Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D4M13N

35 bejegyzést írt és 338 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország sok éve élen jár a fesztiválokban, ez pedig 2018-ban sem lesz másképp. Közhelyesen mondhatnám, hogy tényleg mindenki megtalálja a neki valót. Június elejétől pedig tényleg minden hétre jut valami. Szemlézzünk egy kicsit.  via SZIN Sokszor szoktam azt mondani, hogy én a rock'n'roll…..
Amikor a két agysebész eltűnt a buliból, annak visszagondolva erőteljes oka volt. Történt ugyanis, hogy a Májki gyerek meg a Jocó a buliban egyszer csak eltűnt és egészen Révfülöpig vonatoztak két pina után, hogy négy órát várjanak azért, hogy visszamehessenek. Jocónak csak az állomáson jutott…..
Andris éppen elkészült a jobb hármas asztal rendelésével, amikor idegesen konstatálta, hogy a kibaszott hülye főnök nem hozott tányérokat a nyitás napján. Kínjában fogta a hentesbárdot és nekibaszta a fekete mosogató melletti csempesornak, ami hangos csörömpölések közepette félig leszakadt a régi…..
D4M13N 2018.05.25 13:30:51
@Klown: fúú ne is mondd. Hiányát azóta is Szerda Úr tölti be nagyon is jól
Van az úgy, hogy világot nem látott, ám fantáziával bőven megáldott emberek blogolnak. Ez így van jól, tulajdonképpen így született a Trónok Harca is, ami azért eléggé odabasz és soha, de soha nem gondoltuk volna, hogy a mainstream média, egy vérfertőző világban, kegyetlen gyilkosokat is képes lesz…..
D4M13N 2016.06.08 16:50:07
Két gyors sztori:

1. Szórakozóhelyen azaz diszkotékában voltunk,elmentem táncolni,társaság maradt,megyek vissza és üres az asztal.A cuccokat ott hagytuk mivel mindenki mindekit ismert kb úgyhogy lopni se loptak,a bizti gorillák is szűrtek rendesen,szó mi szó,telefont is kinn hagyhattad mert aki felkapta az valszeg azért hogy utánadvigye mert éppen hívnak.
Tehát ülök le az üres asztalunkhoz,innám a söröm,barátom fut oda és veri ki a kezemből mert "ne idd meg,cucc van benne!" tehát valaki vagy beledobta vagy nem tudom,de ezután már vittem magammal az italt vagy nem ittam meg ha ott hagytam.

2. Szintén zsúfolt dizsi.
Nagy társaság,piát kikértem(ez sima fröccs málna vagy kiwi szörp rettenettel,ez volt akkor olcsó én meg diák voltam) viszem le,kezemben van folyamatosan,leülünk beleiszok két kortyot a fél literből,és pár perc múlva már érzem is hogy nem vagyok jól.Hideg verejték majd szédülés és a végén mikor visznek ki már a levegőre blackout.Felébredek a taxiban körülöttem a haverok törlik a homlokom.Kiesett jó 10 perc kb.Ott a pultosra gyanakodom,de gondoltam a levegőtlenségre vagy ki tudja,ezer dologra.Kis idő eltelik,talán fél év,ismerős kocsmájába lejön cimbora hogy "bazdmeg *nevem* képzeld el,úgy jártam mint te csak én még ki tudtam menni,aztán beestem egy bokor mellé ahova behúztam magam és hívtam barátokat hogy jöjjenek értem mert nagy a baj,nem volt részeg, se becuccozva.Mindenesetre megtalálták dettó ezek a tünetek.

