Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ci

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fantasztikus sikert ért el a magyar inline válogatott, az utolsó csoportmeccsen óriási csatában, hosszabbításban 5-4-re legyőzte a két éve világbajnoki döntőt játszó Szlovákiát. Északi szomszédunk vb-ezüstérmes csapatából többen is ott voltak a pályán ezúttal, többek…..
Vereséggel kezdtük szereplésünket az inline világbajnokságon. Ausztrália a meccs elejétől uralta a játékot, sokáig Budai Krisztián tartotta a csapatot. Sokszor hozta védelmünk kiszolgáltatott helyzetbe, az első három gól mindegyike olyan szituációból született, amikor egyedül…..
Ci 2010.06.28 15:43:42
A várakozásoknak megfelelő végeredménnyekkel értek véget a szombati elődöntők. A Győr a vártnál nehezebben, egyszer két, másszor egy góllal verte a székesfehérváriakat. A másik ágon a Marczi Skate egy szoros és egy jelentős különbségű csatát nyert a MAC Rokko ellen. A…..
Ci 2010.06.07 13:55:59
Jégkorong Meghalt Rajkai László 2010.03.29 11:20:00
Életének 87. évében elhunyt Rajkai László, a Ferencváros hajdani nagyszerű középcsatára és legendás edzője, örökös bajnoka, a sportág első mesteredzője – derül ki a Magyar Jégkorong Szövetség honlapjáról. Egy sztorival búcsúzunk a sportembertől, amelyet a a Winter…..
Bontovics, Kiss és Sájevics után újabb két ferencvárosi játékos távozott az UTE-hoz. A zöld-fehérek egyik legjobb védője enyhítheti Pék György hátsó alakzatbeli gondjait, a rutinos csatár a fiatal soroknak segíthet be. A Stars 18 éves magyar utánpótlás-válogatott támadót…..
Szombaton játszották le Győrben az inline bajnokság helyosztóit. Az alapszakasz utolsó fordulójában a Jászberény győzelmével elütötte a Marczi Skate csapatát a döntőtől, a bronzmérkőzésen jöhetett a reváns. A döntőt a Győr és a TPS-Rosco vívta. Nem volt annyira…..
A németországi Ingolstadtban lesz az idei inline világbajnokság június 7–13. között. A magyar válogatottat tavalyi helyezése alapján a divízió 1 D csoportjába sorsolták, Nagy-Britannia, Brazília és az afrikai selejtezőből felkerült Dél-Afrika mellé. A magyar válogatott…..
A bajnok és az ezüstérmes összecsapásával szombaton megkezdődött az inline országos bajnokság. Három mérkőzés után már csak a Jászberény áll pontveszteség nélkül.A tavalyi döntő visszavágóján a Marczi Skate az első negyed végére vezetést szerzett, a Győr hiába…..