Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hegyiattis

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1991. Egy idős katona mutatja a győzelem jelét egy égő ház előtt a délszláv háborúban, valahol Horvátországban..
hegyiattis 2021.11.17 10:25:27
@Millerdraft: Ez inkább szélsőbal narratíva. A palesztin terroristák barátai leginkább ott találhatók. A Fekete Szeptember például a müncheni olimpiai vérengzést is a Vörös Hadsereg Frakció nevű német szélsőbaloldali terrorcsoporttal együtt tervezte és hajtotta végre.
Magyarországon védettségi igazolványhoz juthat mindenki, akit beoltottak vagy igazoltan átesett a Covid19 betegségen. A most megjelent kormányrendelet szerint azonban a munkáltató elrendelheti a kötelező oltást minden alkalmazottja számára, aki nem tudja igazolni, hogy ez nála orvosilag…..
hegyiattis 2021.11.03 10:01:50
@pragmatika: Rosszul gondolod. Magam cukorbeteg vagyok,magas a vérnyomásom. Azért kérdezik meg előtte, mert nem mindegy melyik oltást kapod ilyen esetben. Én például Astra-Zenecát kaptam.
    "Szánalmas és gyáva testület. Szégyelljék magukat!" - akadt ki Szijjártó Péter az UEFA legutóbbi döntésén, mely a magyar futballválogatottat három zártkapus mérkőzésre, továbbá 100 ezer eurós pénzbírságra büntette. Azt kell mondanom: Szijjártónak tökéletesen igaza van. Mi több: egy tökös…..
hegyiattis 2021.07.14 06:23:15
@birka menet: Véletlenül a B középben voltam a meccsen. Haverom vette a jegyet,azt sem tudta, hogy hova szól. Semmiféle huhogás nem volt senki felé.
Két értelemben is belazulhatott a miniszerelnök: a járványkezelésre is jellemző ez, de annak is örülhet, hogy a nép jobban elismeri áldásos tevékenységét, mint korábban. Mindkettőről durva dolgokat tudtunk meg a napokban. Járványkezelés ügyben a helyzet világos: extrém magas fertőzöttség mellett…..
1911. A New York-i 68. utcai Central Brewing Company sörgyár elektromos szállítóautója..
hegyiattis 2020.06.24 08:41:36
@Segna: A katolikus egyház több mint 2 milliárd tagot számlál. Rengeteg óriási koponyával. A világiak és a klérus körében is. Meredek a kijelentése.
1881. Lokomotív egy mexikói alagútnál a Tamasopo River kanyonban (kösz, Tejinashi)..
Van egy sziget, amit még most is érdemes befoglalni akár Londonból, akár Lisszabonból közelítve idén télre. Ez Madeira. Mivel itt sosincs 40 fok, ezért nyáron nem éri meg itt szórni a pénzünket, viszont februárban totál szezonon kívül minden sokkal olcsóbb, s ekkor is garantált…..
Békategóriás antiszemita pojácára emlékeztek a Fidesz szlovákiai szövetségesei Szimőn és róla elnevezett díjat adtak át. Botrány! A Fidelitasszal és a Fidesszel szoros együttműködésben szervezte meg az MKP-Via Nova nyáron a Martosi Szabadegyetemet Szlovákiában. A korábban…..