Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy Dagadt Patkány (törölt)

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.12.21 13:48:29
@Tarelkin: Hiszti nem a felfüggesztés miatt van, hanem hogy olyan helyzetbe hozzák az embereket, hogy választhatnak a munkahelyük és a tartásuk között.
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.12.21 18:23:51
@Vén Csataló: Igen egy munkahelyen kötik az embert a szabályok és van olyan amikor szabályt sértesz egy felsőbb cél érdekében.De ennek megértése gerinc meglétét feltételezi és akinek nincs annak sajnos a fülkeforradalmi hite marad. Dolgoztál volna te az egészségügyben és akkor lenne tartásod és értelmed, de így csak a demagóg csonkod marad itt nekünk.
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.12.21 19:40:49
@Hol lehet támogatni a médiatörvényt?: Megtisztelő, hogy egy bérírnok pozitívan minősíti a hozzászólásaimat!Majd elmondom anyukámnak hogy olyan büszke legyen rám mint rád a tied!
Piroslap A Moody's hülye 2010.12.07 12:04:00
Hazánkat tegnap leminősítette a Moody's. Ami gyalázat. Először is honnan tudná a pénzügyi elemző intézet, hogy mi van nálunk? Ne gyere nekem azzal a szoci érveléssel, hogy kiszámolták…Mindenkit meg kell, hogy nyugtassak, a kiváló kormányzatunk gondolt erre is, január…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.12.07 18:02:50
@gányolás: Érdekelne a 100 millió halott névsora akiket a "ballibek" gyilkoltak meg.Tudod amire te gondolsz azt úgy hívják, hogy kommunizmus és hogyhogy nem épp a reneszánszát éli az országban..Rohadt egyszerű azt mondani, hogy "kuss", meg "ballib gyilkosok", de ameddig nem lesz saját véleményed mindenki körbe fog röhögni a fórumokon, ami nem baj, csak akkor meg minek erőlteted, kedves barátom..@NewWay: A negyven éves nyugdíjas rendőrtiszt pedig dolgozott is az életében, vannak munkák amik stresszel járnak és azzal, hogy fenyegetve van a családod...és nem csak a saját hülyeséged által mint nálatok ( mondjuk aki a rendőrségről szóló képét a Starsky&Hutch-ra építi az jogosan kárál a nyugdíjkorhatárról )
“Egy-két évig a Fidesz számára a Jobbik lesz az igazi ellenzék, és még a jobboldali embereket is meg fogja lepni az a harc, amely a két párt között kibontakozik a jövőben. (...) Az biztos, hogy a Jobbik eleinte óriási erővel kéri majd számon a Fidesz ígéreteit (...) nagyon…..
Mivel sokan nincsenek tisztában az "antiszemitizmus" alapvető kérdéseivel, ezért egy hasznos filmet teszünk megtekinthetővé az oldalon. Igazi minőségi dokumentumfilm a rendszerváltás utáni politikai megosztottságról. Kötelező, alap. A filmet egy zsidó lányka, Hajdú Eszter…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.06.16 09:31:23
Úgy látszik, hogy ebben az országban nem csak azokkal cseszünk ki, akik a gátakon dolgoznak, hanem azokkal is, akik emellett még szó szerint tűzbe mennének értünk.Egy veterán tűzoltó állítása szerint ugyanis finoman szólva selejtes a lánglovagok új tűzoltóruhája. Nem tagadja…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.06.16 09:28:23
@postabelyeg: talán azért nem mennek el mert még van bennük tartás, nem úgy mint a rezidensekben akik sírnak, hogy nem mehetnek el rögtön külföldre....?
Ez a kérdés foglalkoztatott erősen, amikor a körúton egyik kezemmel toltam hazafelé a Neuzer Altrixomat, a másikban meg a pedálját szorongattam. A pedál hajtókarja ugyanis menet közben kettétörött. Épp a Vígszínház előtti kereszteződés piros lámpája után léptem oda egy…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.04.07 19:43:20
@FERCS_BERCSI: szánalmas vagy.többet írni felesleges.menj és írd le a hülyeségeidet egy papírra amíg itt szó esik az érdemi dolgokról.
Elmentünk a tegnap esti Jobbik lakossági fórumra, amit a József Attila Művelődési Központ nagytermében tartottak. Krokodil szerint 500 néző volt, szerintem 400-500, a velünk tartó, színházi termeken edződött lány barátunk szeme is 500 nézőt látott. A közönség soraiban…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.03.15 00:17:08
@mokas_gizi: Te meg szimplán hülye vagy. No comment.
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.03.15 00:19:22
@Senkifia: Már most nyolcvan olyan jobbikos jelölt van aki zűrös ügyekbe keveredett mégsem baszta szájba őket a saját szavazókörük
