Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindenkiautóba

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta mondogatjuk, hogy ha minden rendben megy, a Wizz szolgáltatása általában teljesen rendben van, ha viszont probléma merül fel, az utas készülhet a legrosszabbra. Itt egy újabb történet, amiben a légitársaság hozzáállása egészen érthetetlen és nem túlzás, hogy visszataszító.  Íme a pórul járt…..
Magyarországnak, a gazdaságnak és az állampolgároknak is sokkal jobb lenne, ha mihamarább bevezetnénk az eurót. Ezt a folyamatot azonnal el kellene kezdeni, hiszen sokkal több előnye volna, mint hátránya, ha mi magyarok a közös európai fizetőeszközt használnánk. Mi az Együttben kiállunk Európáért,…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
mindenkiautóba 2016.03.23 15:06:08
@poisonborz: legyen meg az öröme :) amúgy tényleg szánalmas ez a rész
 A sorrrendiség szigorúan random 1. akárhol is laksz,legfeljebb kétórás utazás után megbabonázva bámulhatod a tengert2.  akárhol is laksz,legfeljebb kétórás utazás után megbabonázva bámulhatod a hegyeket3.  akárhol is laksz,biztos, hogy van a…..
mindenkiautóba 2016.01.23 23:03:25
Újabb írást kaptunk Egy Mezei Autóbuszvezetőtől. Hogyan látszanak a kerékpárosok egy busz volánja mögül? Oszlassunk el egy tévhitet: az autóbuszvezetők általánosságban nem utálják a kerékpárosokat. Azonban néha tényleg nagyon haragszanak rájuk. Nem, nem azért mert…..
A Hír24 infója szerint Rékasi Károly kedden, a 22. kerületben szenvedett motorbalesetet - az információt később a Barátok közt sajtósa is megerősítette. A portál infói szerint a baleset elég komoly volt, a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és az…..
mindenkiautóba 2015.06.30 23:19:12
Nem túl sok mindent lehet hozzáfűzni az FTC vezetőségének döntéséhez, miszerint az RTL Klub stábját nem engedik be a stadionavatóra, talán csak annyit, hogy elég pitláker húzás ez, kérem szépen. Állambácsi seggét ennyire szánalmasan tán még a debreceni stadion örvén sem…..
mindenkiautóba 2014.08.10 00:41:28
@MACISAJT: elmesélem neked, hogy a "stratégiai partnercégek" minimális adót fizetnek

a másik dolog, hogy maszop az most van, igazi bolsevikkapitalizmus

1 millió angliai magyar nem tévedhet - szégyen, többen emigrálnak mint 56-ban, ehhez tapsikolj
mindenkiautóba 2014.08.10 00:45:03
@MACISAJT: te bolsevik vagy?
A Becsületesnepper a minap beküldött négy képet a szerkesztőségi levlistára ezzel a három mondattal: 304 ezret futott 1.8-as Honda motor mosás nélkül. Nagybátyám mindig szívja a vérem, hogy miért futtatom a rizsrakétákat. Ezért. Sok-sok év tapasztalatát olvasták,…..
  Felmerült kormánykörökből, hogy az Andrássy környékét sétálóssá kellene tenni az új múzeumi negyed kiépítésével párhuzamosan. Balázs Attila, építész, a Városépítő bloggere a sugárútról szóló posztjában elmerengett azon, hogyan lehetne átalakítani annak…..
Mégsem kennek lyukacsos űrsajtot az ufók a Széll Kálmán térre, viszont minden, ami tetszett a koncepcióban, megvalósul. Nagyjából ez a tanulsága annak a levélnek, amit a terv egyik alkotója küldött nekem a témával foglalkozó poszt kapcsán. Az alábbiakban teljes terjedelmében…..
Mint látható, kicsit megújultunk, a kinézetünk még mindig csak átmeneti, de legalább világosabb. Ennek örömére most egy kicsit nekimegyünk pár polgármesternek és alsó hangon két városnak. Manapság sok közös van Tarlós Istvánban egy buszsávban és Székesfehérvárban. Aki…..
Sokan kérdezik, hogy a politikával való hivatásszerű foglalkozás nem teszi-e az embert végletesen csalódottá, kiábrándulttá, esetleg cinikussá. Általában nemmel szoktam válaszolni, mert az érdeklődés és a kíváncsiság nálam tényleg rendre legyűri ezeket a negatív…..
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
mindenkiautóba 2010.02.03 16:00:37
@TomWallo: nem tudom ti merre éltek, akiket én ismerek messze nem 70 ezret keresnek. de ha azt mondom, hogy egy önkormányzatnál megvan a havi 120e ami mondjuk 500 euró a lakást megvetted az államtól 200 ezerért annak idején tehát nem kell bérelned akkor már nem olyan nagy a differencia. az persze igaz, hogy ha semmid sincs itthon akkor el kell menni, ennél csak jobb lehet. ha viszont valamit elértél nem biztos, hogy megéri. ez az én véleményem gyakorlati tapasztalataim alapján
mindenkiautóba 2010.02.03 16:03:36
@GG81: szar lehet 65 milliós házban lakni
mindenkiautóba 2010.02.03 16:12:30
@GG81: :)