Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalapács

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest Száksz Napiparaszt 2010.05.10 07:33:00
Kezdjük a hetet ezzel a csodával, melyet Kristóf küldött: "Sziasztok! Hajdú Péter inkognitóban közlekedik, de parkolási szokásait nem tudja levetkőzni... A kép szombat délután készült. Üdv: K." Majd a Buci jól lesubaruzza a szemétládát...
Arizonában, a tucshoni sivatagban található a Davis-Monthan Légitámaszpont, ami a világ legnagyobb repülőgép temetőjének ad otthont. Az 1950-es években hozták létre a 309. számú Légijármű Karbantartó és Felújító Egységet (Aerospace Maintenance and Regeneration Group), ahol…..
Adott egy ország Európa szívében, melynek testét hajszálér-hálózatként át meg átszövik az autópályák… Ha-ha, de jó is lenne, gondolkodom el ezen mindig, amikor nyáron a dugóban szívok az M7-esen és állandóan ugyanazt mormolom magamnak : "Tuti, hogy valami…..
Kalapács 2010.04.10 22:19:30
@Szomjas Gödény: Aki parasztozik, legyen következetes, és semmit ne vegyen magához, amit parasztok termeltek!
És még te akarsz másokat nevelni?
Dezsőmail Subject: Filmszerep 2010.03.01 10:45:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/26 Subject: Filmszerep To: Wolesinszky Balázs   Szevasz Baloo!   Téged láthattalak tegnap egy vitaminos reklámban? A spotban egy csaj ébresztett reggel - elég nagy volt a segge, ezt én biztos nem így csináltam volna, hiszen szerintem a nők…..
Budapest megkerülhetetlen. Fizikailag ugyanúgy, mint a legtöbb gazdasági, kulturális vagy társadalmi kérdésben. Mission accomplished. Így építették, így fejlesztették. És most ez a bajuk. Az, hogy „nem kell sorban állni a kenyérért, a cipőért” azzal jár, ami ellen…..
Kalapács 2009.05.23 00:07:44
Nem én találtam ki, úgy hallottam:
"Magyarország egész jó hely...
...lenne, ha valaki eltüntetné Budapestet"
Ez igaz lehet, egyéb okok mellett azért is, mert ha közlekedek, nekem határozottan útban van a város. Kikerülni nem lehet, bemenni szenvedés.
Nem hiszitek el, mekkora élvezetet jelentett, amikor kb. fél órát autóztam a Bakonyban úgy, hogy közben egyetlen élő emberrel nem találkoztam, és ezalatt szólt a rádió, közvetítette a híreket a BKV sztrájk miatt kialakult káoszról. Nem szép dolog a káröröm, de akkor az nekem kifejezetten jól esett.
Hiába, ha vannak emberek, akik olyan szorosan szeretnek élni, hogy egymás popsijába lóg a kukijuk, azokon nem lehet segíteni!
Persze lehet, hogy ezzel én is csak a Bp.-Vidék megosztottságot demonstráltam.

Ja, és a blog írójának:
Abszolút vidéken élek, még csak nem is kisvárosban, hanem kimondottan faluban. Egy faluban is dolgozom, sőt, sok esetben falvak közötti területen. Mégis, úgy élek, hogy nincs okom panaszra, a gyermekeim pedig elég okosak, úgyhogy egészen biztos, hogy nem a szakiskola és az M6-oson történő feketézés között tud majd választaniuk. Más dolog, hogy ezért biztos, hogy városban ill. városokban kell tanulniuk.

Mégis, teljesen úgy érzem, hogy a mai információs és közlekedési lehetőségek megengednék, hogy ne kelljen olyan szorosan élni embereknek, hogy ... stb.
A közlekedési lehetőségek főleg akkor engednék ezt meg, ha most nem laknának olyan szorosan, hogy... stb.
A válság áldozatai természetesen az utazási irodák is, hiszen inkább mindenki lemegy a telekre kapálni, abból legalább lesz valami haszon, ha kivonulna a Teszkó, ahelyett hogy délolasz apartmanokban süttetné a seggét. Mi történik, amikor valaki mégis utazna? A szerződésben…..