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.03.15 00:31:09
@mokas_gizi: "Tudod erre felesleges bármit is írnom, mert a cigányok minimum hetente 1x megölnek egy embert, megvernek egy tanárt, orvost, mentőst..." Érdekes, kórházban dolgozom, valahogy még megvan a létszám nálunk. Engem nagyon nem érdekel az ÖCO ügye, mert egyáltalán nem képviselik a cigány érdekeket ( ahogy a Jobbik se a magyar népét ) de ők legalább nem arra verik a faszukat, hogy "bezzeg mi mekkora becsületesek vagyunk!". Kezd már kicsit ciki lenni ez a fene nagy szittyaság az ügyészségi papírokkal a valagatokban. Nem tudom, hogy te hány mélyszegény faluban jártál az elmúlt évben de én az MTA-val bejártam borsodot és bent a házukban dumáltam 30-40 perceket ezekkel a farkasember-vámpírféleségekkel akik naponta tömeggyilkosságokat rendeznek. Ha nem vennétek észre akkor a Jobbik miatt támadják be egyre többször a magyarokat, mert elbaszottul rosszul kezelik a cigányproblémát ( mondjuk mit nem ). Kézcsókom.
  Az álmoskönyv szerint nem jelent sok jót, ha egyszerre tartózkodik egy néhány száz méter sugarú körön belül egy csomó lelkes fideszes, jobbikos, szocialista, illetve rohamrendőr. Ezért aztán nemzeti ünnepeink kezelése meglehetős mennyiségű érzékenységet és józan…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.03.15 00:03:22
@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!: hátizé igazából nem tudtam, hogy mit mondjak ,de FOGD MÁR BE A TETVES POFÁD TE FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉGBEN SZENVEDŐ LELKI NYOMORÉK: ROHADTUL LESZ@RJA MINDENKI AZT AMIT BELEBÖFÖGSZ AZ ÉTERBE!!!
K U S S O L
J P A R É J! ! ! !
Mobilitás Sóhányók 2010.02.02 18:00:00
Páni félelem fogja el a közületek tulajdonosainak egy részét, amikor megérkezik a havazás. Rettegnek az épületük előtti járdán bekövetkezett baleset utáni kártérítéstől. Csak épp nem a kézenfekvő megoldást, a hómunkást alkalmazzák a rendeletben előírt járdatisztítási…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.02.02 22:05:03
@Meister: az nem csak só, hanem nagyrészt homok, de használnak zeolitot is ( amúgy elég szigorú a cuccnak a szabályozása amit hsaználnak )
MesésKrémes egy az elmúlt napok hóhelyzetén kiborult pesti lakosok közül és az a remek ötlete támadt, hogy a reggelenként lesben álló parkolóőrök kezébe nyomhatna valaki egy hólapátot, hogy hasznuk is legyen. Ugyanis a gazdátlan járdákat nem takarítja le senki és ha nincs…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.02.02 09:40:55
@renugard: négy betű, angol szó, rád vonatkozik: FAIL
Luxus kéró A márványbunker 2010.02.01 15:28:00
Meg kell mutatnod az erőt, hogy te képes vagy magad alá gyűrni a világot. Miattad létezik a föld és a levegő. Az anyag akaratod szerint formálódik és a lehetetlen a lényedtől haldoklik. Feleljen meg, tehát a hajlékod is ezen törvényeknek. Lássa a világ, hogy te nem a tömegek…..
Végre valami megmozdult, illetve annál több is történt: Mit ígérnek? néven pont egytucatnyi közgazdász szövetkezett arra, hogy a választási hajrában rendet tegyen, és bölcs homlokú honatyáink felelőtlen hazugságait programjait a lehető legobjektívebb módon értékeljék,…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.02.01 12:31:10
@Táncolj Törő!: Jó,hát nem a nyilas vészkorszak alatt alakult ki, bár én már azokkal a konzervatívokkal se nagyon szimpatizálok...
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.02.01 17:36:18
@Nazareus: Hát a valaki tippelt és aközött ami volt elég nagy a különbség, de ha szemellenzővel nézel a világba akkor elég nehéz lesz meglátni az igazságot. A hivatkozott plakátok megtekintéséhez minden adatot megadtam, nem fogok órákat elpocsékolni, hogy nyilas plakátokat keressek a neten, szal "google is your friend"
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.02.01 20:10:02
@Nazareus: Van "Jövünk"-ös plakát, csak facebookon linkelte be valaki a profiljára csak halvány lila gőzöm sincs ki . Az hogy elismert szakemberek felmérik, hogy mi mennyibe kerülhetett majd kapnak egy pofátlanul alacsony összeget, az nem hibafaktor, bárki aki látja, hogy mit csinál a jobbik gyakorlatilag felismerheti, hogy nevetségesen kevés pénz lett bevallva...de sokra úgy sem megyek észérvekkel, úgy veszem észre..

