Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lagra

65 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vestax VMC-004FXu Kritika Adok egy 3 részes bepillantást a világ leg-"nagyonjapánabb" DJ márkájáról Effekt teszt: VESTAX PCV 275 Folytatódik a Vestax maraton egy másik értelemben vett otthoni keverővel, az egyik személyes kedvencemmel.  :) VESTAX PMC-580 Pro Elérkeztünk a Vestax…..
Gemini PT-2000 A Technics lejátszók iszonyat összegekbe kerülnek manapság még a használtpiacon. Egy korábbi videómban megerősítettem ugyan hogy feltehetően a mai napig a világ legjobb lejátszói, de otthoni gyakorlásra is feltétlenül szükséges súlyos 100ezreket költeni egy jó állapotú párra? Mi az a…..
Jelenleg talán a Denon áll a legközelebb a Pioneerhez DJ cuccokhoz piaci részesedés terén, korábban viszont ez a szakadék nagyobb volt.Ez vajon mennyiben mutatkozik meg egy használt Denon keverő esetén?..
A használtpiac jelenleg két - a maga árszegmenségben - legkeresettebb keverőjét vetem össze. Megéri a 800-as a 600 árának majdnem a dupláját? Vagy 2019ben már el is kéne felejteni ezeket a régi keverőket? Részletes effekt próba:..
DJ-k blogja Minden, ami Pioneer CDJ 2019.02.13 11:07:05
A Technics lemezjátszókhoz hasonlóan ezalkalommal a Pioneer médialejátszókról gyűjtöttem ki szinte minden infót. Nem lett kicsi anyag így 2 részes lett... :) 1. rész: 2. rész..
DJ-k blogja Pioneer DJM 600 vs. 800 2019.02.13 11:06:01
  A használtpiac jelenleg két - a maga árszegmenségben - legkeresettebb keverőjét vetem össze. Megéri a 800-as a 600 árának majdnem a dupláját? Vagy 2019ben már el is kéne felejteni ezeket a régi keverőket?   Bónusz: részletes EQ és Effekt teszt:..
Rengeteg kiadása volt. Megpróbáltam letisztítani a képet hogy miben különböznek ezek.     ..
3 lejátszóval kevert pumpálós tech house és techno ütemekkel élesztettem fel évek után újra a Villanyóra brandet, a gyökereimet jelentő, legelső mixsorozatomat. ;)     Vagy --->>>   IDE KATTINTVA LE IS TÖLTHETED  !!!..
Na ezen is vajon mit lehet kritizálni...? Hát nem sok mindent. De a DJzés mémjévé vált lejátszónak figyelemreméltóan érdekes eredettörténete van és minden oka megvan rá hogy ennyire időtálló eszköz legyen. Akit kicsit is érdekel a lemezjátszózás története, annak ismernie kell a jó öreg MK2es…..
DJ-k blogja Újra videózok! 2018.07.20 14:32:19
Hey hó! Jó ideje érett már, hogy visszatérjek a gyökereimhez, így pár hónapja újra nekiálltam videókritikákat gyártani néhány DJ eszközről. A Facebook oldalamon Vagyok tán' a leginkább naprakész( https://www.facebook.com/pg/lasliegrand/videos/?ref=page_internal De fel szoktam tölteni youtubera is…..
DJ-k blogja Techno 2014.11.18 20:12:28
A techno dög unalom és már lejárt lemez, nem? Igyekszem rácáfolni. Remélem, sikerült! :)   Laslie Grand - GMDC Techno Mix by Laslie Grand on Mixcloud ..
DJ-k blogja Újabb Önreklám 2014.07.15 18:57:34
Alant a legújabb live mixem a legutóbbi Garage buliról. A mixcloudos leírásban van Tracklist és letöltési link is! Enjoy it!   Laslie Grand - GMDC Progressive Mix by Laslie Grand on Mixcloud ..
