Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lorantka_a_gall

1 bejegyzést írt és 1345 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak az életben olyan döntések, melyeket a kötelességtudat diktál, érezhetünk felelősséget mások, akár ismeretlen emberek sorsa iránt, sőt vannak helyzetek, amikor a kényszer az úr. Ugyanakkor vannak dolgok, melyeket csakis önként tehetünk meg, adhatunk oda, vagy vállalhatunk fel érzelmekkel és…..
lorantka_a_gall 2018.06.01 11:20:38
@gigabursch: helyesen:

"A nagyobb gond az, hogy a nőtársadalom teljesen átment egy rendkívül rossz életmódba, mindenféle felelősségvállalás és terv/koncepció nélküliségbe"

Ma már sokkal nagyobb arányban vannak felelőtlen, halogató, koncepciótlan, csak a mának élő lányok/nők, mint amennyire ez a férfiakra valaha is jellemző volt.
lorantka_a_gall 2018.06.01 12:30:53
@gigabursch: :D

Teljesen mindegy, hogy mi nem jó, és hogyan nem jó, a férfiak a hibásak, ugye? :D
Én nem gondolom, hogy a nőket egy ez egyben a háromévesek szellemi szintjén kellene kezelnünk. De ha hivatalosan is így teszünk, akkor annak van egy rakás jogi következménye is. Háromévesek pl ritkán szavaznak.

Tehát VAGY egyenlőség, egyenlő jogokkal és _kötelességekkel_, VAGY férfihibáztatás mindenért. A kettő együtt nem megy. (de utóbbi esetben pofa be és nix ugribugri)
Használjuk helyesen a fogalmakat, különben csapdába ejtenek bennünket - ahogy ezt a Fidesz teszi "újbeszéd" szavaival. Demokráciát követelni egy százezres, kormány elleni tüntetésen meglehetősen furcsa. Ugyanis Magyarország még mindig demokratikus ország, csak épp már nem jogállam...
"Miért fizetnél olyanért, amit ingyen is elérhetsz?" - szegezi gyanútlan olvasójának a kérdést a http://gadgetscoring.com/gadgets/review/tv/hu/Gadget oldal,  amire ugye az ember azonnal kicsire töpped a lúzerség  éjsötét árnyától. A fő kérdés azonban az, utána mi tesz: -…..
Azt hinnénk, hogy ha valaminek tényleg nagyon nincs köze a joghoz, az a véradás. Hát el kell keserítsek mindenkit, ez bizony nem így van :) Az egyik legfontosabb, hogy a Munka törvénykönyve (2012. évi I. törvény) kimondja, hogy "A munkavállaló MENTESÜL RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI ÉS MUNKAVÉGZÉSI…..
lorantka_a_gall 2018.02.28 09:37:16
@Bolshevik: Nagyon éleslátó vagy, hogy egyből kiszúrtad, hogy a vért személyesen OV szürcsölgeti éjjelenként a kastélyában.
Még véletlenül sem kerül megfelelő tárolóba a szükséges vizsgálatok után, hogy amennyiben kell, elővehessék, és annak adhassák, aki meghalna nélküle.