Jobbik szavazóból 2 fő fajta van.

1: Ady utánzó, messiáshangnemben beszélő agresszív

2: Maszatoló, konkrét tényekre választ tudni nem akaró/adó/tudó. Nem minősítek senkit, de elég sok Jobbos szavazóval próbáltam már beszélni és sajnos nem igazán lehet velük kommunikálni mert beakad a lemez.Szerintük nem hibáztak a bevallással, a Jobbik szent és sérthetetlen.Gyakorlatilag nem látják meg, hogy a párt programja több sebből vérzik. A legutóbbi nagygyűlésen se hangzott el semmi konkrét csak ment a "szegény hazánk", "majd mi megcsináljuk", "mi vagyunk a faszagyerekek" sóder. Értem én, hogy sok embernek hiányzik valami az életéből és pótolnia kell a küldetéstudatát, de politizálás helyett inkább építhetne homokvárat( Vona, Balczó, stb..stb..)
Biztos lesz, aki majd jól megmondja a monitor mögül, hogy Maestro helyében simán megállt volna, vagy kikerüli a piroson átszáguldó Opelt, mert csak reflexek kérdése az egész, a többiek számára viszont rávilágít a lenti történet arra, hogy lehetünk bármilyen profi…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.01.26 00:33:41
@vérengző kismalac: @jaafar:

Bazzeg annyira jellemző, hogy ti ketten egymásra találtok nagy egyetértésben.Két ilyen családszégyene őstulkot is régen láttam már. Nem lepődnék meg ha a politikai beállítottságotok is egyezne, mert sajnos eléggé egyértelmű, hogy az utóbbi 2 évben honnan veszi a bátorságot ez a sok selejt és mer felkapcsolódni a netre.

A postolónak pedig jobbulást ( meg jó kézsebészt kívánok :P )!
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2009.11.02 18:27:05
@snorbi: Téged már annyian megfaszoztak, hogy már te is csak egy nagy fasz vagy....
Száz fölötti sebességgel száguld hegynek felfele kerékpárján Robert Maddox, mégis el akarja adni az Electra cruisert, amit saját maga tuningolt. Maddox nagymenőnek számít a szakaszosüzeműtorlósugármotor-fejlesztők között. Gondolt egyet, és a világháborús V1-es rakétán…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2009.06.29 14:24:56
"Azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának?" Részlet a szervezők felhívásából „Mit akarunk? Semmit! Mikor? Soha!” A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előtt gyülekező tüntetők hosszú percek óta…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2009.06.21 02:44:08
@átlátó: te figyejjémá'..szóval..nem akarlak megbántani, de rohadtul nem szólt hozzád senki. Lehet itt keménykedni, de szeritnem ezzel magadat minősítetted. Értem én, hogy szereted hogyha veled foglalkoznak, de nem kell mindig megszólalni, pláne ott ahol nem is kéne mert nem érted, hogy miről van szó.Ettől függetlenül, ha úgy tartja kedved, akkor próbálkozhatsz összetett mondatok alkotásával, az nem árt senkinek...
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2009.06.21 02:46:49
@gyebacsi: annyira nem, mert arra utal, hogy az aki használja megpróbálja valahogyan érzékeltetni a fölényét, ha már intellektuális alapon nem megy..
A 17-es villamos vonalával van talán a legtöbb baj az összes budapesti vonal közül, mivel a macskaköves úton úgy néz ki a sín, mintha azt sok éve nem is használnák. Legtöbbször abból adódik probléma, hogy nagytudásúak a villamos útjában parkolnak le, fél-háromnegyed órára…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2009.06.20 15:19:42
@na__most__akkor: neked tényleg ebből áll az életed, hogy ide is behozod a politikát? az angol terminológia erre azt mondja, hogy "get a life looser "
Kerékagy Óvatosan a hekkevéssel! 2009.06.13 00:13:00
Múlt héten adták át hatalmas késéssel az Újpesti vasúti hídon a bicikliutat, elmentünk letesztelni. A következtetés egyszerű: a célnak megfelel, végre újra van összeköttetés Újpest és Római között, de az építőiparnak ez a burkolat se lesz nagy büszkesége, szétrázza a…..
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2009.06.13 18:03:56
@efilnikufesin: Szerintem pedig azon rágódni, hogy néha felmennek a bringások a járdára pedig nevetséges kicsinyesség és felnyagyítás.
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2009.06.13 18:34:02
@efilnikufesin: igen anyu.
Egy Dagadt Patkány (törölt) 2009.06.13 19:51:16
@bécsi pszicho: nem azt mondtam, hogy nincsenek bringás állatok, sőt. ha úgy vesszük nekem szerencsém van, mert járdán nem szoktam velük találkozni (csak közúton ), de abszolút megértelek.
@anzix11: mi a rákért veszed a fáradtságot és írogatsz mindenféle hülyeséget? ha senki nem beszél a problémákról akkor mégis hogyan lesz megoldás? nem értem miért van szükség ezekre a felesleges szájalásokra....