Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akoxx

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..
A Blikk és a Bors biztos forrásból tudja, hogy Geszti Péter, Nagy Feró és Keresztes Ildikó mellett Malek Andrea Amerikában élő öccse, ifj. Malek Miklós lesz az ősszel induló tehetségkutató műsor negyedik zsűritagja és mentora. Hogy ez tényleg így van-e, egyelőre nem tudjuk,…..
Hiszen: ha elromlik valami, meg tudják csinálni, és abból, ahogy a villanyszerelőként végzett Zagyva (milyen olcsó lenne poénkodni a nevével, pedig) Gyula ezzel a "Majd a folyosón megbeszéljük!"-kel felidézte az old school, belemenős-bunyós skinhead kocsmák alacsony, ám…..
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..
Drágáim… csoda történt. Április elseje van, de ha ez igaz, akkor… akkor… nem is tudom, végigcigánykerekezem az Andrássy utat. Megszűnik a Maunika Só, a blogomban többször is emlegetett förmedvény, a magyar fostóksók zászlóshajója és pionírja! Sajna Józsi…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
akoxx 2010.03.26 13:20:42
FUCKito Tótavé !

Már megint tele van csúsztatással a cikk, holott lennének benne igazságok !
Biztos vagyok benne, hogy érted a problémát,látod a valós helyzetet, tehát "képben vagy", de valami relytélyes okból kifolyólag mindig felül kerekedik rajtad rosszabbik éned, a libsi megmondóember karaktere.

Az általad említett emberkéket éhbérért dolgoztatják három műszakban, szombat, vasárnap, etc....

Gondolom Te nem az 'ócsó sajtot, felvágottat vásárolod a 'tecsóba amit föntebb emlegetsz.Ugyanis az élelmiszerekhez ezeknek vajmi kevés közük van, magyarán eszed az állományjavítót, e512 - t, és a kutyaeledelből átcsomagolt pacalt.
Szóval ne legyünk már annyira elszállva az áraktól, tudjuk: olcsó húsnak híg a leve.

Lehetne jó minőségű magyar termékeket vásárolni az jó volna, de ehelyett a magyar termelőket, beszállítókat szándékosan ellehetetlenítik, olyan feltételeket szabnak nekik, (polcpénz stb..)hogy ne érje meg nekik leszerződni az áruházzal.
Ehelyett hoznak be "finom" gyorsérlelésű szlovák sonkát 'öccázéé, jó az a prolinak.
Ha beteg lesz tőle, vagy megmurdál, az csak jó, hisz nem kell nyugdíjat fizetni, de ez már egy másik téma.

Tehát nem bezárni kell a multikat, de újratárgyalni velük pár dolgot, rendszabályozni a működésüket, az általuk termelt profitot az országban tartani,továbbá fizessenek tisztességes adót az államkasszába, úgy mint a magyar termelők nagyrésze.

Üdv.
w A kocka elgurult 2010.03.24 03:00:00
A fényes győzelem előrevetíti árnyékát. Orbán Viktor mindmáig leghitelesebb megszólalásában, a függöny mögül kiszivárgott, ám sosem cáfolt Kéri-beszédben mondott egy izgalmasat, ami nem megy ki a fejemből: hogy ő 2006-ban igazából nem is akart nyerni. Látta az ország…..
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..
akoxx 2010.03.12 13:51:04
Van azért a cikkben csúsztatás, nem kevés.
Egyenlőre még nem bizonyított, hogy volt e valami összefonódás a jobbik és a magyarok nyilai között. Érdekes, hogy a Benkő féle felvételeket is pont most dobták be a köztudatba, melynek szintén a jobbik lejáratása a célja.(Ráadásul nagy rá az esély, hogy hamisak a felvételek).
Fidesz oldalról pedig Vonát keverték volna szexbotrányba, de akkora balfaszok voltak, hogy egy több mint egy éve törölt adatlapot, "hackeltek" meg.
Szóval a kampány finisében, gigaméretű gyalázkodás, lejáratás, indult a jobbik ellen mindkét oldalról.
Szerintem a magyarok nyilaival is hasonló a helyzet. Be lehet vetni a jobbik ellen, nem kevés prolit meg lehet vezetni ezzel a faszsággal.
Ha volt is ilyen szervezet: Senkit nem öltek meg, szúrkáltak meg, daraboltak fel, nem úgy mint jónéhány kisebbségi honfitársunk.
Igaz, nem ilyen direkt módszereket alkalmaznak kedvenc politikusaink, de ők az igazi gyilkosok. Lásd bajnai libás esete, mikor több libatenyésztő lett öngyilkos, mert kisemmizték, ellehetetlenítették. Lakásmaffiával is hasonló a helyzet, és még számtalan esetet tudnék mondani. Ezek mind ennek a kormánynak a hozadékai. Megnyomorítanak, eladósítanak, orvosokat külföldi munkávállalásra kényszerítik etc... etc... Ez az igazi népírtás Tótavé, nem a magyarok nyilai nevü paródiaszervezet akciózása.
Csintalan kapott egy maflást.
Horn Gyulát idézve: Na, és?
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..