Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt)

0 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maximálisan egyetértek a levél írójával, úgyis, mint gyakorló álláskereső hasonló tapasztalataim vannak. Csak egy példa: Tavaly jelentkeztem egy nagy multi gyárába, két, különböző szakterületet érintő diplomám is van, így bíztam benne, hogy egy ekkora helyen csak akad…..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2013.03.22 18:55:30
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
A mátyásföldi repülőtéren fényképeztem ezt a fatörzset. Úgy mellmagasságban látszik rajta egy kék csík. Sőt ha alaposabban körülnézünk a környező fákon is felfedezhetők. Tudjátok, mik ezek? Egykor a szovjet megszállás területein az oroszok mindenhol ezt…..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2012.04.06 13:56:48
Az esztergomi szórványos közvilágítás és a BKV fenyegető csődjének híre után újabb szívderítő önkormányzatról kaptunk hírt. Bács-Kiskun megye önkormányzata  fedezethiány miatt nem fizeti a hátrányos helyzetű hallgatók ösztöndíját immár 5 hónapja. Ezt szokták…..
Azon felül, hogy a Zugügyvéd is rosszízű ügyeskedésnek tartja a rokkantkártyával való visszaélést, semmiképp nem igényel olyan mérvű rendőri intézkedést, mint amit az alábbi levélben leírtak.Tisztelt Zugügyvéd!Kérdésem csupán annyi lenne, hogy milyen hosszú időtartamig,…..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2011.07.29 14:24:16
Mokka csak meghibásodása után jött rá, hogy külső merevlemezének tokjában egy másik márka készüléke található. A Maxell a Homár tudomása szerint nem gyárt merevlemezeket, így általában Hitachi, Toshiba és a jelek szerint Samsung termék is kerülhet a tokjukba. Kérdéses…..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2011.07.19 17:23:46
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
Olyan első szerelmes kötődésem van, az a kicsit rózsaszín ködös, kicsit agyatlanul rajongós, lesajnálható rácsodálkozás. Ezért most is addig kavartam, amíg az lett a vége, hogy a karácsonyos témát a Pastramiban teszteltem: halászlé, töltött kápi, miegymás. Ehhez magammal…..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2010.12.24 01:13:58
@pastramiétterem:
miert erzem az ironiat/gunyt az egesz hozzaszolasban ?
A kedves vendeg szova merte tenni, hogy a pincer szar volt, erre mukedvesseggel oltjatok le? Tobb, mint 10eves vendeglatos tapasztalattal a hatam mogott mondhatom: A pincer egy vendegnel hibazik es legalabb tiz vendeget vesztettel, es most "Jozsi" kurvasokat hibazott.
Subba ELTE: Ruma-ruma 2010.12.15 13:57:00
Inkább nem mondanánk semmit. ..
Subba Zsülike: Egyszer véget ér 2010.12.10 14:04:01
Dobjuk fel a péntek délutánt egy kis Zsülikével!  ..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2010.12.10 14:42:08
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2010.11.24 10:35:14
The Chemical Brothers – Dissolve (Bloody Beetroots remix) [mp3] éppen tökéletes szám a hétvégi pörgéshez bizony, a kegyetlenek és a kémikus tesók együtt , igazi álomcsapat a Bloody Beetroots épp Európában turnézik Budapesten is megfordulnak: Studio, november 24. ne…..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2010.11.07 16:22:53
Erre miért nem inkább egy szép dalt írt?..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2010.10.25 23:46:30
Csak sikerült ezeknek a szerencsétleneknek elnevezniük az Orbán-kormányt (van bőr!), és újra előszedték az überkínos szuperhősös sajtótájékoztató kellékeit. És Török Zsoltit még a rendőrök is igazoltatták!!! Diktatúra!!!   Az MSZP az Orbán-kabinet becenevének a…..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2010.10.02 14:12:03
Ekkora a balfaszokat ... A Magyar Televízió és a Magyar Rádió ugye nem adta le a Jobbik kampányfilmjét, a Magyar Rádió a személyhez fűződő jogok és egy államalkotó kisebbség méltóságának megsértésére miatt, a Magyar Televízió pedig a médiatörvényre hivatkozott. Ahogy…..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2010.10.01 11:03:51
Noémi tehetetlenül nézi, ahogy a megörökölt frankhitel büntetőkamatai szaporodnak, minthogy a Budapest Bank hónapok óta tologatja a papírjait, nem foglalkozik vele senki:Édesanyám a Budapest Banktól jelzálog alapú svájci frank hitelt vett fel - akkor még nem tudta - pár évvel a…..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2010.09.28 10:50:20
Subba Dopeman kiakad 2. 2010.09.17 11:33:00
Beszélgetés egy "torrentbetyárral". Dope már mindent tud, címet, nevet, telefonszámot, csak az msn hangot nem tudja kikapcsolni : A "torrentbetyárok" válasza, ha valakit nagyon érdekel: Dopemanék házhozszállítják az 500. megrendelt Tirpa CD-t. Dopenak ez…..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2010.09.17 12:20:55
Az erzsébetvárosi jegyző aktivizálta magát és határozatot hozott, mely ellen fellebbezésnek helye nincs: a Szimpla-kert (romkocsma a Kazinczy utcában) nem lehet nyitva 00:00 és 06:00 óra között. Az üzemeltető a Fővárosi Bíróság Közigazgatási Kollégiumához intézhet…..
Mindenki emlékszik, mi történt 2006. október 23-án: tüntetések, randalírozás, Fidesz-nagygyűlés, a két tábor összekeverése, majd összeverése rendőrök által, rendőri túlkapások egész sora, szétdúlt város. Ám nehogy azt higgye valaki, hogy mindez kifogott Demszky Gáboron,…..
Ez valami szürreális vicc lesz ... vajon a lecsófőzés közben jutott az eszébe?!   Igen ... kitüntetést alapított Schmitt Pál köztársasági elnök úr, melynek a neve "DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRME" lett. Gratulálunk Pali bácsi, csak így…..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2010.09.03 11:21:45
Ma hajnali fél 2-kor gépfegyverrel szitáva lőttek egy rendőrt és egy igazoltatásra megállított autót Alsóörsön, amelynek az egyik utasa is meghalt. Osztottam-szoroztam, és a számításaim szerint két párt van, amelynek ilyenkor a legmélyebb kussban kellene lennie, mivel a 8 évnyi…..
Múlt hét pénteken jelentette be az NKH, hogy elutasította az Alstom metrókocsikra beadott típusengedély-kérelmet több okból is. A határozat szerinti főbb hibákat Hegylako foglalta össze tömören: "Tehát gondok vannak a megállással, de legalább tűzveszélyes és nem lehet…..
Pozsi & Basic ft. Bonkáló Éva - Tulipán [mp3] mindenki emlékszik DJ Pozsi és legfoglalt laptopjának történetére Pozsi többszörös DMC bajnokként nyilván nem ilyen hirnévre vágyott és nagyon megviselték a történtek azonban igazi zenészként a kutyaharapást…..
Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2010.07.17 22:37:43
@Mária néni: szerintem meg a mahasz, artisjust és társai lopnak. Tőlünk a zenét/filmet/etc mástól meg a pénzüket.