Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskocsma

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
kiskocsma 2012.03.01 13:13:55
www.amazon.com/dp/B004R0ASQ0/?tag=047-20

Az abszolút kedvenc..Mert amelyik cápa a kezedből eszik az előbb-utóbb a lábadból is fog XD
Ezzel a tárggyal kaptuk Tisztelt Olvasónktól az alábbi levelet, amellyel kapcsolatban nem lenne illő, hogy állást foglaljunk, de kíváncsiak vagyunk mások véleményére is! Várjuk a kommentek között!A volt szovjet emlékmű helyén Farkas Gábor tervei alapján egy új közpark épül.…..
hángörienidiocc E-lőfizetés 2009.06.14 20:03:00
Belefutottam nemrégiben egy olyan dologba, amivel én még nem találkoztam, sőt nem is hallottam ilyenről. (Ez persze lehet az én szegénységi bizonyítványom is). Olyan dolog, amiről még nem nagyon tudtam eldönteni, hogy ez jó dolog-e, vagy sem. Épp a Google fordító programával…..
Romantikus vígjáték forgatása kezdődik június 23-án, Kecskeméten, "Igazából Apa" címmel. A film elkészítésében Kecskemét város önkormányzata is segítséget nyújt. A forgatás öt hétig fog tartani, a film bemutatója várhatóan 2010 februárjában lesz. - Mindezt…..
A mai napon részvettünk a volt KTE pályára tervezett EuroCenter lakossági fórumán. Részvett a tervező (Széll András), valamint a beruházó (Csillagh András), illetve a város polgármestere (Dr. Zombor Gábor) és a város lakosai. A Kecskemét blogon röviden összefoglaljuk az…..