Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lbytesxk

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet pozitívan is nézni azt, ha esetleg eljönne a világvége és egyedül vagyunk: Nincs sorban állás a boltban, ráadásul bemehetünk úgy az üzletbe, hogy berúgjuk az üveget, nem kell beérni reggel a munkába, ingyen van a benzin, nincsenek Pumped Gabóék a képernyőn, nem kesergünk, hogy megveri a…..
lbytesxk 2017.09.12 19:56:49
"Honnan tudod, hogy a Kik egy német bolt?Hát onnan, hogy a ruhákat horogkereszten árulják!"Ezt mondja Balázs, meg azt is, hogy "Egyébként nyilván nem feltételezem, hogy a boltnak bármilyen politikai nézete lenne. Csak azért küldtem, hogy szórakozzatok rajta, szerintem…..
lbytesxk 2010.12.04 00:43:48
Meglesz a Csendes-óceáni magyar kultúrgyarmat! Szabi küldte el a linket arról, hogy két héttel ezelőtt magyar kürtőskalácsos bódé nyílt Hawaiin, Honoluluban. Kicsit utánanéztem, és kiderült, hogy a tulaj nem más, mint az a Szadovszki Zsolt kajakos, aki 1999-ben, a szegedi…..
Történelmi győzelmet aratott a német válogatott az USA felett az A csoportos világbajnokság nyitó mérkőzésén. A találkozóra 77 803 néző volt kíváncsi a helyszínen, ez rekord. A németek második harmadban megszerzett vezetését a harmadikban kiegyenlítették az amerikaiak,…..
lbytesxk 2010.05.08 15:03:45
@Kiwike:

Követed Montrealt? Mindent amit idág elérertek azt szerencsének és védekezésnek nameg Halaknak köszönhetnek.
Mi is gerjedtünk már attól, hogy a szeletelt Karaván (szintén hőmérséklettől függetlenül) az istennek sem akart szétjönni, úgyhogy le is szoktunk róla egy időre. Aztán amikor a gyártó rájött hogy elkúrta és belekevert valami szétszedhetőség-fokozót, újra enni kezdtük.…..
lbytesxk 2009.11.20 01:00:26
Évi a TGI Friday's különbejáratú Torkos Hétfőjén szembesült azzal, hogy étkezési jeggyel fizetni speciális kedvezmény. Ennyire rossz a kajajegyek árfolyama? Azt hitte a Homár, hogy már mindenki mindent azzal fizet: Minden héten hétfőn el szoktunk menni vacsizni, általában egy…..
lbytesxk 2009.10.13 01:12:05
@mihalytoth: TGIF = Thank God It's Friday
Hála Istennek Péntek Van
Egyébként fogalmam sincs mennyi 4000 Ft de itt amerikában a JD burger nem lehet több 12 vagy 15 dollárnál. Sajnos nem tudom mert nem fogyasztok hamburgereket
Ha korábban valaki nem tudta, a blogot olvasva annak is egyértelmű, hogy bazinagy autóban igen gyakran ülnek teltkarcsú és egyben hajatlan sofőrök, akik igyekeznek vezetés közben is méretükből adódó fizikai előnyüket fitogtatni. Richelieu ennek egy új fokozatát mutatja be, amikor…..
Hiába vitte bíróság elé a hazugságon kapott cég a Bonux mosópor versenyfelügyeleti ügyét, a tábla jóváhagyta az ítéletet, csak bírság összegét csökkentette. Ha valaki emlékezne, a reklámokban "rendkívüli tisztítóerővel" ruházták föl a terméket. Részletek az…..
Zseniális pozitív sztorit küldött Dia 5 napja, amit jól nem raktunk ki. De nem is baj, mert azóta sokkal viccesebb lett a történet, miután kishíján naponta cserélt papucsot a Deichmannban, egészen addig a pontig, amíg már nem volt belőle több: (update: Lecserélődött az…..
