Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galcsi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
galcsi 2013.01.02 13:31:20
Áder Úr elfelejtette a 2012-es évet összegezni röviden a beszédében, így ezt most meg kell tenni:
"A közbiztonság romlott, a rendőrség korrupt maradt, és a letűnt idők módszertanát használja még most is, megítélése rosszabbodott, a húsüzemeink bezártak, a földeket újraosztották a "pajtik" között a vezetőink, a mezőgazdaság félig romokban, munkahelyek nem teremtődtek, az ország belső és külső megítélése romlott, egyre nő az elszegényedő, és 'leszakadó' állampolgárok aránya, sokan külföldre kényszerültek menni, mert nem tudnak idehaza megélni, vagy nem látják a jövőjüket, az állam és oktatás működését nem tették hatékonyabbá sem korszerűbbé, még mindig a magyar a magyar legnagyobb ellensége, az elszámoltatás, és a felelősségre vonások nem történtek meg 2012-ben sem, és 1989. sem lett lezárva, ügynöklista sehol.
A gyerekvállalás és család nem lett elismertebb (pláne egyre több a munkanélküli, akkor minek ide szülni még...?) a társadalmi összefogás csak "virtuálisan" jött létre, valójában nem létezik, a magyar embereket és termelőket sem védi senki, egyedül viszont nem képesek megvédeni magukat, úgy, hogy még az állami élősködőkkel és bürokráciával is harcolni kell. (Sem az EU, sem a NATO, sem a Magyar Kormány nem védi meg a magyar munkavállalókat és családokat!)

Ezek után az "álmom", hogy végre jó lenne, ha ezek a dolgok rendeződnének 2013-ban! ...csak azt nem látom, hogy ki az a garnitúra, aki erre alkalmas, és képes lenne, mert a mostani vezetés úgy tűnik, hogy sajnos nem, legalábbis 2012-ben sem sikerült nekik... Akkor a következő 4 éves ciklusra megválasztott garnitúra mitől lenne különb a nagyon is rövidtávú, 4 éves terveivel? 4 év alatt egy megbundázott 4-es metrót sem tudtak megépíteni, csak a pénzt kilopni a kasszából...

BUÉK!
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
Gyors a Tv2 sajtóosztálya, azt el kell ismerni, rögvest jött a reakció a mezőőrre. Na, majd kiderül, kinek van igaza, ha nagyon eldurvul a helyzet, a bíróságon. Hamis vád a TV2 ellen! Alaptalan, súlyosan sértő, a TV2 és a Napló című műsor hírnevét lejáratni szándékozó…..
galcsi 2011.08.12 17:41:03
Ha nem kenték meg az öreget, és nem hazudik senki, akkor erre szokták azt mondani:

Aki k*r*ának megy az ne csodálkozzon, ha megd*gják!

A TV2 akciót kért, hajlandó volt ezért ott éjszakázni, most meg azon rinyál, hogy megkapták az akciót??? A bácsika jóindulattal szervezett nekik egy bemutatót, úgy, ahogyan látja a tévében a színjátékot máskor is, csak vélhetőleg elfelejtették vágás után bemutatni az anyagot a bácsikának, ahol az idióták élesbe vágták bele, kő keményen! nem hinném, hogy az öreg át akarta vágni őket, csak megleckéztatni a városi mihasznát!

A másik klasszikus: az idióta Pestiek, és jogászok, illetve politikusok lemennek vidékre, és nem érzik a vidéki életet, mondjuk hogy a mezőőrünk mosolyog végig, h. ennyire tolvajt akar fogni a TV2, nameg a tolvajok ahelyett, hogy elfutnának, készségesen odajönnek, és nem egy vascsővel csapják fejbe a kamerást, hanem készségesen elbeszélgetnek. Naiv hülyék ezek a városiak.... nameg a TV-sek is...

"A TV2 stábjának tagjai megteszik a szükséges jogi lépéseket, rágalmazásért büntető feljelentést tesznek mindazok ellen, akik azt állítják, hogy pénzt kínáltak a riportban való szereplésért"

Pontosan ennyit vártunk tőletek, nem többet! Idióták! Nemtán valami vaj van a fülük mögött, kedves TV2, hogy már minden nézőt perrel fenyeget?

Mindenesetre 1 ember munkahelyét elintéztétek, köszönjük TV2! Nagy szükség van a s*arkeverésetekre!
A hvg.hu-n jelent meg az alábi írás, amiben nagyjából annyiról van szó, hogy vagy egy mezőőr fizetett meg pár ismerőst, hogy tolvajt játszanak a Tv2 kamerái előtt, vagy a Tv2 fizette le őket, a lényeg, hogy a mezőőrt kirúgták, a Tv2 meg kibaszott kellemetlenül érezheti most…..
Vasárnap délután 14-en, hétfő délelőtt pedig öten kaptak kipufugógáz-mérgezést az Allee-pláza Interspar áruházában. A hibát a parkoló -2. szintjéről átszivárgó gázok okozták, miután a hipermarket szellőzése lekapcsolt egy kamu szénmonoxid-riasztás miatt. A Homár nem…..
BorBoy Buszozzunk és igyunk! 2009.06.19 09:30:00
A borkóstolás rákfenéje az alkohol: akárhogy is ügyeskedünk, csak felszívódik az istenadta, aztán meg a szegény alkesz orra alá dörgöli a zéró toleranciát. Van persze sofőrszolgálat, de az még egy Etyek–Budapest viszonylatban is meglehetősen húzós tétel. A Badacsonyi…..
A tájékoztatás elmulasztásánál talán csak a félretájékoztatás bosszantóbb. Olvasónk vonata a minap 15:51 és 17:23 között Komárom állomáson vesztegelt, mert nem engedték tovább. A hangosbemondó először azt mondta, hogy a vonat 4 perc múlva indul. 20 perccel később 30 perc…..
Biztonságosabb lett a budai bicikliforgalom verőere, a rakpartot a Széna térrel összekötő útvonal. A II. kerület 60 milliót költött a Budapesten még teljesen új típusú ajánlott kerékpársáv kialakítására. A festék egy héttel az átadás után már több helyen lekopott. A…..