Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qmatch

0 bejegyzést írt és 523 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon a politika úgy vonult ki a média területéről, hogy törvényileg szabályozott módon bent maradt. Ennek is a következménye, hogy 1998 óta soha nem volt olyan kilátástalan a helyzet a magyar közmédiában, mint ma. Az MTVA-ból eltűntek a professzionális…..
qmatch 2015.09.12 05:31:21
@nomolesztiren: "...Akkor Neked marad a Kívánságkosár, meg az Önök kérték. Bár a Családbarát sem rossz, persze csak igazi mazoistáknak"
Ezek hol szoktak menni , és mikor...?...azt is tudod ?? :)
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
Talán soha nem mutattunk még ennél aktuálisabb barkácstippet.Igazából nem is fűznénk hozzá sokat: hűtőtáska, ventilátor, szigszalag, cső, és persze jég.. max 10 ezer forintból elkészíthető. Annyit azért hozzátennénk, hogy jégkocka helyett használjunk nyugodtan…..
A tuning 1303-as Bogaramról már sokat írtam, akik kint voltak pályanapon láthatták is, meg is előzhettek, ha kellően gyorsak voltak. Ez a Bogár bizony elég gyors volt, még a kisebb, 40-es Weber karbikkal is tudott fékpadon 143 lóerőt, aztán a 44-es karbikkal még gyorsabb lett, csak…..
Belsőség Megbűnhődtem 2015.06.29 17:25:09
Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy olvasom a vízmellé kihelyezett kommandónk sztorijait, amiket felváltva írnak a srácok. Koncz Jani már több anyagban is beszámolt a történésekről, ami az ő esetében egyet…..
A mai poszt ugyan a Magyarország és én pályázatra érkezett, de lehetne Franciaország és én is, sőt, ha még mélyebbre tekintünk, akkor valójában a beilleszkedés nehézségeiről szól. Vicky és családja ugyanis négy év franciaországi lét után döntött úgy, hogy…..
qmatch 2015.06.18 05:39:27
Azt hiszem , mára beérett a 90-es évek gyümölcse.
Nem lehet elfelejteni , ahogyan boldog-boldogtalan vetette bele magát a zavarosba , munkaadó és munkavállaló egyként égették fel a tisztesség maradékait - hiába , no , CSAK munkából akkor sem lehetett évek alatt meggazdagodni , amikor van fizetőképes kereslet és érdemes gürizni .... valamit még dobni kellett arra a tűzre.

Ez a mostani , persze , már a következő generáció , ők már úgy nőttek föl , hogy "látod , fiam , csak magadra számíthatsz , ember embernek farkasa ..." satöbbi. Persze , azóta történt egy's más , most már jó lenne összetartani , jó lenne , ha valaki segítene átvészelni a nehéz időket , egyáltalán jó lenne VALAKI aki nem én vagyok , így aztán kapaszkodhatnék bele.

...és ebben a közhangulatban jön egy olyan .... ideológia , aminek hajtóereje a düh és a csalódottság - meg is tesz mindent azért , hogy lobogjon a lángja. Nehéz nem azt gondolni , hogy "ez a nép pontosan azt kapja , amit megérdemelt" , pontosabban amiért "oly sokat tett" a közelmúltban.

