Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merty

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új év, új drogmentes maraton. Ismét elindultak a drogok nélküli életet és a szcientológiát népszerűsíteni ("Mondj nemet a drogokra, mondj igent a szcientológiára!" - lehetne a valóságot tükröző mottójuk. ) Április 13-án volt a nyitórendezvény, a List (sic!) Ferenc…..
Drága Testvéreim, Barátaim, Szerelmeim, Családom, Drága Nép! Nem rég még azon örvendtünk, s borultunk egymás karjaiba, hogy a fillérekért adott Asus N7 mennyire jó áron van, mennyire elérhető, mennyire kedvességes és jó szándékú és tényleg úgy került végre piacra, ahogy…..
Merty 2012.11.08 16:47:09
@Magnat: Nem a megszoktott dollár ár = euró ár dolog a probléma, hanem az, hogy amíg a Google Play-en, ahol elérhető a szolgáltatás, 350 euró lesz a N4, ahol nincs, ott a LG rá akar verni a vásárlóra egy 150 eurós felárat. Tehát rossz esetben itthon többe fog kerülni, mint a SG3 és az One X megjelenéskor (ha egyáltalán lesz nem zug-GSM boltban és a Media Markt és társai nem csökkentik a LG ajánlott árát.)
Eredetileg hajguminak vette egy ismerősöm ezt a virágos, színes kis vidámságot 290 forintért a Bijou Brigitte-ben, de sajna rögtön kiderült, hogy egy alkalom után használhatatlanná nyújtható gumiból készült, ami egy idegesítő jelenség tud lenni, főleg, ha esetleg valami…..
Esküvőre, hosszú hajúaknak, hogy az ezüst kivillanjon a begöndörített fürtök alól: Hétköznapra egy farmeros-pólós szett feldobásához a színes, köves verziók a legjobbak, mint például ez az All the Rage függő: Galaxisos manikűrhöz galaxisos fülbevaló…..
OurFashion Fülönfüggősdi 2012.07.05 13:34:00
Annyira meleg van, hogy a legkényelmesebb feltűzni, copfba fogni vagy befonni a hajunkat - ez pedig remek apropóként szolgál arra, hogy látványosabbnál látványosabb fülbevalókkal, klipszekkel és függőkkel dobjuk fel a megjelenésünket. Szerencsére most szinte minden divatos: a…..
Annak ellenére, hogy az F1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone, korábban már többször is kijelentette, hogy nem lesz gond a nagydíjjal kapcsolatban, már többen is kifejtették ennek az ellenkezőjét. Az FIA próbálja nyugtatni a kedélyeket, állításuk szerint biztonságban…..
Fekete-fehér fotók csak a styling és a test sötétre festésével elérve, igazán színes folt az editorialok palettáján a Hint Fashion Magazine tálalásában. Ha a What the Ancients Knew sorozatot színesen kapnánk, majdnem biztos vagyok benne hogy egy cseppet…..
Merty 2012.01.26 22:32:33
@Bonni: Ezeken mi a sátánista? :/
Szerintem nagyon jó :)
Egyelőre nem talált gazdára az elmúlt hónapokban Pest - ár alapján - legburzsujabb lakása. Ez azonban láthatóan nem szegte az eladó kedvét, a lakás nemrég megjelent egy új ingatlaniroda kínálatában, ahol az árra rádobtak még mintegy százmillió forintot. Így most már 850…..
Merty 2012.01.17 22:28:38
@pamparampam:
Ízlések és pofonok. Szerintem csak minimálisan jobb a fentieknél.

A lakásoknak szerintem jók az adottságaik, számomra megfelelőbben berendezve simán jöhetne valamelyik :) Amúgy tuti meg van csinálva a hangszigetelés, hogy ne lehessen a lenti forgatagot hallani.
"Iranian terror in your land American weapons in my hand Kneel to no one in my way Blow off your head when you start to pray" (Fearless Iranians from Hell) ...avagy a nagy ho-ho- lebuktatott iráni merényletkísérlet-hoax . A vád szerint Manssor Arbabsiar, iráni-amerikai állampolgár, büntetett…..
Ha péntek, akkor itt az új, esküvős rovat :) Ma a Pronovias 2012-es esküvői ruha kollekcióját vehetjük alaposabban szemügyre egy gyönyörű modellen, sőt ráadásként a képekre a menyasszonyi ruhákon túl odacsempésztek még néhány alkalmi, ünnepibb alkalomra való…..
Merty 2011.10.29 19:06:01
Szinte hihetetlen érdeklődés övezte a Milyen sminket utálnak a pasik? című bejegyzésünket: több mint 20.000 letöltést kapott és több mint 4000-en szavaztak. (Köszönjük!) Emellett regeteg tanulságos komment érkezett, érdemes belelapozni.Íme a leggyűlöltebb sminkek…..
A véres norvégiai eseményekkel természetesen tele van az Internet. Számos blogger és hírforrás ragadta meg a lehetőséget arra, hogy - természetesen az áldozatoknak szóló részvétnyilvánítás mellett - saját szempontjából "csámcsogjon" a történteken, legyen szó akár az…..
Merty 2011.07.26 18:41:53
@SchA: A ''naplója'' szerint legálisan vett egy Ruger Mini 14-et, ''szarvasvadászat'' céljából.
