Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takacs19

6 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 12 évben 23 alkalommal tettem meg nagy busszal a Budapestet egy francia sítereppel összekötő 16-22 órás útvonalat, és ez alatt az idő alatt kitanultam néhány olyan praktikát, amik nem csak elviselhetővé teszik a hosszú utat, de hiszitek vagy nem, évről évre rendesen várom azt. És nem csak…..
takacs19 2017.09.28 08:04:11
@A nép fia: Válassz olyan céget, ahol képesek betartani a menetidőt, vagy akár gyorsabban is odaérnek.
takacs19 2017.09.28 10:51:49
@Ezüstliliom: Van olyan szervező, ahol @pinkfloyd hozzáállásával nem lehet messzire jutni, mert a szervezők a buszon nem engedik az alkohol fogyasztását. Pl a Békatutaj ilyen...
takacs19 2019.09.20 14:06:08
@nnatalia: Hát nekünk van rá receptünk. Először is előre mondjuk, hogy senki meg se próbálja. Aztán ha mégis megpróbálja, akkor leállítjuk mielőtt késő lenne. Ha mégsem sikerülne, akkor leszáll a buszról. Az az igazság, hogy még a második lépésig se sokszor jutottunk el, mert nálunk vannak játékszabályok, amikkel mindenki tisztában van. Ráadásul szerencsére intelignes emberek utaznak velünk, szóval így könnyű :)
Én kérem, nem akartam Írországba menni. Részt vettem a túra kiírásban, az előkészítésben, de egyszerűen nem fogott meg ez az út. Szemerkélő esőt láttam magam előtt, meg végtelen zöld legelőket, mit keresnék én ebben az unalmas országban? Be kell vallanom: jó nagyot tévedtem!..
Life down under Calna Creek 2x 2013.01.02 11:04:11
Itt ugye nyár van, azaz meleg, valamint az utóbbi nagy kígyó találkozás emléke még nem fakult meg, így mostanában nem volt sok túrázás. Ám a mai nap hűvösebb volt (30 alatti), így nekivágtunk egy rövid túrának, a Berowra-Mount Kuring-gai távnak. Ez a valójában a Calna Creek,…..
Life down under December 24 2012.12.25 00:54:33
Magyarország-Ausztrália skype beszélgetésből kiragadott részlet: MO: Szia! Kellemes karácsonyt! AU: Sziasztok! Kellemes karácsonyt! MO: Na mi a helyzet ott lent? AU: Ááá... ne is mondd.. K***a meleg van. MO: Az jó, mert itt meg k***tt hideg van. AU: Hát akkor az időjárást jól…..
Life down under Extrém konferencia 2012.12.13 05:38:55
Véget ért a nagy konferencia hajtás, ezen a héten ismét Newcastle-be mentem, csoportelméleti konferenciára. Kicsit szokatlanabb, különlegesebb, mondhatni extrém konferencia volt ez, de mivel  Murray szervezte (a színész matematikus) így nem ért meglepetésként. Nem meghirdetett,…..
takacs19 2012.12.30 19:44:03
Life down under Newcastle 2012.11.03 14:14:17
Ez nem az a Newcastle. Nem 'upon Tyne', hanem itt van Sydneytől két és fél órás vonatútra. Persze nem kimondottan túrista célpont. Azért is mentem mindig csak félútig (Cowan, Berowra, Brooklyn). Csütörtök reggel azonban nekivágtam  a teljes útnak. Az utazás apropója, hogy…..
Hát izé. Továbbra sincs semmi jetlag problémám, gyomor rendben, bioritmus rögtön beállt. De azért most kicsit eltoltam a dolgokat. Szóval hétfőn este fél tízkor indultam el Londonból és szerda reggel 5-kör érkeztem meg Sydneybe. Ez Londonban kedd este 8. Tehát amikor aludni kéne…..
No, sikerült egy adag fotót szerezni a horvát sráctól. Mivel nem én fényképeztem, ezért kivételesen rajta vagyok a fotókon. From Ante's BushWalking Photos Lefelé ereszkedve a katlanba a Furber lépcsőről szép kilátás nyílik a Katoomba vízesésre. Itt mi mégis…..
Na végre! Egy teljes napos igazi taposós túra a vadonban. Egyetemi ihletettségű nemzetközi csapattal vágtunk neki. Libanoni, kínai, kolumbiai, bosnyák, horvát, ukrán és hát egy magyar. Nagyon kellemes maga a túra, az ösvény jól kitaposott, jelölni nem kell, mert csak egy van.…..
takacs19 2012.04.29 21:21:56
Hamarosan szeptember, mármint tanév értelemben, hisz a szemeszter itt március elején kezdődik. Megkaptam a diszkrét matekot! Hurrá! Csütörtök délután, 3 óra egymás után. Ezt hallván Suzanne azt mondja gúnyolódva: "Egy egész délután egy héten! Nem semmi..." Hát mondom mivel…..
