Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xt (törölt)

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja azt olvashattuk az újságok hasábjain, hogy nem romlott az észak-koreai vezető, Kim Dzsong Il szívének állapota , de egy japán professzor azonban azt állítja: Kim már 2003-ban meghalt.  Egyre több spekuláció kap hangot az észak-koreai vezető egészségi…..
Aki ismer, az tudhatja, hogy gőzöm sincs a sorozatról, talán ha pár részt láttam és az se ma volt. Tehát az írás azt vizsgálja, hogy működik e ez a film teljesen önállóan nézve. Annyit persze tudok, hogy Muldör meg Szkáli, meg ufók, meg ilyen-olyan különös esetek.…..
Újabb részletek szivárogtak ki a készülő új KRESZ-ből, bár ezúttal nem derül ki semmi a biciklisekre vonatkozóan. Terveznek viszont egy olyan módosítást, ami a motorosok életét könnyíti, és ami egyben kiterjedhetne a biciklisekre is: piros lámpánál a motorosok jogszerűen…..
A Casino Royale 2006 legjobb filmje volt, Daniel Craig pedig szenzációs James Bondnak bizonyult. Csoda hát, ha az új filmet tűkön ülve várom? Itt a teaser. ..
A Gizmodo összeszedte a legégetőbb kérdéseket az iPhone-nal kapcsolatban, gondoltam lefordítom, és hozzáteszem azt, amit már lehet tudni a magyar starttal kapcsolatban. Gondolom sejtitek, hogy olyan nagyon nem kellett agyondolgoznom magam a hozzáadott érték tekintetében, hála a…..
Akik eddig még nem váltottak GMailre, íme egy újabb érv.Lehet, hogy ez a szolgáltatás már él egy ideje, de anno, mikor én elkezdtem használni a CL2-t, vagy ahogy ma hívják: a Google Calendart, ez a funkció még csak vágyálom volt egy magyar mobilelőfizetéssel rendelkező…..
Remélem, Attila megnyugodott azóta, mióta elküldte nekünk a lenti történetet, mert akkor és ott alaposan bepöccent. Persze joggal, csak úgy látszik, ilyenkor hajlamos meggondolatlanul belekezdeni egy-egy megtorló hadműveletbe. Ezúttal nem lett baleset az adok-kapokból, de nem biztos,…..
autózz! Közlekedési kórkép 2008.04.09 08:38:00
Daily Shark készített egy kis összeállítást nekünk azokról a bosszantó problémákról, amelyek megkeserítik a szabályosan közlekedni akarók mindennapjait. Érdekes, hogy van akiből a szabálykövető vezetési stílus hozza ki az állatot. Ha tudunk válaszolni a kérdésekre és…..
A Wonderbra melltartók reklámjaival mostanában Dunát lehet rekeszteni. Persze nem csoda, hogy mindenkinek erre indul be az agya, hiszen egy csöppet hálásabb téma a hatalmas mell mondjuk egy folyékony színkímélő mosópornál vagy az akciós 7%-os kamatnál. Persze sok fantáziátlan,…..
w Az új tulajdonos 2008.03.27 08:00:00
Ez a topik az itt nyüzsgő tőzsdecápák, -pontyok és -teknősök eszmecseréjének helye. Tippek, jóslatok, eeekkora shortot fogtam!, satöbbi.Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc azt találta ki, hogy részvényhez juttatja a magyar lakosságot, mire az gyorsan bepolgárosodik, felismeri a…..
w Libera nos! 2008.03.25 05:30:00
A technikai elemzés stimmel, ám szükségszerűen jelenidejű. Ma és holnap még az a kérdés, lesz-e SZDSZ, vagy kiírják a szappanoperából, mint Buzimisit a Barátok köztből. De a pártpaletta nem az ország; az országban nem pártok élnek, hanem emberek. Akiknek egy részét…..
Látott-e már valaki olyat, hogy rendőrautóra tilosban parkolásért büntetőcédulát rakott másik rendőr, vagy egy közterület felügyelő? Ha igen, akkor fotó nélkül nem hiszem el, ha fotó is van, akkor tuti, hogy hamisítvány. Mindenesetre az igazán örvendetes, hogy annyi levéllel…..
Visszatérő kérdés ami a címben szerepel. Viktor összeállított egy Excel táblát, amiben összeszedhetjük a munkábajárásunk költségeit autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A képet persze lehet tovább árnyalni, de nagyságrendileg elegendőek a benne megadható…..
Az izishop segítségével már két szegedi étteremben is lehet fizetni mobillal. A bankkártyát helyettesítő mobil fizetőrendszer egyszerűen működik: a vendégnek el kell indítania egy Java alapú szoftvert, amelynek a menüjében kiválasztja az adott éttermet, majd megadja a…..
Magyarország az az ország, ahol még mindig kérdés, hogy kell-e téli gumi, vagy "majd óvatosan vezetek, ha esik a hó". Utóbbin a mai napig ki tudok akadni. Tipikusan az a fajta birkák, akik azt hiszik, hogy azzal, hogy hóesésben nyárigumival nem 80-nal mennek városban, hanem…..