Az Adidas és Jeremy Scott együttműködése úgy tűnik örök érvényű és soha véget nem érő. Sajnos. Már ahhoz sincs igazán kedvem, hogy a legfrissebb, őszi kollekció kapcsán éles kritikába kezdjek.Ugyanolyan szánalmas és béna, ráadásul a fantáziát teljes mértékben…..
Sanyosz75 kérdi a nemrég 1 éves évfordulóját és 2260 kommentjét meghaladó Kopaszi Gát posztunk hozzászólásai közt:Használtok naptejet az erős sugárzásban?A. MindigB. Jó lenne, de hajlamos vagyok megfeledkezni rólaC. SohaD. Megvárom az estét/reggelt, és csak akkor futok ..
A tinisztár Someday néven női (!) parfümöt dobott a piacra, amit egy elképesztően fura reklámfilmmel toldott meg: értem én a marketingesek gondolkodását, hogy ha már ilyen népszerű a fiú a tinilányok körében, akkor őket kell megcélozni, de nekem akkor is erőlködésnek tűnik a…..
Merty 2011.05.25 23:50:47
Igazából Bence sem csodálkozik, hogy a tintagyártókat is elérte a válság. Szegényeknek amúgy is elég bajuk van, ha már az alaptörvénykotmányt is iPaden skiccelik, a jelek szerint már arra sincs pénzük, hogy kisebb patronba csomagolják a kevesebb tintát:Helló, Bence vagyok a…..
Miután a szőkeség istennője, Blake Lively 2 nappal ezelőtt a Time 100 Most Influental People gálán vörös hajjal jelent meg, az összes bulvármagazin azt kezdte harsogni, hogy leáldozott a szőke haj divatjának és kijelentették, hogy mostantól a vörös frizura lesz a menő.A szőke…..
Merty 2011.04.28 18:40:01
Azoknak, akik nem ismernék, az Inspire - elvileg - az AQAP (Al-Qaeda in the Arabian Peninsula) sajtóterméke, egy újság, ami angol nyelven toboroz követőket a "dzsihádra", vagyis az AQ esetében harcra és főleg terrortámadások elkövetésére amerikai és európai célpontok ellen. Az újság az ún. open…..
Merty 2011.04.24 22:06:15
@SchA: Nem azokra gondoltam, hanem az angol nyelvű imitációkra, bocs az általánosításért. Pl. a már börtönben ülő Emerson Begollytól: www.flickr.com/photos/binyamine/4712040615/ Vagy ez: blip.tv/file/3643276 Vagy a nemrég megjelent Omar Hammami-s 2Pac-plágiumok.
A proprammal kapcsolatban is hülye voltam, összekevertem valamit, nem a német fórumokon olvastam, hanem az AMEF-en. ''I would like to inform you that some blessed brothers are working on two highly secured applications that will grand privacy and will provide security for a user that is not yet seen. It's completely open source and anyone can see how it works without that making it possible to put a tap on it or break the encoded packages. As soon as it's finished they will release it through trusted channels. This will grand 100% privacy for the Ummah. Insha'allah.'' Open source = bárki belekontárkodhat és terjesztheti saját verzióját. LOL.
Merty 2011.04.25 11:28:25
@SchA: Kábé.
Sőt! Kifejezetten unalmas folyamatosan ugyan azokat a modelleket látni az utcán, bizonyos darabokat pedig rettentő sebességgel tiltólistára helyeznék. Ám ellentétben a negatív és túlságosan megszokott, egy pillanatig sem meghökkentő cipőkkel, néha azért leül valaki szembe a…..
Merty 2011.04.06 10:18:21
UPDATE: Szóljanak a fanfárok, mivel teljesült a vágyam: kipróbálhattam a jobb alsó sarokban látható arany-rózsaszín-zöld-lila palettát. Íme a tapasztalataim: szárazon tettem fel először ecset segítségével, amely szép volt, de valahogy még jobban sikerült az összhatás,…..
A legklasszikusabb fekete tűsarkú, a Christian Louboutin Pigalle (595 dollár) kapott egy testvért, ugyanis az ikonikus cipő sziluettjét borítéktáskára (695 dollár) adaptálta a divatház. A púderszínű, pirossal szegett, lakkbőr darab méltó párja -sőt, talán vetélytársa- lett az…..
Dobogó szív, kontrollálatlan végtagmozgás a bankkártya irányába, párásodó szemek, hangos sóhajok: igen, ezek a Chanel kívánás tünetei, amelynek mindegyikét diagnosztizáltam magamnál a lenti kollekció láttán. Természetesen a márkától megszokott, jellemző (láncos fogantyú,…..
Egyszer már belemásztak az ékszerdobozba zöld bogarak a Bottaga Veneta jóvoltából (itt), most pedig egy 39 éves, görög dizájner, Lito Karakostanoglou csempészte be az általa tervezett bogaras ékszereket - fülbevalókat, nyakláncokat, medálokat.Nem hogy nem rajongok a bogarakért,…..
Oké, tudom, hogy nem klasszikus divatblog téma, de mindenképpen meg akartam veletek osztani pár képet az Intervention-Ware étkészleteről, amelyek a funkciójukon túl hatásos üzenettel próbálják a diétázókat kevesebb evésre rávenni.Ötletes.Képek: Kingdom of Style..
Merty 2011.02.19 20:07:18
Subba Új méret a Starbucks-ban 2011.01.18 15:41:59
Az új, bevezetésre kerülő jegeskávé méret amit a Starbucksban kérhetsz nagyobb lesz, mint egy átlagos felnőtt gyomra. Taps! ..