Retardált.
Miközben a CGI technika az elmúlt években olyan mértékben fejlődött, hogy lassan színészekre sem lesz szüksége Hollywoodnak, létezik egy terület, ahol ezt mindennél indokoltabban tudják hasznosítani. Gondolom mindenki játszott már valamilyen videojátékkal, legalább egy telefonossal, az sem baj. Csak…..
Túl átlátszó lenne és az is, folyton ugyanazzal az egyénnel szexelni. Felgyorsult világunkban fontosabb a fazon alakja, a has lapossága, a köröm ápoltsága és a fogak fehérsége szeretői szinten. Diszkriminál és minősít ennek bárminemű eltérése. Az, hogy kit diszkriminál és kit minősít az egy…..
lorantka_a_gall 2018.01.31 19:06:23
@Roboduck: Ott a pont. :)
Sziasztok. Úgy látszik, megtaláltam 2017 legcsaládbarátabb anime mozifilmjét, ami kötelező darab, annyira magával ragadó és élettel teli. Ez nem lenne más, mint a Yoake Tsugeru Lu no Uta, avagy a Lu Over The Wall.  ..
lorantka_a_gall 2018.01.18 19:57:39
Az előző hónapokban már felfedezhettünk néhány arra utaló jelet, hogy a Facebook korlátozni fogja az üzleti oldalak ingyenes eszközeit a platformon, de arra nem sokan számítottak, hogy Mark Zuckerberg már 2018 elején ledobja az atombombát!..
lorantka_a_gall 2018.01.17 12:15:35
@Duplaxiii: Szia! Szép kifakadás, egyetértek. Ha véletlenül nem láttad volna még az Antifaces faszbúk-videóját, ajánlom szeretettel.

www.youtube.com/watch?v=d7l5Mw6GxLs
1.Bár a hivatalos nyelve Nigériának az angol, a mindennapokban a pidgin angol kerül előtérbe, de emelett több száz nyelv is megtalálható.   2. Ha kocsival utazol és megéheznél, vagy szomjas lennél, vennél egy papucsot vagy szinte akármit, forgalmas helyeken vagy csomópontoknál ezt a kocsiból is…..
lorantka_a_gall 2018.01.09 17:47:41
@Void Bunkoid: Mi egyebet vársz egy olyan országtól, ahol az átlagos IQ 85? Hősnőnk, ha nagyon szerencsés, kifoghatott egyet a 110-115 közötti "elitből".

Két eset lehetséges. Vagy nem jutott minőségibb alany, vagy pedig tényleg az illető adottságai fogták meg. :D

Egyszer fölvetettem egy ismerősömnek, ha Afrikából mindenkit áttelepítenénk Európába, mi meg átköltöznénk oda, 50-100 év múlva hogy nézne ki a két kontinens? (semmi infrastruktúra, semmi forrás, csak az emberek) Érdekes eszmecsere kerekedett belőle, igyekeztünk kitérni a téma minden vonzatára.

