Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cockwarrior

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott tartunk, hogy abban az országban, ahol a Fidesz kedvenc udvari kobzosának HELYTELENÜL titulált előadóművész és az Országgyűlés elnöke egyaránt azt vallja, hogy az asszony az otthon, gyerekszülve jó, és ne építgessen magának karriert, szóval abban az országban, ahol a partnerbántalmazás az…..
Ahelyett, hogy beletörődnének a Telenornál, hogy a kor követelményeinek megfelelően már a bárki által könnyedén lehallgatható IP-alapú kommunikáció a divat, a végsőkig harcolnak ellene. A mobilszolgáltatók, csakúgy mint a vezetékes internetszolgáltatók, kényük-kedvük…..
Az Origo kioknyomozta, hogy Lisztferihegyen zavartalanul üzemelnek a taxishiénák, immár 40 éve, de egyéb forgalmas csomópontokon is felbukkannak. Attiláék nyaralásból érkeztek vissza busszal a Népligetbe, ahol beszálltak az egyetlen várakozó taxinak látszó tárgyba. 5000 forintnál…..
A UPC 29-es körzetének előfizetői sorsa igen sanyarú, hiszen nem elég, hogy rémesen lassú az internet, még az ügyfélszolgálat sem látja a körzeten kívül az adatokat. A UPC ügyfélszolgálatán csak "fekete lyuknak" nevezett tájegység a Monortel 5 évvel ezelőtti beolvadása óta…..
Cockwarrior 2013.06.17 16:49:16
@sanyix:
"kár hogy bodapest hegyvidéki területein sem nagyon különböznek a dolgok, pedig ott nem marinéni él aki azt sem tudja mi az az internet..."
Melyikre gondolsz? egyébként az is szar ilyen szempontból, ha megérné lefedni megcsinálnák
A bérelt vonal ára pedig nem csak lehúzás, igaz azon nagyobb a haszon (alapvetően ezt éri meg jobban árusítani), de ettől még nem lesz párszáz forint az internetelérés sehol...
Ha pedig dolgozik akkor perkáljon a jó elérésért
Cockwarrior 2013.06.18 09:11:17
@Szalahadin: Én nem vagyok egyáltalán frusztrált barátom, max a te fejedben... tényeket mondtam el amit nem akarsz felfogni és érzelmi maszlaggal próbálsz lehurrogni... ez főleg azért szánalmas mert semmit sem változtat az eddig leírt tényeken... a posztolónak meg nevetséges elvárásai vannak, úgy akar jó szolgáltatást, hogy közben alig akar érte adni valamit, pedig nyilvánvalóan olyan helyen lakik, aholez nagy befektetést igényel. A nagysávszélességű internet nem egy olyan szolgáltatás, ami alapból "jár" mindenkinek, ott olcsón elérhető, ahol ez megéri... sztem te gondolkozz el inkább azon, hogy is működik a világ. Ha nem tetszik az UPC szolgáltatása ne vedd meg. A mekibe sem mész be sírni, hogy miért nem árulnak minőségibb kaját, vagy amiatt, hogy miért nincs a te házad közelében, pedig neked is járna. A posztoló leírása alapján a környékén ADSL elérhető, aminek önmagában örülnie kellene, máshol az sincs. Az UPC fiber powere ahogy már írtam is csak olyan helyen van ahol ez így is megéri a cégnek, ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek mindenhol alapvetően "jár"...
Olyan konyhai eszközöket láttunk ma a szentendrei Skanzenben megtekinthető izgalmas kiállításon,amelyeket szerintem a legtöbb családból össze lehetne szedni a hétvégi házak sufnijaiból vagy a nagymama spájzszekrényéből. Az 1945 és 1980 közötti lakáskultúra változását…..
Cockwarrior 2012.11.19 17:05:41
@nyyn: Igaz, vannak modern sokszor nem is túl olcsó kukták és hozzá való szakácskönyv is van, egyáltalán nem ment ki a divatból és nem idejétmúlt. Főzőscsatornán is használták.
Birdman 14,5 millió dollárt adott egy Miamiban található hatalmas ingatlanért, melynek első ránézésre csak a konyhája nagyobb, mint egy átlagos lakás. Lessünk be! Dr.Dre, Jay-Z és P.Diddy után a Bryan Williams néven anyakönyvezett Birdman a rapvilág negyedik legmódosabb alakja,…..
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..
Cockwarrior 2012.08.29 15:27:55
@őr: Hűha, itt erős a sötétség, ahogy olvastam a kommented, mintha csak egy fekete lyuk szippantott volna magába...
Három, túlságosan is közeli barátnő kikapcsolódik egy távoli házikóban. Véletlenül rábukkannak egy ősi könyvre, ami tele van különböző mágikus rituálék leírásával. Ezt követően egy pokoli utazásban lesz részük. ..
Cockwarrior 2012.08.16 09:11:24
squadraazzurra Meleg helyzet 2012.06.13 07:00:00
A keddi sajtótájékoztatón kényes kérdés került terítékre a Casa Azzurriban. Egy hétfő esti rádióadásban Cecchi Paone tévés műsorvezető, aki az utóbbi időben aktívan harcol a homoszexuálisok jogaiért, azt állította, biztos forrásból tudja, hogy az azzurrik között ketten…..
