Regisztráció Blogot indítok
Adatok
centerem

0 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... legalábbis a GQ magazin olvasói szerint. Ebből az apropóból pedig címlapra is került az egykori kis Hermione, na meg még pózol is egy pár kép erejéig a magazin hasábjain. Egyetértetek a GQ olvasóival, vagy ti inkább másra adtátok volna a voksotokat? ..
Szabó László Üzleti érzék 2013.02.25 14:50:16
Üzleti érzéket nem lehet tanítani. Van nekem V. kerületi parkolási engedélyem. A minap a Westendben volt egy találkozóm, leparkoltam a Nyugati téren, az Alexandra könyvesbolt előtt. Ez a Belváros széle, innen öt perc átsétálni a Westendbe. Két óra múlva jövök vissza, az…..
Így karácsony előtt egy nappal rábukkantam egy cipőre, ami méltán érdemelte ki az idei év talán utolsó citromdíját. A lábbeli Christian Louboutin alkotása, aki éppen úgy tud ámulatba ejtően csodálatos cipellőket készíteni, mint amilyen ámulatba ejtően csúnyákat is.…..
... pontosabban a Numero magazin kínai kiadványának decemberi számában egy 21 képből álló sorozaton, na meg persze a címlapon. Enikőt Gianluca Fontana fotózta, a minimalizmus jegyében készült ruhákat pedig - amelyeket visel - Joseph Carle stylist válogatta számára, többek…..
centerem 2012.12.05 22:09:29
Az első rész - többek között a brit, az amerikai, a japán, a francia és a portugál címlapokkal - itt. És akkor jöjjenek azok, amik a múltkor kimaradtak! Vogue Netherland - Anna de Rijk   Vogue Italia - Kate Upton   Vogue Spain -…..
Donna Karan 2013-as resort kollekcióját Karlie Kloss fogja népszerűsíteni. A kampányhoz készült divatfotók csodálatosak lettek, amolyan tündéres hangulatúak. Karlie-t valami földön túli fény öleli körbe, az általa viselt ruhák pedig légiesen könnyedek és igazán…..
Lana del Rey tovább népszerűsíti a H&M téli kollekcióját. Engem az előző fotósorozaton nem igazán győzött meg - hiszen Lana nem egy kimondottan jó modell, ami persze nem olyan nagy baj énekesnő lévén, a nevével viszont feltételezem, hogy több terméket el lehet…..
Mihalik Enikővel a címlapon ünnepli 9. évfordulóját a japán Huge magazin. A lapban is feltűnik Enikő, egy számomra nem teljesen egyértelmű anyagban. Nem tudom, hogy pontosan milyen hatást kívánt elérni a stylist a szegecsekkel, meg a sok latex cuccal... hmm, de mindegy is. Lehet,…..
centerem 2012.09.15 22:04:52
A Maybelline őszi kampányában már a cég új arca, a dán modell, Freja Beha Erichsen fogja népszerűsíteni a márka szépségápolási termékeiet. Freja így olyan nagy neveket követ többek között, mint Christy Turlington, Emily DiDonato vagy Erin Wasson. A Maybelline elnöke, Damien…..
centerem 2012.09.11 22:25:27
Natalie Portman a Dior természetesnek ható "Diorskin Nude" szépségápolási termékcsalád őszi kampányában teljesen ruhátlanul látható majd. Ez persze nem jelenti azt, hogy a fotókon Natalie közszemlére tenné bájait, mindössze a hátát, a vállát, a karját, na és persze az…..
A Vogue Paris szeptemberi száma három már-már teljesen egyforma címlappal fog megjelenni. Egyforma minden: a borító letisztult külleme, a lányok által viselt fekete, sejtelmesen áttetsző Dolce & Gabbana ruha, a smink, a vérvörös ajkak és nagyon hasonló a frizura is. Egyetlen…..