Hogy ne legyek teljesen off: az utazás biztos nagyon szép és tanulságos volt. Legközelebb érdemes lenne szemellenző nélkül is belepislogni a valóságba.
Olvastam az előző cikkeket is, némileg felszínesek (azok is). Úgy tűnik, mintha totál naivan kiragadnál pár olyan dolgot amire rácsodálkoztál, az összefüggésekre pedig magasról teszel.
Ez nem bűn, csak aztán ne akard úgy beállítani, mintha senki más nem érthetné rajtad kívül, mi zajlik ott, mert még nem utazott oda.
(titok, ne mondd el senkinek: a csillagászok többsége még nem járt az űrben)
lorantka_a_gall 2018.01.09 20:33:52
@Oyinboland: Nigéria lakossága 50 év alatt megnégyszereződött (300% növekedés). Eközben Európáé 20%-kal nőtt (masszív bevándorlással együtt).
Szerinted melyik meddig lesz fenntartható?
Kicsit olyan ez nekem, mintha úgy érezné valaki, hogy bögrét meg sálat ciki és ötlettelen lenne ajándékozni, és azt gondolja, hogy egy leánykérés pont megfelelő megoldás lenne arra, hogy a fantáziátlanságát palástolja!..
lorantka_a_gall 2017.12.25 16:35:08
Manapság túlságosan sokan akarnak csupán csak "jónősködés"-ből megélni...A szépség önmagában semmiképp sem nevezhető JÓ tulajdonságnak, így értéket sem hordoz.... Mindig megrökönyödve nézek, amikor olyannal találkozom, hogy egy szép nő / jóképű férfi csak azért gondolja magát jobbnak, értékesebbnek,…..
A 2. kerületi lángoló Peugeot-ról szóló exkluzív videós beszámolónk és a kétrészes vendégposztunk után, ami arról szólt, hogy Sanyi végül hogyan nem lett Kawasaki-tulajdonos, most egészen más téma következik. Az elmúlt hetekben ugyanis lehetőségem volt nyaralás…..
lorantka_a_gall 2017.11.05 18:29:18
@gus: 1972-es Tomos Colibri 14V? :)
Egészen friss hír, amit a 36 éves versenyző a Twitter oldalán tett közzé. A hírt a Williams is megerősítette. Massa idénre azért maradt a csapatánál mert, helyettesíteni kellett a Mercedeshez távozó Valtteri Bottast. Massa tudomásul vette a döntést de, ő még ,,szívesen maradt volna”. Sok szép…..
A magyar ellenzéknek lassan heti rutinjává válik, hogy egy sor locsogás-fecsegés és siránkozás után bemennek Kálmán Olgához, összefogásra szólítanak fel mindenkit, majd jövő héttől újra a szokásos mederben folyik a nagy egyesítés, pontosabban bomlasztás. A jelen állapotok szerint nagyobb bukás…..
lorantka_a_gall 2017.10.02 12:19:33
@Sir Galahad: Ugyan nem mai darab, és azóta Sciffer is visszavonult, de kb ez az állásfoglalás. Eleinte beálltak óbégatni a birkák közé, de aztán - mivel az ellenzék többségével ellentétben a fejüket néha gondolkodásra is használják - rájöttek, hogy nem lesz ez így jó.
mandiner.hu/cikk/20160222_felreertettuk_a_helyzetet_schiffer_andras_lmp_mandiner_interju
„Egyedül Oroszország képes megállítani, távol tartani a régiótól a nemkívánatos nyugati behatolást: a kíméletlen pénzvilágot, a multi cégeket, a bóvli kultúrát, a pusztító liberalizmust. Nem Ukrajnáról, Majdanról, Krim félszigetről van szó, hanem Európa jövőjéről!…..
lorantka_a_gall 2014.03.03 06:37:36
@Alfőmérnök: Lenézni a földműveseket pedig nagyon hitvány emberre vall. Maga az ostoba. És tapló.
lorantka_a_gall 2014.03.03 06:56:04
@Alfőmérnök: Logikája nincs, jelleme nincs, értelmes kommunikációt folytatni nem tud, a nevét is nyilvánvalóan bitorolja.

A részemről lezártam a beszélgetést, értékesebb vitapartnerekhez vagyok szokva.

("Soha ne verekedj disznókkal. Mindketten mocskosak lesztek, de a disznó még élvezi is.")
lorantka_a_gall 2014.03.03 10:25:18
@Virág et.: magának vagy úgy általában bárkinek az országban hiteles amit Gyurcsány mond bármivel kapcsolatban?
Kisautó blog A kockák ura 2014.03.02 18:19:31
Nem szeretném legóval lesivatagosítani a blogot, de ezt a ziccert kár lett volna kihagyni. Néhány napja járta be a netet a Zeneakadémia parádésan megépített LEGO modellje, az építőt, Dóczy Balázst pedig személyesen is ismerem. Megkértem hát, hogy meséljen kicsit a dolog…..
lorantka_a_gall 2014.03.03 08:13:05
@Sturcz Antal: kár volt érte... ha minden másban ennyire odafigyeltek a valósághűségre, akkor pont egy ekkora jelentőségű részletet elfordítani?

Kevésbé lehet belátni, kevésbé lehet, hát istenem. Tessék elmenni és megnézni eredetiben. :)

Mindazonáltal óriási munka és gratulálok hozzá.,
Újra itt van velünk az őszödi beszéd meg az ő útja a néphez. Akit érdekel, hogy mi történt a felvétellel 2006. május 26., a beszéd őszödi elhangzása, és 2006. szeptember 17., a nyilvánosságra kerülés között, az egészen kitűnő politikai krimit élvezhet. Aki meg…..
lorantka_a_gall 2014.02.28 17:21:22
@Jánosbá: Tudok egy egyéni választ.

