Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mihgromo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt sejtettük, hogy Prokee Parkolásasszisztens? Tolatóradar? Mind felesleges filefranc című posztjához jönnek majd olyan alternatív megoldások, amiktől leesik az állunk, de tothbel felhasználó Suzuki SX-4-ének periszkópos kamerája mindenen túltesz. "Egy Philips 7" monitor lett…..
mihgromo 2014.08.21 22:12:28
@Phteven: Ez komoly? Szerinted az tud tolatni, aki forgolódik, mint a fenti kamera? Én annak nem adnék jogsit, aki nem képes tükörből tolatni! Sajnos nem is oktatják ezt az autós iskolák, ezért látunk egy rakás félbéna sofőrt "parkolásnak" látszó műveletet végrehajtani a városban, sok-sok esetben teljes sikertelenséggel. Ez a gáz! Ja és próbáld rábeszélni a kamionsofőröket, hogy hát forduljanak már hátra és úgy tolassanak!
A világ boldogabbik fele önfeledten kacag az Apple-mániákusok legutóbbi agymenésén. Pár napja a cég villantott egy előzetest az új iOS7-ről, amiben várhatóan nem lesznek átütő erejű újdonságok, viszont a design kissé a manga rajzfilmek színvilágára kezd hasonlítani. A sok…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
mihgromo 2013.03.03 14:13:37
Gratulálok ByeAlexnek a továbbjutáshoz, még akkor is, ha én nem értek egyet a delegálásával!
A dalocskája kellemes, hallgatható is lenne, ha tudna énekelni. Csak sajnos - ha többiek dalának nincs eléggé felfogható tartalma - hát akkor ennek aztán még annyi sincs (a tücskökön kívül).
Klisék nincsenek benne, csak egy borzasztóan gyenge szöveg egy unalmas, motyogós éneklésnek nevezett előadásban.
Igen, menjen csak egy magyar nyelvű dallal, hisz mi büszke magyarok csak nem alacsonyodunk le oda, hogy angolul adunk elő, hogy nehogy más is értse! Brrr...Agyrém! És ezt még külön üdvözöljük...Sicc!

De sebaj, ismét hozta az ország a formáját. Nem kell nekünk énekelni tudó - mondjuk ki tehetséges - énekest küldenünk egy ilyen európai dalfesztiválra, hisz már úgyis megszoktuk, hogy sok keresni valónk ott nincs. Úgy tűnik, pont olyan lett az ország választása, mint amilyen a felfogása.
Emberek, egy sehonnani senki, nulla képességgel képviseli ezt az országot! Ha ez nektek büszkeség, hát úgy kell nektek!
Lehet szidni a Radics Gigit, Kállait, de ők már letettek az asztalra valamit, amire büszkék is lehetnek, lehetünk.

De ez sem gond, végül is meg volt, van és lesz ez az ország az Eurovision (bocs, hogy nem fordítom le magyarra!) nélkül is. Csak azt sajnálom, hogy megint szándékosan égetjük magunkat.
Végezetül örülök, hogy az én gyerekem már nem óvodás és nem a ByeAlex lesz a jele...
Gratulálok mindenkinek!
mihgromo 2013.03.03 14:32:34
@pimpalini: Nézd, nem vitázom, a Radics Gigit sem kedvelem. De legalább Isten adott neki hangot, amit a Quincy Jones néven futó "emberke" is elismert, méltatott. Mit tett le még az asztalra? Egy-két szép hanggal elénekelt dalt, semmi többet. Ezeket lehet szeretni, lehet utálni, mindenki eldönti magának - ízlések és pofonok.
De miért mindig a pofonokat válaszjuk? Lelke rajta mindenkinek, miért a ByeAlexre szavazott.
Mert ez az egész felháborodás nem a Gigiről vagy a Kállairól szól, hanem róla.
Abban teljesen igazad van, hogy "Ettől még ez a "valami" nagyon súlyos, s az itt a baj, hogy ebből is "sztár" lesz...:(".
Sajnos tényleg így van.
Indafotóblog Moszkva és metrója 2010.03.29 12:15:00
A moszkvai metróról legendák keringenek, a városi legendák komplett földalatti városokról szólnak, mások az alagutak mélységét emelik ki - pedig a szentpétervári, sőt egyes Észak-koreai járat mélyebben vezetett. Egy biztos, a moszkvai metróban a modern formáktól egészen a…..