és addig élnek amíg meg nem... :)
nem biztos hogy ezek buta pasik. inkább valami félresiklott a fejükben. kb 12 éves kiskölök szintjén állnak, már ami a nőket illeti. (hm, persze igazad lehet, pasiként buták)