A Homár is ismer olyat, aki az olajosszivacspizzára esküszik, úgyhogy most nem ezen akadunk ki, hanemhogy a Pizza Hut listát vezet a "problémás ügyfelekről", mint amilyen  Colett: Felkerültem a Pizza Hut feketelistájára! Nem volt nehéz dolgom. Nem kellett hozzá…..
Ilyen se volt még, Ccaca, a Nem Is Annyira Naiv Ügyfél ugyanis telefonszexből él, de akasztják a hóhért alapon belehallgatott a konkurenciába, erre majdnem verőembereket küldtek rá. Olvassák el a hosszú, de pikáns sztorit arról, mire kell vigyázni annak, aki audio segítséggel…..
Még csak kéthetes a hír, de Indexanyánk sem vette észre, úgyhogy legalább itt legyen meg, hogy a Coca-Cola önhűtő üdítőpalackokkal szeretné letarolni a piacot. A jövőre Angliában debütáló technológia a kupak első elcsavarása után fagyasztja meg kissé az italt, így a…..
A Homár olvasói különösen boldogok, ha az őket olyan sokszor apró stiklikért szopató rendőrök lebuknak. Mint most is, piázás közben. A mai nap a pecsi Perczel utcaban kozlekedtunk, s az alabbi kep fogadott. Valamit megjegyeznek: a rend orei egy vendeglatoipari egysegbe tertek be, s…..
Isteni érzés, hogy van egy nemzet, amelyik néha még a magyaroknál is viccesebb, például amikor angolul próbálnak beszélni. Ismerkedjenek meg az olimpiára pályázó Prága hivatalos oldalával, amit mintha kizárólak geek pólófeliratok teremtése végett hoztak volna létre. Csodás…..
lbytesxk 2007.09.26 16:40:58
Pécsen egy non-stop bejárati ajtaján találkoztam a felirattal, egy fotót megért, mellékelem. Tamás..
A világon nem mindenhol vadiúj, de hozzánk "hivatalosan" még nem jutott el a Coca Cola Zero, a garantáltan mindenmentes új fitneszkóla. Azaz akad olyan hazai bolt, amelyik Ausztriából behozza "magánimportban", egy ilyen helyről szereztünk mi is pár dobozzal, aztán…..
Igazi egész hétvégén kitartó topikra talált holdfénytolvaj egy erdélyi falusiturizmus-prospektusban: Anna leveléről jutott eszembe, hogy nemrégiben kaptam egy képet, melyen tisztán kivehető, hogy a Homár kommentezői csak csipájukat nyitogató egyszerű kezdők az ősi szokások…..
lbytesxk 2007.08.31 17:33:25
A Homár foszladozó emlékei szerint még nem találkozott pozitív márkaszervizes történettel, és természetesen most sem. Bali a sasadi Renault Baumgartnert illetve a Könyves Kálmán körúti Renault szervizben próbálkozott fékszereléssel illetve kulcsmásolással. Többet nem fog: Kb.…..
Ezt a zseniális backdoor-üzenetet Márton küldte Önöknek Üzbegisztánból: Egy igazi szovjet műalkotást szeretnénk bemutatni a Szavickij Múzeum férfivécéjéből. Az „Administration“ szó felett letakart szőveg valami olyasmi volt, hogy „You can buy toilet paper from…..
Maratoni étteremtesztet pöndörített Balázs az Öreghegy Fogadóban tapasztalt drámai állapotokról: Amennyiben érdekel valakit, hogy mit főznek erdésznéből, hogy mi a különbség a bors és a paprika között, hogy miért "faszszopó geci" az, akinek nem felel meg a…..
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..
NYCity A nap képe - Japán WC 2007.07.30 08:18:00
Mint irtam, most offtopic het van. Tokiot imadom, mintha egy masik bolygon lenne az ember. Nezzuk pl. a WC-t a szallodaban: ha raulsz az infravoros erzekelo beinditja az elszivo-ventilatort, amikor felallsz magasabb fordulatra kapcsol. Az ules ket fokozatban futheto es ketfajta alsotest mosas is…..