A Ninjabreakzes csávók szervezésében FEATURECAST hepaj lesz pénteken az Akváriumban!Budapest legfrissebb party sorozata egy olyan, most formálódó tánczenei műfaj helyi felvirágoztatását vállalta fel, amellyel még Angliában is épp csak ismerkednek. Featurecast, az újdonsült…..
Cockwarrior 2012.05.31 21:55:57
@shitgun: A hozzászólásodon látszik, hogy igazi troll vagy.
Bármi a téma a fikaoldalon garantáltan tudod fikázni valamivel, teljesen mindegy hogy jó vagy nem
Összességében nekem nincsenek illúzióim a nőknek a játékvilágban betöltött szerepéről, például ezért is indítottam annak idején a heti játékcsaj rovatot. Azt sem gondolom, hogy a játékokban megjelenített erőszaknak jelentősége lenne az elszaporodónak mondott erőszakos…..
A Trónok harcának csöcsfaktora a Spartacus és a Magic City mellett messze a legmagasabb a tévében látható sorozatokat illetően, vetkőzik benne boldog-boldogtalan, ha kell, ha nem. Namármost a készítők nem minden jelenetet bíztak a vetkőzést tekintve amatőrökre, azaz színészekre…..
Perre vitte az államilag kikényszerített Windows-használatot egy zólyomi textilkereskedő vállalkozó, mivel az adóhivatal eAdó rendszere csak és kizárólag Internet Explorerrel működik, itt lehet az összesítő kimutatásokat feltölteni, ő meg Linuxot használ, ezért az adóhivatal megbüntette őt.  Az…..
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
Az Epiros TV1 egyik műsorvezetője, Panagiotis Vourhas nyugodtan készült április 6-i interjújára az egyik helyi politikussal, nem is sejtve, hogy nem egészen két perccel az adás kezdete után 17 maszkos, ipari mennyiségű joghurttal és tojással felszerelkezett rosszakarója érkezik…..
Bizony, ilyen is van Amerikában, sőt. Jennifer Love Hewitt, akit eddig szellemekkel láttunk suttogni, illetve vizes, fehér pólóban nagyokat sikoltani másodosztályú horrorfilmekben, most a Lifetime nevű női adónak forgat egy The Client List (A kuncsaftlista) című sorozatot. Egy olyan…..
A világ gazdagjai csak 275 darabon osztozhatnak a nemzetközi kerékpárpiac luxus kategóriájának ma elérhető egyik legszofisztikáltabb és legdrágább elektromos bringájából. Közülük volt már olyan, aki a Veyronja mellé látatlanban, interneten rendelt, de azért a 7-8 milliós…..
Cockwarrior 2012.02.21 10:39:12
@atila68: Az F-117 és csúnya is és elavult is, és nem repült jól soha sem, lassú volt és instabil
Egy show biznizben dolgozó hölgy haverjainak elküldött levele szerint a minap összekúrt Tarantino-val. Egy partin gabalyodtak össze, ahol nem sokkal smárolás és tapizás után leléptek Jamie Foxx és egy másik csaj társaságában Tarantino házába. A házban már külön buliztak,…..
Ki gondolta volna, hogy egyszer még a fizikatanárokra is szükség lehet ezen a világon? A kamuti Index park avatóünnepségének legjobb nevű fellépője a mezőberényi Petőfi gimnázium diákjaiból szerveződött Sit Down Tragedy - bocs, Kula, bocs, Praktikers, és FŐLEG bocs, Attis és…..
Szokatlan módon kapták lencsevégre a rage-es fiúkat, még 1993-ban a Lollapalooza fesztivál egy állomásán. A srácoknak 15 percük lett volna játszani, de aznap a zenélésnél volt egy fontosabb ügyük: 15 percen át álltak így, csak a gitárok gerjedése törte meg a csendet. Aki…..
Subba VV Gigi: Szopnék 2011.02.14 22:07:00
Pajkos Gigi szopni akar! De vajon hol volt az a szupererkölcsös megfontolt anyagias Béci testvér a poló választáskor? ..
Cockwarrior 2011.02.15 11:55:58
@VÉLEMÉNYVEZÉR1000: Én tényleg nem nézem ezt a szart és nem tudom ki ez a picsa, mert hogy tv előfizetésem sincs, de a vv-ből kitaláltam, hogy valami valóvilágos ribi, akiről később majd véletlenül kiderül, hogy pornózott (mondjuk most), már csak az a kérdés, hogy
1,) hol elérhető a film?
2,) a cím alapján csak szopkolódást tartalmaz?
Cockwarrior 2011.02.15 12:37:28
Torrente, a spanyol kultikon, a nagypofájú, töketlen, szexmániás ex-zsaru 2011-ben negyedjére szórakoztatja a nagyérdeműt. Ezúttal 3D-ben támad. A főszereplő bőrébe ismét Santiago Segura bújik,  nélküle nem is lehet Torrente filmet csinálni. Segura maga írta a…..