Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dexman

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar színháztörténet meghatározó szereplői között fellelhetőek a vidéki társulatok is. Legtöbbjük gyönyörű vagy éppen valamilyen szempontból különleges színházépületet tudhat magáénak. Ebben a bejegyzés sorozatban sorba vesszük a vidéki nagyvárosok jelentősebb színházait. Csiky Gergely…..
Mielőtt bármelyik filmről is írnék, előre leszögezem, hogy az alábbi lista leginkább az én korosztályomnak szól, vagyis annak a generációnak, amelyik a 80-as évek második felében, illetve a 90-es évek első felében volt kisgyerek. A most következő filmek ismerősek és kedvesek…..
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
Dexman 2015.01.08 17:14:16
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
Több kommentárt nem is fűznénk hozzá, hiszen mindenki látja, hogy elrontják a körét az aljas BMW-sek, Octáviások és különben is. Nem szabadna így hozzáállni egy pályanaphoz, pláne akkor nem, ha tulajdonképpen szándékosan nem tartotta fel őket senki. Mindenkinek egyformán…..
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
hogyvolt Éden hotel - 2x09 2012.03.20 07:00:00
Két héten vagyunk túl, elvesztettünk két eredeti versenyzőt, Ádám2-t és Fáttert, Muzsikus meg hiába küzdött a skorpióval, belezsibbadt a töke is. Csíra mellyiben vas van, Pokahontaszban meg annyi műanyag figyel, hogy lassan csak egy komponens választja el a kerti széktől. Broki…..
Dexman 2012.03.20 09:39:19
@K3rnel: már a bemutatkozásnál sem értettem, hogy mit keres. Már ott se ejtette volna ki a száján,hogy magyar. Végig azt mondta,hogy szlovák. Ez alapján egy magyar beszélő srilankai is bekerülhet a műsorba? Amúgy meg pont ne a szlovákokkal legyünk már polkorrektek..
Dexman 2012.03.20 09:41:12
@Dexman: pár kihagyás:
+itt (mit keres itt)
+ul (magyarul beszélő
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..
Habkönnyű nyári közszolgálat – küldj két infantilis majmot gyermekmentőt tesztelni, hogy kiderüljön: hiába a technikai fejlődés, az emberiség nem lett okosabb az évtizedek alatt, csak a géppark. De az mennyivel! Szegény-szegény Dodge, végtelenül aranyos jármű, de egy…..
Lejtőn megállni, úgy hagyni az autót - a tapasztalat azt mutatja, hogy ezt azért tényleg szinte mindenki tudja, a múltkori, rögzítőfékes videónk tehát már-már trivialitásnak volt mondható. Ez alkalommal érzékenyebb témát veszünk elő - olyan témakört, amiben láthatóan…..
Nem született mindenki gázfröccsel a lába alatt. Sőt, lefogadom, mindenki átélte egyszer a kétszer egymás utáni lefulladás élményét, amikor először kóstolgatta bal lábbal a kuplungpedált. Aki már nem emlékszik rá, nyugodtan tenyereljen a vissza gombra, ez a poszt nem neki…..
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az oké, hogy begördül egy Diablo Roadster VT, ennek tud örülni az ember, 12 henger az 12 henger még ilyen ótvar felniken is. De ami aztán következik, na az a non plus ultra miaf.. videó. Aki tudja, hogy miért csöcsörészi meg egy harsonára kötözött felfújt gumikesztyűvel a…..
Dexman 2011.02.25 20:37:45
Belsőség A oszlopom már van 2011.01.15 07:50:00
Azt látom, hogy most már semmi nem ment meg attól, hogy egy tökéletesen rozsdamentes, szalonállapotú Ponton-karosszériám legyen. Bármennyit is könyörgök Csabinak. Gyári új kaszni készül - a gyárban. Az enyém annyiból jobb lesz, hogy az üregek is kapnak kezelést Ne értsenek…..
Dexman 2011.01.15 13:05:22
www.youtube.com/watch?v=S7W3taEPJvc

alábbi videóban 6:36nál milyen merci tűnik fel?
Bandi lesben áll A múltkori posztban nem tudtam megmondani, mennyit fogyaszt az új kisautó, aminek nem a hangulatkeltés volt az oka, hanem az, hogy egy hónap használat alatt nem fogyott ki a gázolaj. Most viszont van egészen pontos, bár hitelesnek nem mondható, de ahhoz mégis…..
Dexman 2010.12.09 18:29:34
@Fantozzi.ie: ezt még legutóbb akartam írni,hogy GPS-t érdemes használni ellenőrzés céljából. Terepjárós ismerős volt kiakadva a magas fogyasztáson, mikor mondtam neki,hogy az eltérő gumiabroncs méret miatt nem jó a km óra és ellenőrizze,akkor mérte le GPS segítségével. Így már reálisabb értéket kapott.
Dexman 2010.12.09 18:35:05
@Ender Gábor: ilyenben nem volt részem. Olyan volt,hogy el se indult :D Biztos gyorsan át kellett állítani a kutat nehogy 50litert mutasson a végén :D
De elég jó ez. Haverom is ilyen árban nézeget autókat, majd linkelem neki a cikkeket átgondolásra.
  Aki érdekes autókról akar olvasni, nyomja ki a jobb felső sarokban az ikszet, és menjen ki az utcára. Bárhol is legyen lakóhelye, biztosra veszem, hogy ezen az átlagos december negyedikén maximum tíz percet kell várnia, hogy valami sokkal autószerűbb, izgalmasabb, kedvesebb…..
Vettem egy autót. Nem nagyot, nem kicsit. Szóval az történt, hogy a suli végeztével, még júniusban odahívtam Bálint fiamat, megbeszélni, mi lesz a nyáron. Elvégezte az első osztályt, jól olvas, én pont ebben a koromban rágtam át magam az első könyvemen, a Frakk a macskák…..
Üvötő zene, emeletes busz bárpulttal, mindez narancssárgában. A holland szurkerek tudnak élni - Vizi Attila megmutatja, hogyan...
A telesportosok nem hoznak szégyent a hazára: Somos Zoli felveszi a verseny Ronaldóval, és legyőzi - legalábbis a saját határait. Szlalomverseny Soccer City mellett...
Dexman 2010.06.25 13:41:18
Bizonyára sok Zugügyvéd blogfogyasztó örülne, ha valaki pontosan megmagyarázná, mit jelentenek az alábbi tételek.Tisztelt Zugügyvéd! Fel vagyok háborodva a parkoló társaságok tevékenysége miatt.Mellékelten küldök egy-két parkolójegyet, ahol bizonyítottan be van fizetve a…..
Amint láthatták a Dezső hazahozatalát végigkísérő posztokban: egy csomó kisebb és nagyobb – bocsánat, nagyobb csak egy volt – cég meglátta fantáziát a projektben, és különféle összegekkel segítette a zökkenőmentes ki- és hazajutásunkat Svédországba és -ból.…..
Dexman 2010.04.15 22:08:37
@Pingui: szintén.. Eupolisz meg első helyre..meg hírlevél is,.. márcsak egy jó utazást kéne kiválasztani :P