Tazmániai környezetvédő ismerősöm mondja, hogy 3 éven belül Ausztrália is válságba kerül majd, és elég kemény lesz a taccs itt is. Annyi pénz van az államkasszában, hogy még egy ideig pénzelni tudják a tönkrement iparágakat, de ez nem egy hosszú távú stratégia. Hm, lehet.…..
takacs19 2012.04.29 18:49:48
Life down under Rivercat 1 2011.10.07 09:56:00
No ilyen egy munkábamenő katamarán. Ilyen oszlopok között navigál, amikor a folyón megy. Nem ez az utazósebesség! Feltöltöttem a videót, erre feljött egy pár kapcsolódó videó, íme az egyik legérdekesebb. A 45 perces utat lenyomja 5 perc alatt, de legalább benne van a teljes út…..
Life down under Jet lag 2011.09.22 11:18:26
Vagy én vagyok acélból, vagy működik a stratégia: rögtön áttérni a helyi időre. Vicceltem azzal, hogy ha reggel negyed 6-ra megérkezek, akkor 8-ra már be tudok menni dolgozni. Mondjuk 11 lett belőle, de így történt. Először adminisztrációval próbálkoztunk, aztán áttértünk…..
Augusztus 1-jén, vasárnap tartjuk hagyomány teremtő megyei LMP-s napunkat.A programról: Elek István közíró, LMP alapító; Mező János országos választmányi tag valamint Galanics Zoltán mezőgazdasági bizottsági tag tartanak vitaindító előadásokat, kötetlen beszélgetéseket.A…..
Az alábbi helyeken és időpontokban várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretné jobban megismerni a Lehet Más a Politikát (LMP) a választások előtt.    Dátum Időpont Helyszín Vendég…..
Miután elkészültünk a négy párt programjának értékelésével, többen kérdezték tőlünk szemüket felhúzva: akkor most Ti azt mondjátok, hogy az MDF-re vagy a Jobbikra kell szavazni, mert övék a legjobb program? Nem, semmi ilyesmit nem mondunk. Több okunk is van, hogy ne mondjuk…..
Ma reggel Egerben is leadtuk a szükséges mennyiségű ajánlócédulát a választási irodán. Így ha a bizottság érvényesnek ítéli (valószínűleg így lesz), akkor Gyöngyös, Pétervására és Hatvan után az egri választókörzetben is lesz LMP-s jelölt!Így természetesen a Heves…..
MEGVAN SÁRVÁR! Köszönjük srácok!Úgy tűnik, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.Pásztó (Nógrád 2. EVK): 735Dunaújváros (Fejér 3. EVK): 670 környékeBicske (Fejér 7. EVK): 640Orosháza (Békés 6. EVK): 723Székesfehérvár (Fejér 1. EVK): megvan, rágyűjtésSárvár (Vas 4.…..
2010. március 5-én, pénteken 17 órakor Jávor Benedekkel, a Lehet Más a Politika választmányi tagjával, az LMP országos listájának második helyezettjével lakossági fórumot tartunk a Bartakovics Béla Közösségi Házban (Eger, Knézich K. u. 8.).Minden érdeklődőt szeretettel…..
Az LMP szeretne közvetlenebb kapcsolatot a szimpatizánsokkal, így már az egri Sándor Imre utcában a Mr Hoba és a Rossmann között is leadhatóak a kopogtatócédulák.Minden hétköznap 14 és 18 óra között, valamint szombat délelőtt várjuk a szimpatizánsokat.Ezen kívül gyűjtünk…..
Ivády Gábor vagyok, 37 éves, kétgyermekes családapa. Katonacsaládból származom, sokáig meggyőződésem volt, hogy pilótának születtem, ezért még katonai főiskolára is jártam. A sors azonban úgy akarta, hogy inkább a reklámszakmában tevékenykedjek, ahol tíz évig dolgoztam…..
Mit ígérnek? Kösz a halakat! 2010.02.02 15:49:00
Lassan melegszünk bele a blogolásba, felvezetőként egy rövidke tájékoztatás. Ahogy már örömködtünk róla, igen nagy érdeklődést kaptunk az olvasók és a média felől is. Tényleg nagyon jó visszajelzés ez nekünk, hiszen a célunk éppen az, hogy megjelenítsük: van arra…..
Már javában megy a jégkorong vb/mire megírtam a bejegyzést már vége is lett...:D/ és mivel egy hoki nagyhatalomban töltöm az időmet, valamint a magyar válogatott is megajándékozott minket azzal, hogy kijutott és szurkolhatunk a fiúknak, gondoltam mindenképpen megér egy posztot a…..