Az összes jó abban , ami ma történik az az , hogy legalább "alulról" már megvan a vágy a rendre és a biztonságra , már talán áldozni is hajlandóak lennének rá - nem úgy , mind a 90-esekben apáik.
Már csak észre kellene venni - talán nem lesz most már nehéz - hogy a társadalmi érdek és a társadalmilag elfogadott minimum mit is jelent , miért kell adót és TB-t fizetni , és hogy miért kell egy olyan kormány , aki jól sáfárkodik vele.
Amikor ennek a "sornak" szinte minden eleme hiányzik , elég nehéz bármelyik oldalról is kezdeményezést várni - de mondom , legalább már a VÁGY megvan.
A 2/3 elég hatalmat adott volna ahhoz , hogy "ráerőltessenek" valami jót erre a "bűnös" népségre , még akár akarata ellenére is.
Hát , az eredményt látva , ez nem nagyon sikerült.... Nem tudok nem arra gondolni , hogy most éppen azon bizonyos "apák" generációja kormányoz.
Ötszáz lóerő, szárazkarter, szívómotor, 8800-at forgó négyliteres boxer hatos, mászóka, kagylóülés, PDK, kerámiafék. Amióta próbáltam az előző GT3 RS-t, azóta rend van a fejemben. Második a 458 Italia. Nincs turbó, sem hangbödön, csak a jóság és a tökéletesség, ahogy…..
qmatch 2015.05.29 20:02:47
Belsőség Idióta próbakörön 2015.05.28 12:53:31
A helyszín Lengyelország, de történhetett volna mindez akár idehaza is. Kopasz nepperünk emlékezetes történetei jutnak eszembe róla, amikor az RS2-es Audira jöttek a gyerekek és a fogalmatlanok, mint a legyek. A baj csak az, hogy nem értik: ezek a dolgok nem csak gyorsan mozognak, hanem…..
A Jumeirah Beach Residence-et nehéz lenne egy magyar helyhez hasonlítani, talán a Váci utca és a füredi Tagore sétány pénzzel telepumpált szerelemgyereke állna hozzá a legközelebb. Három évvel ezelőtt még semmi sem létezett a korzóból, butikokból, szalonokból, és a homokos…..
qmatch 2015.05.23 18:47:53
@Shopping: :)
qmatch 2015.05.23 21:30:10
@min: ja....milyen szerencse , hogy mi nem egy olajmezőn ülünk - mi visszük majd át az emberi értékeket a posztindusztriális szépújvilágba
...BTW amilyen vízszkészleteink vannak, mi leszünk a következő évszázad királyai - de ilyen túlkapásokat el sem tudok képzelni az Európa vizcspját szorongató magyarokról :)
Elég sokat vagyok autómániás emberek között, tehát már ezerszer szóba került a Mazda MX-5-ös. Jó autó meg könnyű meg szép a forma. Tudom, tagadnom kellene, de a forma miatt vettem meg. Soha nem vezettem, soha nem ültem benne, nem tudtam, milyen, viszont nagyon tetszett. Régóta…..
Olvasom, hogy a hetekkel ezelőtt az RTL Klub kamerája előtt sírva nyilatkozó ápolónő – aki arról beszélt, hogy miközben alig jut ideje a családjával foglalkozni, a kórház magasról tesz rá, hogy kifizesse túlóráit – mostanra felmondott a Péterfy kórházban. Felettesei…..
qmatch 2015.04.20 11:19:19
@inebhedj - szerintem: egyetértek Veled , miszerint nem az orvosok , nővérek a felülfinanszírozottak , hanem az EÜ - minden kiszolgáló iparágával , és egyéb pénzéhes holdudvarával.

Az is igaz , hogy ez mindig is így volt , kormányokon átívelő gyakorlat.