Ez a jelenség létezik,csak kurva ritka.Bár te is ezt írtad,csak saját példaként hoztam fel :)
Tudom, hogy nem annyira kedvelitek, hogy mostanában aktuálpolitikáról is szól a fáma, de spec engem rohadtul zavar a tegnapi, illetve az emberek reakciója. Mivel a vendéglátással igen éles párhuzamba tudom állítani a jelenséget így grafomániámnak hála olvashattok egy kicsit, másabb de kalandos…..
Igen, méghozzá a Stricik és kurvák című dalt. Na még egyszer: igen, az Alma együttes a Stricik és kurvák című Ganxsta Zolee és a Kartel-slágert dolgozta fel. Az egész apropója, hogy most húszéves Ganxsta csapata, ezért aztán készül egy tribute lemez, amiről például a Brains…..
#461 A magyaroknak a rántotthús-alak jutott földrajzilag, a kontinentális USA körvonalra azonban inkább hasonlít egy kezdődő májgyulladásra, ami a tetején precízen, vízszintesen ki lett hasítva a gazdatestből. Legalábbis a laikusok számára úgy tűnik, hogy vízszintesen. Amikor…..
D4M13N 2014.04.17 15:52:23
#435 A japán lódarázs olyan, mintha egy genetikus túl sokat nézte volna a Terminátort és megpróbált volna valami hasonlóan durvát alkotni Alien vérből, feromonból és Andrej Csikatyiloból, aztán ezt a veszélyes elegyet lekicsinyítette volna fél tenyérnyi nagyságúra. A japán…..
Subba Panasz a MÁV felé 2013.06.02 17:01:44
Maninger nénike, hozzá teszem teljesen jogosan, akadi ki ezen a hangfelvételen a győri állomás jegypénztáraira. Úgy a harmadik perctől kezdi el rángatni a prikezsia, de a hab az í-n, a pont a tortán, a mindent elsöprő stilisztikai katarzis mégiscsak az utolsó fél percben elhangzó…..
Véget ért hát a 6. évad - legalábbis számomra. Ti, akik most fogjátok megnézni az évadzárót, még tele vagytok izgalommal, vajon milyen lezárást kap a Kaliforgia, én már tudom. Spoilerezni nem nagyon akarok, ehelyett összegzésként csak annyit írnék, hogy ez az epizód is olyan…..
Egy hisztis picsától megszabadulni mindig öröm, de egyébként is jó volt ez a rész. A gagek működtek, még a karikírozott alakítások is ízléses keretek közt maradtak - már ha ennél a sorozatnál beszélhetünk egyáltalán ilyesmiről. Most már csak az kéne, hogy a jány után a…..
A dán TV2 (semmi köze a mienkhez), még február 26-án adott le egy képes riportot Szíriáról, amihez kellett egy illusztráció, lehetőleg olyan jellegzetesen damaszkusos, keleties izé, szólhattak is az egyik gyakornoknak, hogy túrjon már elő valamit. Ez lett belőle: A képen,…..
Amikor láttam a Becca-dömpinget a felvezetőben, kezdtem megijedni, hogy megint egy HPMD-t (gy.k.: hisztis picsa melodrámát) leszek kénytelen végigszenvedni. De szerencsére végül nem arról szólt (elsősorban) ez az epizód, hogy századszor is a szánkba rágják e szerencsétlen…..
Na, múltkor csak egy paraszthajszál választott el minket attól, hogy egy újabb embert veszítsünk, de hálistennek Jónő Vickyben több a tartás, mint Tüdőben, hogy holmi háta mögötti picsogásért lelépjen a gecibe. De az éjszaka folyamán is csak ezen kattogott a pici agya, már…..
Nem állítanám, hogy maradéktalanul boldog voltam, amikor hétfő éjjel kiderült számomra, hogy egy héten belül a harmadik Kaliforgia-epizódot kell lefordítanom. Nem magával a magyarra ültetéssel volt (van) gondom, inkább az jelentette a problémát, hogy míg a hétfőimet jó előre…..
Meglehetősen keskeny a karikírozás és a ripacskodás közti határmezsgye, és jó, amcsi szokás szerint a Kaliforgia készítői szépen ide-oda csámpáznak rajta, szanaszét taposva mindent, ami az útjukba kerül. Annak idején egy próbafordításomra mondta a szigorú korrektor, hogy…..
Az utóbbi években hirtelen mélykeresztény vallási fanatizmusba süppedő jobboldal (ahol persze az ősmagyar pogányság kéz a kézben jár Jézussal) az alábbi videó láttán biztos epét hányt volna, ha valamelyik magyar vicces műsorban sütik el, de mivel mindezt a Saturday Night Live…..
D4M13N 2013.02.18 13:36:31
D4M13N 2013.02.18 13:44:01
@Altezza:

Bocs a dupla üzenetért de Altezza

Köszönet ezért a gyöngyszemért.Hát rég nevettem könnyesre magam.

