Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uriel

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ártalmatlan mese, ugyan már! Semmi erőszak, semmi agymosás. Végre egy rendes rajzfilm! De hiszen a gyerekek is imádják... ez szokott lenni a döntő érv. Imádják, persze. Mint a pufit, a csokit, meg a cukros üdítőket is. Igen, imádják. De vajon miért? Tudom, elsőre őrültségnek hangzik, de aki kicsit…..
Uriel 2019.02.25 12:13:50
@metal: Kb ez a két opció merült fel bennem is. Viccnek durva, komolynak meg elmebeteg.
Úgy alakult, hogy rövid időre belekóstoltam az egyik fővárosi kerület parkolás ellenőrző cégének munkájába. Az ott szerzett tapasztalataimból kiindulva adnék tanácsot a parkoló autósoknak.   Sokan játszanak szerencsejátékok azzal, hogy pár percre hagyják magára a…..
A Vasúttörténeti Parktól nem is olyan messze, Istvántelken található a magyar vasúttörténet egy jelentősebb szelete. Nem csak a mozdonyjavító bázis, de az ott tárolt muzeális járművek is figyelemre méltóak. A telek ma is aktív, legalábbis egy része, itt folyik ugyanis az…..
Úgy tűnik, sosem volt véget érni Ferenc küzdelme a Lombarddal. Hitelátvállalt autója Cascóját az aláírt szerződésébe nem számították bele, ezért utólag akartak a havi összegen emelni. Ez akkor annyira nem sikerült, hogy a PSZÁF is megbüntette őket emiatt. Ehhez képest most…..
Uriel 2013.03.22 07:50:25
Hatalmas köszönet az Index Fórum legjobb topikjának és Modor Gyurinak. Kurtznak is köszönöm a tippeket. Figyelem: ha nem szerepel bármelyik dal a listán, attól az még nem jó. A listát nem befejeztük, csak abbahagytuk - még rengeteg szar zene van (Fekete Pákó, Balázs Pali meg…..
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
Uriel 2012.11.08 09:57:38
@phaszfej: nem,hanem olyan köcsögökből mint te :D na látod ezért megy el mindenki.
2011. december 3-án egy kislány kabátjának zsebéből egy bécsi múzeum ruhatárában eltűnt a diákigazolványa, a BKSZ bérlete és 20 euró készpénz. Bécsben becsületes emberek élnek, meglett. A Külügyminisztérium Konzuli Főosztálya ekkor lépett a képbe, gratulálunk a…..
Uriel 2012.10.17 07:53:26
A Város Mindenkié Utca és jog kutatócsoportja 2011 őszétől végez kutatást a fedél nélkül élő embereket érő hátrányos megkülönböztetésről. A kutatás során kérdőív segítségével közel 400 hajléktalan embert kérdeztünk meg ebben a témában, és többek között a főpolgármesterrel is készítettünk interjút. A…..
Nem egészen világos mit hallucinált a soproni Humanic személyzete, akik feljelentették a rendőrségen naiv ügyfél rendszámát, amikor azt hitték, hogy lopás történt. Mint kiderült, lopás nem történt, de a rendőrök addigra már naiv ügyfél anyjánál jártak: UPDATE: Apróbb…..
Uriel 2012.09.04 09:56:44
- In Memoriam Magyari P. 2012.08.06 10:53:19
(A cikk 2012.augusztus 06.-án, A gepnarancs.hu oldalon jelent meg) Az a baj a magyar jobboldallal, hogy nem érti a viccet. Nem ismeri a viccnek még csak a fogalmát sem, ebből kifolyólag magából kreálja a legnagyobb, legrosszabb, legfájdalmasabb faviccet, elvesztve ezzel azt a cseppnyi…..
Sziasztok!   Most találtam rá a blogra, ezért arra gondoltam, én is leírom a velem történteket. elöljáróban annyit, hogy egyetemen tanulok gazdasági vonalon, de mellette, ahogy a legtöbb szaktársam, én is dolgozok, hogy egyrészt tudjam finanszírozni tanulmányaimat,…..
Groteszkbe fordult a laza abszurd 22-es csapdájának induló NAV-Posta szubrutin, amelyben egy elírt cím miatt Jozef K Attila képtelen átvenni egy levelet, és nem tudnak segíteni neki, amíg nem tudja, miről szól. Na, közben mégis tudtak segíteni, de annak az lett az eredménye, hogy…..
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
  Tudjuk meg, miért kellett egy szinte még gyerek gumigyári munkásnak meghalnia.   Miért nem beszélünk azokról, akik szó szerint a két kezük munkájával teszik lehetővé, hogy a mindenkori miniszternek legyen mit elosztani, elvonni, átalakítani, ide-oda pakolni? Miért nem…..