Karl Lagerfeld élete minden perce mostanában házi kedvence körül forog. Tény, hogy gyönyörű és tündéri Choupette Lagerfeld nevű cicája, de Karl mintha egy cseppet kezdené túlzásba vinni rajongását. A macskáról táska-kollekciót nevezett el, Choupette-nek saját twitter oldala…..
centerem 2012.08.15 21:59:54
Kate Moss az arca a Rag & Bone 2012-es őszi kampányának. Amennyire jól és ragyogóan szokott festeni a modell, most éppen annyira fáradtnak tűnik. Persze lehet, hogy a természetesség volt a cél, bár engem jobban meggyőzött volna egy kicsit megfotoshoppolt, ám annál szebb Kate…..
Nah, szuper. Lana del Rey kacsaképét bámulhatom ősztől a H&M üzleteiben, illetve a buszmegállókba kihelyezett hirdetőtáblákon is. Merthogy ő lesz a cég egyik őszi/téli arca. Hát, nem örülök neki. Pedig tényleg nem lenne semmi bajom Lanával, szeretem a hangját,…..
Giambattista Valli valami egészen lenyűgözőt alkotott! 2012-es őszi/téli haute couture kollekciója lélegzetállítóan gyönyörű darabokból. áll. Káprázatos anyagok, fodrok, izgalmas és változatos vonalvezetés, csodálatos mindegyik ruha egytől egyig. A tervező elsősorban a…..
centerem 2012.07.07 00:20:14
Emma Stone az amerkiai Vogue júliusi címlaplánya. A magazinban megjelent fotókat Mario Testino készítette. Helyes képek, nézzük csak: ..
A Dsquared2 őszi/téli kampányfotóit már itt megnéztük. A képeken túl azonban videó is készült, amelyet szintén Mert Alas és Marcus Piggott készítettek. A modellek is ugyanazok: Benedikt Angerer, Simon Van Meervenne, Liuk Bass, Ralf Javoiss, Daphne Groeneveld, Frida Aasen, Bette…..
centerem 2012.06.19 22:42:56
Enikőről a spanyol Harper's Bazaar júniusi számában megjelent egy remek képsor, amin a magyar modell a Costa Brava-n, egy gyönyörű, sziklás tengerparti szakaszon pózol itt. Két kép azonban akkor lemaradt, ezekre - remélhetőleg sokak örömére - most bukkantam rá. Mivel azonban a…..
A hétvégén megrendezett MTV Movie Awardson a lábaké volt a főszerep, ugyanis a résztvevő hölgyek túlnyomó többsége miniruhában jelent meg az eseményen. Nézzünk is néhány példát: Cristina Ricci Fekete Thakoon miniruhában. Helyes.   Charlize Theron Vörös Lanvinban. Nem…..
centerem 2012.06.04 21:27:08
Bár vasárnap véget ért a Cannes-i Filmfesztivál még néhány poszt erejéig tekintsünk vissza, hiszen rengeteg ismert ember fordult meg ott és mindenki igyekezett - több-kevesebb sikerrel - a legjobb formájában parádézni mind a vörös szőnyegen, mind a különféle partikon,…..
Szikrázó napsütés, felhőtlen kék ég, sziklás tengerpart, kristálytiszta víz, csodálatos táj és a legnépszerűbb magyar modell, Mihalik Enikő.A fotók a spanyol Harper's Bazaar júniusi számához készültek, amelynek címlapján is Enikő látható, igazi Barbie-babává retusálva…..
Mihalik Enikő a természet gyermekeként, vagy még inkább a vadon lányaként, bakancsban, natúr sminkkel látható a kínai Vogue júniusi számában. A fotókat - amelyek olyanok, mintha évtizedek óta egy padlás mélyén porosodtak volna - Glen Luchford készítette. A régi, nosztalgikus…..
centerem 2012.05.27 13:43:36
Eva Longoria a túlzások embere. Sosem fogom megérteni az uszályos ruhák iránti vonzalmát, de háromból kétszer minimum ilyenben parádézik. Természetesen Cannes-ban sem tett kivételt. Pedig általában csinos is, de miért van szüksége még plusz három méterre maga körül? ..
centerem 2012.05.22 21:21:55
Már javában tart a Cannes-i Filmfesztivál, így éppen itt az ideje, hogy egy kicsit alaposabban szemügyre vegyük, ki milyen összeállításokban pompzázik eme jeles eseményen. Első választásom Diane Krüger-re esett. Ő az, aki szinte sohasem tud hibázni és mindig kifogástalan a…..