Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1-2

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök tegnapi rádióinterjújából a bölléres hasonlatot ragadták ki az értelmezők. Az elméletieskedő típusban a budapesti főpolgármestert láttatta, aki ha „benősül a családba, akkor biztos lehetsz abban, hogy neked kell majd átmenned, hogy összeszereld a bútort”. E típus „vidéki” változatát…..
1-2 2020.05.17 15:06:54
@Zöldi László: Kedves László

Köszönöm. Igaza van.Helyes írásra adjon egy egyest de látom sikerült beilleszkedni a mai divatba mely szerint az a lényeg hogy mondja az ember nem az amit mond jelen esetben ír. Külsőségek lettek fontosak fontosabbak mint korábban bármikor.
1-2 2020.05.17 16:37:53
@Zöldi László: hat remélem az érdemet nem tulajdonitja magának. Vagy van annnyira beképzelt, hogy azt hiszi Ön miatt nem telefonról t9 el írnám a hozzászólást hanem asztali gépről?
Egyébként sikerült témába válaszolva válaszolni. Remélem a növendékeknek is ezt tanítja. Mindegy mit írtok csak helyesen írjátok
A legjobb férfi főszereplő Oscar-díját a Stephen Hawkingot játszó Eddie Redmayne kapta, A mindenség elméletében nyújtott alakításáért. Stephen Hawkingot azonban enélkül sem kell már senkinek bemutatni. A világ legokosabb élő emberének tartott elméleti fizikus nemcsak a tudományos életre hatott…..
Még mielőtt menthetetlen irányba siklott volna Denzel bosszúhadjárata, bekopogott a helyi Praktikerbe, és ezt a halovány produkciót majdhogynem a guilty pleasure irányába terelte. Kár, hogy nem ez lebegett mindvégig Fuqua (Kiképzés, ugyancsak Denzellel) szeme előtt – igaz,…..
Egy 2008-as, Amerikában készült, Gallup felmérés alapján kétszer annyi személy dohányzik az alacsonyabb jövedelműek között (akik évi kevesebb, mint 24.000 dollárt keresnek), mint a magasabb jövedelműek között (akik legalább 90.000 dollárt visznek haza évente). kép…..
Az idei év egyik legnagyobb mozisikere és legtöbbet emlegetett mozgóképes alkotása vitathatatlanul az Interstellar. Sokan megírták már véleményüket – legyen az akár pozitív, akár negatív - a majd 3 órás eposszal kapcsolatban, és ezen az oldalon nem is szoktunk ilyesmivel…..
1-2 2014.11.19 07:33:13
@Kolléga: Szerintem a FÖldi probléma ábrázolása kicsit felszines ez tény. De ugye akkor 4 órás film lenne? Lehet lesz egy Interstellar előzmény film ahol rátérnek ezekre a dolgokra. Elég sok dolgot fel lehetne vetni (pl amikor ugye el telt a 23 év amíg a "vizes bolygón" voltak és a video felvételen úgy emlékszem látszik az eredeti autó. Az a dodge amit a főszereplő a fiának adott. Na az hogyan.) De ezek apróságok. Egyébként úgy gondolom az alap problémát amit felvázoltak nem kell feszegetni, hanem amit mondani akar. Mégpedig, hogy a Földön az emberiségnek már vége. mert a kaja gáz. mivel az időjárás, a génkezelt termények kiváltották hatásaikat.
Sztem nem akart Nolan divatos világvégét felvázolni pl vírus, zombi, háború stb. Az egészbe ami engem pl megfogott. Amikor mondja, hogy a gyerekeink generációja az utolsó generáció. Ez a mondat felér bármilyen kép ábrázolással.
Tanulsága csalás aghogy írtad. Igen csalás. Annyira kicsik vagyunk az univerzumban, ráadásul egyedül. Fiatal az emberiség és lehet nem is lesz sokkal idősebb.
Füstleves Én és a tükör 2014.11.14 05:49:00
Amerikai topmodellek pózolnak egy dohányzás ellenes kampány kedvéért. A tükör egyik oldalán egy nő, aki szép, életerős és szívja-fújja a füstöt. A tükör másik oldalán meg ugyanennek a szépségnek a betegségben szenvedő énjét látjuk. Íme a teljes képsorozat és azok…..
Movie Tank 3 nap a halálig (2014) 2014.10.12 16:00:00
Történjen már valami! Kevin Costner gyengélkedik, történjen már valami. Ez a csávó annyira kopasz, mintha sose lett volna haja, történjen már valami. Kevin Costner még jobban gyengélkedik, történjen már valami. Szép a párizsi napfelkelte, történjen már valami. Amber Heard…..
Üdvözöllek a Polgári Konzervatív Párt támogatóinak blogján! A pártunk bejegyzése várhatóan megtörténik február során, reméljük, a jogerő is meglesz utána záros határidőn belül, úgyhogy -- ha az országgyűlési választásokat le is késsük -- az EU parlamenti…..
Hű, most látom csak, hogy lassan több, mint egy éve nem írtam semmit saját, metálszürke S70-esemről. Pedig meg voltam róla győződve, hogy nem így van, de valószínűleg csak a temérdek mivanavolvóval? – jellegű olvasói kérdés visszhangja rezonált a fejemben. Nagyjából…..
1-2 2012.05.12 19:45:24
@Pierr Kardán: lehet hogy városi legenda de ne felejtsük már el hogy az a volvo ami a filmben szerepel igen csak a modus nagypapája lehet hiszen mikor leállították a volvo 940 gyártását a modus még terven sem szerepelt.És ugye tudjuk hogy azért egy 10 éves autó már nem ugyan az mint mikor lejött a gyártó sorról. Főleg ha már egykétszer újra építették. Nézünk egy volvo scenic 1 et vagy inkább egy renault 25 öst.
A Discovery Channel műsorán Állítólag... címmel látható Mythbusters egy alapvetően egyszerű, de zseniális ötletre épít: tudományos módszerekkel vizsgálnak meg mindenféle városi legendát, és beküldött sztorit, aztán majd kiderül, mennyi alapja van a biztos forrásból…..
1-2 2011.12.09 15:33:27
@mallac:

Nekem könnyű szerkezetes házam van nem az a fajta amiből ott épitkeznek de hasonló és a hőszigetelő képessége lehet jobb nálam kb 50-55 ös falnak felel meg a szigetelés( ott nem hiszem hogy 20cm szigetelő anyagot használnak), de a hőtartó képessége a háznak nem sok. Nem is utaznak ilyen dolgokra szerintem mert nem érdekli őket (egyenlőre)
A szélviharban igazad van bár földrengésnél a könnyűszerkezetes ház jobb mint a tégla. No meg ugyan az a csatorna ahol a Mythbusters is megy ad egy házköltöztetős műsort. Poén nagyon hogy felkapják és viszik.
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Figyelmeztették Robert Kubicát a Kanadai Nagydíj után, mert Adrian Sutilt is veszélyeztetve állt ki egyik kerékcseréjére. A német támadta a lengyelt a depókijárat előtti egyenesben, kívülről meg is előzte. Kubica viszont a boxba tartott, így jóval később kellett fékeznie,…..
1-2 2010.06.14 12:57:10
Akarod tudni mennyi idő van még hátra a következő töltésig? Egy elég összetett alkalmazás, az iON Battery Timer, ebben segít. Features :Provides information about:* Operating time remaining to complete discharge,* Estimated future date& time of the battery being completely…..