Ha az embernek van egy tabletje, és szeretné azt munkára is használni, nem csak szórakozásra, akkor az első, ami előjön problémának, az a billentyűzet hiánya. Jó, a transcoverrel eléggé jól lehet boldogulni ledöntött formában, de se billentyűzet érzése nincs az embernek, se…..
Lagra 2014.05.06 10:53:17
@alien0903: Ugyan ezzel a tablettel, root nélkül dettó ugyan ez a probléma lépett fel nálam, így valószínűleg az ASUSosított Androidunk bénázik... Várom már, hogy lejárjon a gari és rootolhassak... Legalább úgy táppal már lenne OTG támogatás is. :)
Miután nem lehet Oroszországban propagálni a homoszexualitást, tehát a szivárványt sem, itt van gyorsan egy fasza kis blog Putyinról és a szivárványokról. Dada. Jóóój :DDDD ..
Mára is sikerült a DJ-k számára összegyűjteni néhány újdonságot a világ legnagyobb zenei kiállításáról, a Musikmesse-ről. Pioneer DJM-750 A DJM 700 utódjának szánt legújabb 4 sávos Pioneer keverő még innovatívabb effekt kezeléssel és a 850-hez hasonlóan 4ki- /4bemenetes…..
Idén is megnyitotta a kapuit a világ legnagyobb zenei kiállítása, a Musikmesse. A számos újdonság mellett idén sem maradtak ki a DJ eszközök sem. Rövid összefoglaló az eddigiekről: Numark CDMix Bluetooth Az utóbbi időkben a gyártók egyre kevesebb figyelmet fordítanak a CD…..
Rengetegen állnak neki, rengetegen csinálják. Van aki büszkén vállalja, van aki csak szerényen meri bevallani a scéna hígulása miatti általánosítások miatt. Te vajon jó úton jársz? A választ magadnak kell megtalálnod, de talán segít ez a kis cikksorozat is. ;)  1. Téma:…..
Dear mindenki. Új videó. Mindenkinek jó szórakozást kívánok. A Youtube elb@ta a videó feltöltését, és 2 perc hiányzott a videóból, ezt egy kommentelő vette észre. A hiba kijavítása folyamatban van, remélhetőleg 1-2 óra és a videó ismét fent lesz, addig is kis…..
gazsi YO! ..
Lagra 2012.11.27 22:53:27
A legutóbbi Producer/DJ találkozón az a megtiszteltetés ért, hogy szerény személyem tarthatott termékbemutatót a ZajDJ, illetve a DJ Store által biztosított termékekről kissé rendhagyó módon, ugyanis itt nem kizárólag reklámozás céljából lettek bemutatva ezek a termékek,…..
!KATT IDE! Folytatom a cikkezést a Producerdj.hu-n. Legutóbb a NI legfrissebb termékét teszteltem. A fenti link alatt meg is leshetitek. :) ..
Ide már nemigen írkálok egy ideje, de azzal gondolom senkinek nem ártok, ha néha ide is bepostolom a máshol megjelent cikkeimet... :))"Bevallom őszintén, nem volt még alkalmam „személyesen találkozni” American Audio termékkel, de azért figyelemmel kísértem a cég…..
 Minap újra szerepeltem a Justmusic.fmen, Thomas Bernard Playtek című műsorában.  Úgy érzem jó kis szettet sikerült összedobnom, ezért szeretném, ha minél több emberhez eljutna és erre kihasználom ezt a blogot is. :$ Videó a Youtubeon:  Letölthető .mp3 hanganyag a…..
DJ-k blogja Producerdj.hu 2012.04.27 17:04:19
 Páran észrevehettétek, hogy megint ritkulnak a postok a blogon. Ennek annyi az oka, hogy mostanság inkább a címben említett oldalon jelentetem meg a cikkeimet. Aki tehát továbbra is kíváncsi rám, itt szemezgethet az irományaimból: http://www.producerdj.hu/..