Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trogi

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megállás nélkül panaszkodunk a blogon, hogy miért nem készülnek hazánkban horrorfilmek. Erre itt van egy amatőr found footage darab! Az, hogy "amatőr", az még jól is áll a műfajnak, hiszen így lesz "hiteles". Meg ehhez tényleg elég egy kamera és egy erdő... Nem is értem, hogy…..
ADrenalin Röntgen teló 2012.06.27 12:52:00
Az Australian Defence Force Academy orvostanhallgatók toborozására rukkolt elő az alábbi (egyébként több díjat  nyert) Medic Mobile alkalmazással: segítségével a mobileszköz röntgenné változik, amely a kampány részeként futó citylightokra irányítva átvizsgálja a plakáton…..
A Belvárosban lehet, hogy hasít a Telenor Hipernetje, de Csepelen még a 3G sem működik, ahogy naiv ügyfelet az ügyfélszolgálat tájékoztatta. Ennek ellenére rábeszélték, hogy váltson Hipernetre, az majd milyen jó lesz. Egyszer biztosan.Ismét egy panaszt hallhattok a Telenor…..
Forradalom előtt áll a kerékpárosok világa: megszűnhet a pumpálás. Egy fiatalokból álló csapat, a PumpTire Team megalkotta az önfelfújó gumiabroncsot. Már csak 250 ezer dollárra van szükségük, hogy az ötletet valósi vállalkozássá tegyék. Évszázados nyűgtől szabadíthatja…..
A The Village című moszkvai magazin különleges formában akarta feldolgozni a közúti autóbalesetek témáját, ezért egy figyelemfelkeltő applikációt készített. Ha az alkalmazással végigpásztázzuk tartózkodási helyszínünket, akkor az ott történt balesetek áldozatai, kis…..
Appleblog Áj em a Mac, áj em a PC 2011.07.26 16:07:00
A 9to5Mac-en találtam ezt a tényleg nagyon vicces képet, ami egy amerikai McDonald's-ban készült, és azt mutatja be, hogyan tudsz a wifihez csatlakozni ha XP-d Vistád, Windows Vistád 7-ed, vagy ha Maced van.Még ha nem is tudod elolvasni a szöveget, a hasábok mérete akkor is sokat elárul…..
Ennyi a nagy hír, amire tegnap óta várunk: az iTunesban elérhető a Beatles életműve, az Apple.com weboldalon pedig a zenészek képével találkozhatunk.Hogy ezt annak ellenére csalódásnak érezzük, hogy Magyarországon egyáltalán nincs iTunes Store, vagyis számunkra továbbra is…..
trogi 2010.11.16 16:47:47
ez: Aki nem ismerné fel, annak megmutatom az űrből is. Szóval ez:Az M3-as bevezetőjénél, vagy kivezetőjénél vagyunk, itt bonyolódik az Észak-Kelet-Magyarország, meg Szlovákia és Ukrajna felé tartó forgalom jelentős része, meglehetősen terhelt útszakaszról van tehát szó.…..
<--- Vissza az első részhez10. Dalton főút, Livengood, Alaszka, USAEz az autópálya az 1970-es években épült, párhuzamosan a transz-alaszkai csővezetékkel, amely az alaszkai olajmezőktől Livengoodig fut. A Dalton Higway leginkább egyszerű vonalvezetéséről és a környező táj…..
trogi 2010.05.31 08:39:45
@Alf: június 30-n nyit, állítólag (román kollégáim utánanéztek). Most hétvégén megnézem a környéket motorral.

www.acr.ro/index.php?pag=subarticole&codd=9&coda=23
- DN7C (Transfagarasan) closed in between Lake Balea si Balea Waterfall (Cascada). Acces with tele-cabin only. Road closed until 30 june 2010.
Az argentin Andes sörmárka a két megszokott sörös reklámsztori közül nem a focit, hanem a csajozás vs. sörözés témáját választotta. Nem csak reklámfilmet forgattak viszont, mint a Borsodi, amely egyébként hasonló kommunikációs irányt visz, hanem kitalálták a megoldást arra…..
w Száz robotot, ezeret! 2007.04.16 05:00:00
Látom, Charles Simonyi magyar hős lett. Büszke rá nemzete. Hogy Simonyi minek örül, azt tökéletesen értem. Hogy a magyar mint állatfajta minek, azt egyáltalán nem. Emberek! Charles Simonyi azért lehet odafönn, mert idejében elmenekült ebből a kurva országból. Amikor ő…..