...csak ennyire visszakézből lereagálni a letagadhatatlant még egyik kormány sem merte.
EBBEN VAN KÜLÖNBSÉG az elmúlt...évhez képest , és ez a különbség elég riasztó , és nemhogy nem kecsegtet semmi jóval , de egy újabb probléma tárgyalásos rendezésének lehetőségét söpri félre.
A Germanwings keddi tragédiája óta a fokozatosan érkező információkból lassan összeáll a 150 ember halálát okozó végzetes repülőút története. Maradtak azonban nyitott kérdések, amelyekre eddig nem kaptunk választ. 1. Mi történt közvetlenül a becsapódás előtt? A brit…..
qmatch 2015.03.30 05:18:08
Teljesen mindegy , milyen információkkal traktálják a közvéleményt .
Ha a TÉNYEKET nézzük , azaz a repülő röppályáját a becsapódásig , akkor a helyzet siralmas:
- ez a páyla nem utal szoksásos műszaki hibára...
- ...tehát vagy kézi vezérléssel okozta a pilóta
- ...vagy "meghekkelték" a gép rendszerét, és valamilyen automatizmus vezette így a gépet
Mindkettő arra utal , hogy súlyos gondok vannak vagy emberileg , vagy műszakilag jelen esetben a repüléssel.
( ...de ugyanez igaz SOK MINDEN MÁSRA is ... )
Még emlékszem azokra az időkre , amikor a pilóták sztárok voltak , talán mert azon kevesek közé tartoztak , akik VALÓBAN alkalmasak a repülésre. Akkoriban a repülés képviselte - az orvoslás mellett - a polgári alkalmazású csúcstechnikát - ma egy szaros mobiltelefon kifejlesztésébe szerintem sokkal nagyonn ENERGIÁKAT fektetnek.

Másik kedvencem a FAPADOS légi utaztatás. Komolyan elhiszi valaki , hogy AZÉRT a jegyárért fenntartható a biztonságos repülés háttere ? ... vagy csak egy olyan háttér , ami mellett ELŐFORDULHAT hogy BÁRMILYEN OKBÓL egyenletes ereszkedéssel a földbe csapódhat egy gép.

Azt gondolom erről , hogy ami történt , az az étértékelődött világlátás , a mai torz fontossági sorrend eredménye. Ez bárhol tetten érhető a minket körülvevő világban , nem csak a repülésben. Az utóbbi évtozedekben az EMBER elveszti nagyszerűségét , úttörő képességét , és hülyeségekre pazarolja az energiáit - mondhatnám úgyis , hogy élni akar , ha beledöglik is. Mint csepben a tenger , megjelenik ez az átlagember tetteiben is - mitől lenne másként ez "nagyobb dimenziókban".
Azt gondolom, az emberek problémái itt a Földön keletkeznek emberi okokból - vissza kellene állítani a materiális gondolkodás igazi fényét , bármennyire divatjamúlt dolognak tűnik is az. Nagy gondolkodókat , igazi probléma megoldó embreket kell piedesztálra emelni , nem pedig celebeket és alternatív egyházak vezetőit , vagy...
...és nem a Mars-utazásról kellene álmodozni , amikor képtelenek vagyunk SZÁZ SZÁZALÉKOSAN KIZÁRNI egy ilyen katasztrófát
Michal Kollbek szerintünk nem normális, ezt muszáj rögtön az elején leszögezni. Ugyanis aki képes arra, amit ez a lengyel fiatalember véghezvitt, az egyrészt zseni, másrészt valószínűleg súlyos adrenalinfüggőségben szenved. A sedonai híres-hírhedt White Line egy olyan…..
Napjaink egyik legfelkapottabb, legkarizmatikusabb, legfoglalkoztatottabb, legfurább nevű – és még lehetne sorolni a legeket – színésze Benedict Cumberbatch, aki 2002-ben kezdte pályafutását, de csak a BBC 2010 óta futó Sherlock c. sorozatának főszerepével futott be igazán.…..
qmatch 2015.03.13 11:24:22
Vettem egy megyei matricát, hisz próbaüzem van, mert hozott egy próbatörvényt a próbaparlament. Azonos című írásunk kommentposztja...
  Nem tudom, hányan emlékeznek még a régi 124-es Merci kombimra, amit jó hét éve adtam el. Született is belőle egy cikk anno, Intergalaktikus lúzerszopás fénysebességgel címen. Mert az volt. Az eladás is, az autó is. Egy vagyont költöttem rá, hogy ilyen legyen Hogy…..
Belsőség Visszanyal a bringasáv 2014.11.11 15:44:54
Nagyon nem kell ehhez írni kommentárt. François Gissy nem szívbajos. 333, jól jegyezzék meg.  ..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..