Uriel 2012.06.14 12:36:29
@Salemi boszorkány: ha attól jobbak hogy mérik őket...itthon a minőségbiztosítás szitokszónak számít, mert azt hiszi hogy a "MEO"-sok mind ingyenélők idióták akik csak hülye szabályokat hoznak meg betartatják őket. Mégis ahol ez magasabb szinten van, kicsit jobb termékek készülnek, és nem is annyira vannak válságban...Ez a hülye magyar felfogás hogy a vállalat egyes osztályai egymás ellen vannak.Normális helyen pont az ilyen balesetek elkerülése, stb. miatt ellenőrzik egymás munkáját, és ha a meos vagy a munkavédelmis mond valamit,arra odafigyelnek.
Uriel 2012.06.14 12:55:04
@Hajdina: ott kezdődik, hogy betanított munkások, jó esetben szakmunkások dolgoznak, és értelmi képességeik sokszor nem igazán magasak. De ezért találták ki a Darwin-díjat, az evolúció nem kegyelmez.
Uriel 2012.06.15 11:35:19
@intimtorna: Nem a konkrét személyről beszéltem, de gyorsan megugrottad ezt a logikai lépést. Az állításom a többségre érvényes, olvasd el Gera kartárs posztjait, aki dolgozott gyárban tisztában van azzal milyen "minőségű" emberanyaggal dolgozik.
Modorosblog Lambordzsíni 2012.03.27 06:00:00
De külföldiül se tudnak. Lambordzsíni. Pedig ennyit illenék tudni, hogy a há az pont azért van ott, hogy ne dzsé legyen belőle. De kicsit rendet kéne tenni a fejekben, ami a márkaneveket is illeti. Mitsubishi: helyesen micubisi, nem micsubicsi. IBM: ájbíem és nem íbéemm…..
Hallották, kedves olvasók? Orbán Viktor miniszterelnök bekérte a MÁV prémiumlistáját, miután kiderült - képzeljék csak el - "több millió forintos év végi jutalmat vehetnek fel." Megdöbbentő. Képzeljék, ráadásul az érintettek között van a már Orbánék által…..
Olvasom itt a bősz felháborodásokat, hogy lett nekünk itten ez a szép ebadónak nevezett új fizetendő penzumunk, amit az állatvédelmi törvénybe foglalva szépen kivetettek ránk, mint új sarc. És, hogy ez természetesen mennyire gonosz, mert gonosz. Mert fizetni kell. És mert persze…..
Számos lakossági panasz után döntött úgy a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH), hogy 2012 januárjától a Magyarországon futó X6-os BMW-kre is kell irányjelzőt szerelni.   „Faszkivan a sok hivatalnokkal! Egy részeg vak is látja merre megyek nem!? A jetskimen sincs…..
Az R.E.M. szerdán jelentette be weboldalán, hogy feloszlik. Először csak egy szűkszavú közlemény került fel a honlapra, amiben elmondták, hogy hálásak mindenért, amit a zenekarral elértek, és köszönik a rajongóknak is, hogy meghallgatták őket. Később minden tag hozzáírta a…..
Uriel 2011.09.22 11:37:40
@Baromméter: Én is láttam őket tavaly , idén nem tudom milyenek, de annyira gépezet szintű volt a produkció, patikamérlegen kimérve minden, a közönség és a zenekar is eljátszotta a szerepét és kész...
1991 nagyszerű év volt a popzenében, és ez idén többször is eszünkbe jut, ugyanis folyamatosan előkerül egy zenekar, amelyik a maga módján megünnepli saját magát. A Primal Scream, a Pearl Jam, és a Nirvana mellett most például a U2 is bemutatta a húsz éves Achtung Baby…..
Uriel 2011.09.13 17:47:44
Most zajlik az egyesült államokbeli Wisconsin állam egyik kis városának repülőterén, Oshkoshban az év legnagyobb repülős eseménye, az EAA-Air Venture Fly-in, amelyre minden magára is valamit adó repülő-fanatikus (olyan szívesen írnám a repülőbuzi szót) saját gépével repül…..
Kicsit ingerülten viselik a technikai nehézségeket egy debreceni Shell-kútnál. Naiv ügyfél alig 10 perce még hibátlanul működő kártyvájával sokadjára sem tudott, készpénz viszont nem volt nála. A személyzet erre előbb rendőrt akart hívni, aztán hagyták, hogy egy közeli…..
w Száz robotot, ezeret! 2007.04.16 05:00:00
Látom, Charles Simonyi magyar hős lett. Büszke rá nemzete. Hogy Simonyi minek örül, azt tökéletesen értem. Hogy a magyar mint állatfajta minek, azt egyáltalán nem. Emberek! Charles Simonyi azért lehet odafönn, mert idejében elmenekült ebből a kurva országból. Amikor ő…..