van egy ilyen is:
www.youtube.com/watch?v=8pUrsUORF4Y
Ki ne álmodott volna arról, hogy vesz magának egy szigetet (lehetőleg valahol a Bahamákon), és kivonul az idegesítő hétköznapokból? Nos, ha ez a legtöbbünknek álom is marad, azért érdemes kicsit álmodozni. Ebben segítünk az öt legdrágább eladó sziget bemutatásával...
Érdekes hírt közölt már vagy egy hete a Venturebeat, és ugyan azóta sem erősítette meg senki az infót, de eleget ültünk már rajta ahhoz, hogy kimenjen: a Fallout című zseniális posztapikaliptikus szerepjátékot gyártó Bethesda Softworks az amerikai szabadalmi és jogvédő…..
Mivel a jóból sosem elég, a szar meg amúgy is csőstül ömlik a pofánkba, ezért a brit éjszakai élet gyöngyszemei is kaptak egy műsort a zenecsatornától. Jerseyben már úgyis ellaposodott a hangulat, mert az utolsó évadra már két ember is volt, aki nem vett magához italt, Snooki,…..
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
Sándor küldte nekünk az alábbi szösszenetet és semmit nem fűzök hozzá, mert már a múltkor is megkaptam, hogy kamu és igazából én írtam, hogy a sok kattintásból új lámbót vehessek magamnak, mindenesetre azért egy kicsit más szemszögből is megmutatja az eddig…..
Elszabadultak a hormonok a Barátok köztben, úgy tűnik, a készítők rámennek a trash-vonalra, és csöccsel adják el a sorozatot mostantól. Mivel annyira sűrűn (értsd: egyáltalán) nem nézzük az RTL Klub napi szappanoperáját, így nem tudjuk, hogy régebben is fordult-e elő olyan,…..
D4M13N 2012.10.04 14:52:57
@pástétom:

Ezért a kommentért már érdemes volt benézni!:D
Made My Day!
...szóval ment a bolt, elmondhattuk azt is, hogy saját törzsvendégeink vannak, szállítottunk ki pizzákat, szóval egész rendes kis étteremnek indult. Volt teraszunk, normális és tiszta wc, nagy választék ételbe és italba, koktélok, borok, páleszek szóval minden ami kell. Abszolút…..
D4M13N 2012.08.25 12:00:35
Gyerekek.

Két dolog irritál egy étteremben:
1.A paraszt üvöltöző kihaénnem banda
2.A neveletlen buta! gyerek

Már többször írtam hogy én sokat menüztem családdal meg míg jóvilág volt:) párszor eljártunk étterembe is havonta enni egyet.

Tudni kell apámról hogy ő olyan helyen dolgozott ahol gyerekekkel is kell foglalkozni és egyenértékű kb a vendéglátózással.ez a férfi fodrász.

Ő ha vidáman jött haza akkor tudtuk ma nem volt faszgyerek a székben,de ha feszült volt és csendes egész nap akkor kiborította pár kölök.
Mert a neveletlen gyerek nem ül meg a székben hiába adsz neki nyalókát/cukrot/csokit az akkor is mozog és bőg,meg szétszórja a zselét és a többi kelléket ami a fodrász munkaeszköze.ÉS ugye ahhoz nem nyúlunk.

Tehát ha étterembe mentünk és a szomszéd asztalnál ült egy család ahol a gyerek rohangászott az asztalok között,kinézte a kaját a szádból esetleg felborított mindent és nekedcsapkodta a székét mögötted apám ennek hangot adott.Nem paraszt módon de azért ha a két gyereke tud viselkedni másé is tudjon!
Persze én is borítottam ki vizet meg tesóm is(ő szakványban leöntötte saját magát, úgy hogy az asztal tiszta maradt,mágia? senki se érti)
De mi nekünk a pofánkról lesült a bőr és minket üldtek oda hogy szóljunk hogy mi történt.Ezután óvatosabbak voltunk,pedig volt törzshelyünk ahol ismertek minket és mi is őket de akkor is.

Tehát a randalírozó buta érthetetlen elkényeztetett gyerekek nálam is a agyérgyörcs faktort ütik meg a mai napig is.

Egyrészt megértem a táblát,de gondolom ez elég sarkalatosan lett megfogalmazva.NEm hiszem hogy a napi ajánlat tábla felett virít a "kölködöet a kocsiban hagyd vagy kis adag rántott húst kapsz dupla árért" cetli van.

A poszt meg 5/5