Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zem

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
zem 2012.11.03 02:13:55
@mitfahrer78: bár kicsit későn, de köszi a választ, felveszem velük a kapcsolatot.
Most találtam egy videót az interneten, amiben teljesen természetes anyagok segítségével ajánlanak tanácsokat a hajhullás csökkentésére. Sajnos csak angolul van meg, de szerintem hasznos lehet. http://www.youtube.com/watch?v=B8Pg7bYAQlw Remélem hasznos lesz számotokra. Az egyik…..
Mi sem bizonyítja jobban az Android fejlődését és létjogosultságát, hogy az egyik hatalmas üzletlánc (Tesco) Androidos GPS-en alapuló appot tesztel egyik londoni üzletében.Az app lényege, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálhassunk mindent az üzletben, amire csak szükségünk…..
zem 2011.06.15 10:15:44
@Abrash1965: az a megoldás, hogy nem GPS-szel kell a helyet bemérni, illetve nem is kell kell a saját (abszolút) helyet bemérni. Amit én találtam ki, egy kicsit más szemlélettel ér el hasonló eredményt ugyanerre a problémára. Csak mivel én nem vagyok fejlesztő, nem tudok róla nyilatkozni, hogy mennyire lehet megvalósítani.

De azért mondtam, hogy szívesen beszélgetek erről (meg másokról) is olyanokkal, akik akár dolgoznának is rajta.
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
zem 2011.05.10 15:21:32
Hosszú hétvége lesz a március 15-i, az egyetlen az évben. Használjuk ki az alkalmat, szereztem olcsó szállást Egerszalókon, menjünk el a gyerekekkel, jó? – vetette fel hű hitvesem valamikor január végén. Norbi mindig kretén arcot vág, ha objektívet lát Hát persze, ezek a…..
Subba Az internet egy rohadék 2010.10.27 21:11:44
zem 2010.10.28 11:21:32
Még nem zárultak le a vizsgálatok, hogy létezik-e képzőművész, aki soha nem foglalkozott az elmúlás és az élet körforgásával. De az biztos, hogy a témában nehéz eredetit alkotni. Ez volt az a pont, ami elgondolkodtatott, hogy  amit a szobrászként és búvároktatóként…..
Mandiner blog Suhancosról 2009.10.09 16:31:00
  Feloszlott a Suhancos zenekar és nem örülök. Mi több, szomorúan mélázom, épp abban a hangulatban, amit a Suhancos olyan jól meg tudott fogni. Honnan is kezdhetném: van ez a hiphop nevű, mára elkurvult popzenei műfaj, aminek a peremvidékén azonban időről időre felbukkannak…..
zem 2009.10.14 15:19:54
@Elpet: nemtom, nekem mindig úgy tűnik, hogy a Funkadelic nevét lopta, pardon: magyarosította.

en.wikipedia.org/wiki/Funkadelic
Az idei Anna-bál legemlékezetesebb képsora egyértelműen az volt, amikor a bálozók Adriano Celentano Azzurrójára vonatoztak körbe-körbe, és közben idióta fejet vágtak, mert anélkül nem is Anna-bál egy Anna-bál. Ezért egyébként fölösleges volt egész nap a reformkori…..
zem 2009.07.31 00:44:34
@TuRuL_2k2: megkésve bár, de:
www.indavideo.hu/video/Marinalt_Anna

Személyes kedvencem az volt, hogy a reformkori hagyományokhoz hű tűzzsonglőrök még kifelé menet is szép csendben szájba vették a csodalöttyöt, és egyet-egyet tűzokádtak.
Bigyóblog A Polaroid visszatér! 2009.05.28 15:41:00
Tévedtek azok, akik a Polaroid halálát jósolták. Igaz, a digitális gépek megjelenésével úgy tűnt, senkinek nem kell az azonnal elkészülő fénykép. De úgy tűnik, valakinek hiányzik a rögtön átnyújtható kép és ezt a hiányt a Polaroid igyekszik pótolni. Az új PoGo kamera…..
Évek tétlenkedése és hezitálása után megvalósult az első olyan fejlesztés, ami a város sajátosságaira épül, de emellett teljesen egyedi, izgalmas és szórakoztató is. A Pécs 2100.hu internetes oldal ráadásul sokkal realistább, mint az eddigi próbálkozások. Számolnak a város…..