Délután a tv-ben az első bevágott részletek. Hazáig morfondír. Este 6 körül hazaér. Táska lerak, kifordul az ajtón, irány a Kossuth.

Este beszélgetések, farkasszem a Parlamentet körbeálló rendőrökkel. Semmi hangoskodás, semmi csörte. Reggel megy a dolgára. Este alszik mint a tej. TV-székház ostromáról lemarad.

Kuncze az egyetlen dolgot teszi, amit tud. Hazudik.
A társaságban mobilozás annyira valós probléma, hogy már nevet is találtak ki neki. A kocsmában telefonálás, pedig már nem is probléma, hanem nettó bunkóság. Legalábbis akkor, ha ahelyett, hogy a haverokkal beszélgetnél, folyamatosan a Jageredet instázod vagy a Tinderen…..
lorantka_a_gall 2014.02.27 13:02:48
@Túrós: "egyszerűen csak nem kell nettóbunkó unalmas faszkalapokkal haverkodni és kész"

Ott a pont :)
A "szóra sem érdemes" és a "ki kell hányni, mert megfeXi az ember gyomrát" érzések között hánykolódtam, miközben a LejtMenet Pártjának elnökválasztási kongresszusáról hallgattam és olvastam a tudósításokat. Az ígéretes rügyezésből hínárosodásba átcsapó zöldpártban…..
Kevesen tudják, hogy a világhírű gall pestisdoktor és látnok mindig megkülönböztetett figyelmet szentelt Magyarhonnak, és több próféciájában is rendre felbukkan e lángoktól ölelt kis ország képe. Nostradamus szinte mérnöki pontossággal jósolta meg Magyarország részvételét…..
Varánusz A komcsik amnéziája 2014.01.25 15:29:12
Na, Feleim, azért nem volt, nincs és belátható időn belül nem is lesz lusztrációs törvény Magyarországon, mert a seggnyaló szekértolásra igény mindig van, a rendszerszolga komcsik meg ottsevótam memóriával bírnak. Ráadásul a szerencsétlen balfasz mintapéldánya azt is elhiszi,…..
lorantka_a_gall 2014.01.26 13:55:09
@taga20:
2002-2010:
Medgyessy Péter, Kiss Péter, Lamperth Mónika, Draskovics Tibor, Hiller István, Magyar Bálint, Gyurcsány Ferenc, Lévai Katalin, Veres János, Kóka János, Juhász Ferenc, Göncz Kinga, Szilvásy György, Bajnai Gordon, Gyenesei István, Molnár Csaba, Horváth Ágnes, Ficsor Ádám.

Ez kizárólag azok listája, akik simán partiban vannak hányingerkelésben az általad említettekkel és kizárólag minimum miniszteri poszttal.

Ennyire rövid lenne a memóriád, vagy kettős mérce rulez?
lorantka_a_gall 2014.01.26 14:24:43
@taga20: nembaj, majd felnősz egyszer te is. Talán.
Kezdjük az utóbbival, ha valaki csak erre lenne kíváncsi :): (megjegyzés: fogalmam sincs, miért nem tesz entereket ennél a bejegyzésnél) Ma, amikor hazaértem, ez a levél fogadott: Dear Sir, I need a girl tonight in my hotel room in ........ near ........ i am a tourist and i dont…..
A keleti blokkban az autóellátás folyamatosan akadozott. A befizetett autóra akár 10-15 évet is várni kellett, sőt volt, ahol még ennél is rosszabb volt a helyzet. Hiánygazdaság volt a javából, ahol sosem tudtak annyi négykerekűt gyártani, amennyit a kereslet megkívánt volna. Azért tervek, álmok…..
lorantka_a_gall 2014.01.11 18:17:02