Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vgereben

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Főcímmel kezdünk, amiben Thomas Jane, aki a főszereplőnk Ray, sétál végig a város utcáin a The Black Key I’ll be your man című dalára. Lassan minden ruhájától megválik, majd csupasz fenekét felvillantva beugrik a tóba. Azt hiszem, a főcím mindent elárul a sorozatról. A…..
RAJ Blog Rajok. Ennyi. 2009.03.28 16:46:00
Jóbarátok   Ránézésre 4 év felfüggesztett (minimum)..
A grillszezon igazából még csak most kezdődik, mert ép eszű ember harmincöt fokos hőségben akkor sem áll be egy forró rács mellé, ha közben hűvös söröket kortyolgathat. Ebből úgyis könnyen baleset lehet, sütöttem én már részegen tortalapot, aminek a nagy része valahogy a…..
Az elmúlt napok fajsúlyos, nemzeti történelmünk sorsfordulóit érintő és elemző posztjai után (amelyekért innen is köszönet Titus Pullo Urbino kollégának) következzék egy kicsit könnyedebb (mondhatni pikánsabb) téma: (fél)meztelen, készséges nők, márkás italok, vöröses…..
vgereben 2009.08.31 11:54:54
A hitelkártyák története alig ötven éves: 1949-ben egy McNamara nevű bankár a barátaival ebédelni ment egy neves New York-i étterembe, és csak fizetéskor vette észre, hogy nincs nála a tárcája. Ebéd közben éppen a vevőkártyákról beszélgettek, így McNamara fejében…..
Emlékszem jó pár éve, még hardvergeek koromban volt jellemző, hogy egy-egy alkatrész megvásárlása előtt hetekig néztem a netet, hasonlítottam össze különböző termékek olyan jellemzőit, amik egy részének mibenlétéről csak sejtésem volt, másik részéről pedig fogalmam sem…..
Mindannyian hallottuk már, hogy a Google saját operációs rendszert készít Chrome OS néven, amit elsősorban netbookokba szánnak, legalábbis az első körben. Az ügynek azonban vannak olyan aspektusai, ami a Menlo Park-i cég és a cupertinóiak viszonyára is hatással lesz.Egyes elemzők…..
vgereben 2009.07.10 08:49:53
Ahogy olvasom a kommenteket, meg a blogot is neha, az a "halovany" gyanum, hogy a legtobb hozzaszolo total fanatikus. Ugyan olyan mint akik linuxot futtatnak a gepukon... Mindket tabor teriteni akar.
A tobbseg emg hasznalja a windowst, amit lehet fikazni, de az a sokak altal lehulyezett ember egy birodalmat epitett fel, sok100millio embernek hozta elerheto kozelsegbe az informatikat. Ha az itt kommentelo fanatikusok kicsit visszaneznek, hiaba volt grafikus rendszere, beepitett profi hangkartyaja stb. a mac-nek, ennek ellenere DOS futott a vilag PC-inek nagy reszen. Az Apple meg valalhol az 1-2% kozott lavirozott, a csod szelen. Aztan jott az iPod otlete, (Steve Jobs-ot is zsenialis embernek tartom, ugyan ugy, ahogy Gates-et), es gyakorlatilag az csinalt egy nagy hullamot, amira raultek, es az viszi oket elore. Trendi... De ez a hullam el is halhat...
Visszaterve a hullamhoz: Ipod= kurva nagy haszon, trendi cucc, mindenki ilyet akart (nekem is van egy nanom, bar ha en vettem volna, akkor a 250$ helyett 25-ert veszek egy Sony-t)
Erdekes modon pl a mac laptopok nagyon nepszeruek a biciglisfutar subkulturaban :) Lasd: Super Jelen nevezetu kocsma a Blahanal, neha a haverommal ketten iszunk sort, mindenki kavezik, es versenyt netel a feher gepen :)))
Szoval szvsz, Google johet, lathat, gyozhet... Windows marad, linux+mac meg marad a fanatikusoknak
Raadasul 350 rugo korul adni egy gepert, mert az milyen marha jo, hat botorsag. Akkor 100+fa egy Dell-ert 3 ev garanciaval... (Doal Core stb...)
Hiába várták a Tv2-nél, hogy a Beverly Hills 90210-remake, a simán csak 90210 címre hallgató tinidráma megvesse (nagyon vékony) lábát a csatornán, nem jött össze a dolog - de erről legkevésbé a csatorna tehet, mert ugye szarból nem lehet ostort fonni, de ha mégis, nem leteh vele…..
vgereben 2009.07.09 15:54:46
@Látnokzsálya: En most a Scrubs (Dokik) sorozatot toltottem le, az elso 3 sorozatot megneztem, nekem nagyon bejon, nem egy melyenszanto valami, de szorakoztato...
STEM Cremona diagramm 2009.05.19 21:46:00
Eppen a racsos tartoknak neztem utana (tetoszerkezetek erdekeltek) a neten, ahol megemlitettek a Cremona diagrammot. Nem emlekszem, hogy az egyetemen lett volna szo rola, ott csak a reszekre bontasos modszerrel foglalkoztunk.A Cremona diagramm egy grafikus modszer a a sikbeli racsos tartok elemeiben…..