Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whoever

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még egy utolsó sajtószemle - a reakciók száma miatt -a teljesség igénye nélkül. Lassan eloszlik a köd: A bloggerigazolvány kiadásával a Magyar Bloggerszövetség (MBSZ) olyan befolyásra tesz szert a hazai elektronikus sajtóban, amilyenről Széles Gábor vagy Tel Aviv még csak…..
Rájöttem! Lovagiasság 2009.06.26 12:10:00
A nők tisztelete a lovagi korhoz kötődik. Szűziességük megőrzése végett erényövet tettek rájuk, amit addig nem vehettek le, amíg a lovag vissza nem jött a keresztes hadjáratból. Szép, idealizált világ volt ez, amikor a hölgyek még udvariasan beszéltek és kedvesen hallgatták a…..
whoever 2009.06.26 15:46:45
Rájöttem! Hazakísérés 2009.06.22 12:29:00
Korábban a randevúk egyik fénypontja volt az úgynevezett hazakísérés. Ilyenkor a fiúk a találkozó vagy a buli végeztével hazakisérték a lányokat, akik nem egyszer csókkal jutalmazták a gáláns lovagokat  illetve meghitt kettesben  sokkal könnyebb volt a fiúknak is…..
Filmdroid Végítélet (Doomsday) 2008.06.06 19:21:00
 A stáblista eljövetelével nosztalgikus hangulat mellett gondoltam vissza a Támadás a Krull bolygó ellen a He-Man és a Star Wars filmekre, ezekben a filmekben harcoltak sikeresen karddal más lövöldözős fegyver ellen majd beugrott pár képkocka a Mad Maxből és a Menekülés New…..
whoever 2009.06.22 09:37:47
A HTC Touch Pro 2 kiváló telefon. Olyan jók a gombjai, hogy ennek a cikknek a felét begépeltem rajta, és még soha egyetlen mobilon nem MSN-eztem olyan hosszan, mint ezen, húsz perc után a végére már teljesen elfáradtak a hüvelykujjaim. A mérnökök ügyesen ötvözték a szépséget a…..
Rájöttem! Adatbázis 2009.06.18 14:39:00
Az adatbázis egy olyan lista, ahol a neveinket, telefonszámunkat, címünket tartják nyilván, sokszor a tudtunk nélkül. Általában közvéleménykutatás, vagy termékforgalmazás céljából használják, de van, hogy kikerülnek az adatok, és azokkal visszaélnek. Ezért nagyon fontos,…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..