Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elp

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Török Gábor ma reggeli elemzésében remekül megfogalmazta mi a probléma a Fidesszel: "A kormány egyre gyakrabban és egyre látványosabban kénytelen szembemenni ellenzéki időszakában hirdetett mondataival, ráadásul nyilvánosan azt sem vállalja, hogy egyáltalán viszonyuljon…..
elp 2011.09.19 14:55:01
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Milyen lehetoseg te szerencsetlen hulye mondjuk egy apolonot figyelembe veve. Tarsadalomban probalj mar gondolkodni ahol minden mindennel osszefugg ne csak a penztarcadik lass. Vannak folyamatok amikre mindenki ra fog baszni keresettol fuggetlenul. Te professszor! :D
elp 2011.09.19 14:57:47
@Roltii: brutto 70 keresett es meg mereszelt egeszsegugyi ellatast kapni a szemet prolija?
elp 2011.09.19 15:18:23
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
Magyarazd meg ezt egy fiatalabb apolonak is akinek arra nincs penze brutto 130bol, hogy alberletet fizessen es ha netalantan korhazba kerulsz ne nagyon hangoztasd a nincs ingyenebed elmeletedet...
Vastagbőr Tíz helyre ezren 2011.08.19 14:31:00
Napi abszurd: Utcaseprő bére: bruttó 130 ezer, 30 ezer catéria, BKV-bérlet (9800 ft). Pályakezdő diplomás közalkalmazott bére (bértábla, H1): bruttó 129 500 forint. (Semmi gond, 3 év múlva felugrik a H2-be és meglesz a bruttó 136 ezer!) 10 utcaseprői helyre 1000-en (!)…..
elp 2011.08.19 19:26:44
@Illye26:
Istenem, úgy adod elő mintha agysebészt kerestetek volna.... Micsoda tipikus magyar munkáltatói gőg, hogy a szaros fürdős-pultos melótokra nem volt a diplomásnak gyakorlata....
Minden normális magyar vendéglátós minimum Londonban havi 1500 fontért.
A legjobb úton haladunk, hogy közmunka nagyhatalom legyünk... Tegnap Szíjjártó vadította nagy szavakkal az Este műsorvezetőjét és a nézőket:   "Málta mellett az unióban Magyarországon a legalacsonyabb a foglalkoztatási ráta, ezt nyilvánvalóan emelni kell, először…..
Steve Jobs eléggé fölélőtt, amikor az iPad 2 premierjén azt mondta, hogy az Apple tabletjére 65 ezer, míg a Google Android Honeycombra talán ha 100 alkalmazás érhető el. Az ipades számokkal nincs is semmi gond, a konkurencia azonban közel sem áll olyan jól, mint azt Steve gondolta:…..
elp 2011.03.30 12:10:27
@avus: Te véleményed aztán tényleg releváns amikor 2 hete még egy ipad FB alkalmazást sem sikerült letöltened....
Ami nem is lenne baj de olyan nagy pofával adtad elő mintha nem te lettél volna a totál hülye hozzá...
szerencsétlen...
Barcelonában már bemutatott egy 10 inches tabletet a Samsung, nos ez csak az elterel hadművelet volt. Gondolom, a Samsungnál ezt szeretnék terjeszteni. A lényeg, hogy az iPad 2 bemutatása után átdolgozták a Galaxy Tab 2-t és egy vékonyabb verzióval álltak elő. Ezenkívül még…..
A történelem nem ismétli önmagát, ezúttal kihagyja a féléves szívatást az Apple, és az amerikai premiertől alig elmaradva, a nemzetközi bemutatással egy időben Magyarországra is befut az iPad 2. A közlemény szerint a forgalmazás hivatalosan március 25-én indul, méghozzá…..
ADrenalin iPhone: ha nincs, nincs 2011.03.19 11:58:00
„Nincs iPhone-od? Fú, de gáz!” - nagyjából ezt üzeni az Apple legújabb kampánya mindenkinek, aki még nem jött rá, hogy milyen telefont is kéne vennie. A némileg nagyképűnek tűnő kisfilmek szimplán felsorolják, miből marad ki az, aki neadjisten androidos telefont…..
elp 2011.03.19 17:47:20
@avus:

ugyhogy talán érdemes lenne az android használatából származó korlátoltságot levetkőzni és picit részletesebben körbenézelődni az itunes-on.....
elp 2011.03.19 18:16:09
@Viktor H:
mert talán az van. hogy ne mindenkinél merül ki a gps,faszbuk,twitter,angrybirds tengelyen egy okostelefon használata. Én speciel nyelvtanulásra (is) használom, amig androidra utolso összehányt, tartalomra igénytelen, kétes forrású szótárak vannak ami talán még hobbi prüttyögésre se elég addig Ios-en hivatalos minőségi progik tömkelege:

AKADEMIA KIADO english-hungary
Longman dictionary of contemporary English
Longman business English
OXFORD Deluxe dictionary of English and Thesaurus of English.....

de sorolhatnam estig...
Azért az jellemző Magyarországra, hogy egy ideje divat lett gúnyt űzni a hagyományos bölcsességből, amely szerint "a magyar lányok a legszebbek a világon". Ideje lenne feladni ezt az önsorsrontást, és felismerni, hogy nem csak a mi lányaink a legszebbek, hanem egyben a…..
Ez már megint egy mindenféle különösebb tartalmat nélkülöző bejegyzés, mindössze azért hoztam létre, hogy a kommentekben elmondhassátok és megbeszélhessük, hogy szerintetek melyek az év legjobb filmjei. A szerkesztőségi toplisták majd január elején kerülnek ki a Geekzre...
Appleblog Hazudik az iPhone 4? 2010.10.01 15:44:00
Ritka esetek egyike, de olvasói levelet közlünk. Enrico Palazzo megvette első iPhone-ját, és meglepő dolgokat tapasztalt az akkukapacitással. A mobil használatot jelez akkor is, amikor nem használták (persze a háttérben folyó push-t is nevezhetjük használatnak, ha nagyon akarjuk),…..
Vastagbőr Betöltöttük a hármat 2010.09.21 14:31:00
2007-ben ezen a napon, ezzel a próbaposttal Eric és Zero elindította a Vastagbőr-blogot, és nem sokkal az első szülinap után én is csatlakoztam hozzájuk. Jó csapatba kerültem! :-) Az idő pedig tovább szaladt, volt második, és ma már bizony a harmadik szülinapot ünnepeljük.…..
elp 2010.09.21 17:44:09
2007 július 9-én hoztuk le az első posztunkat - hogy a Cloverfield mekkora pofáraesés lesz, ekkor még csak nem is sejtettük - és azóta megállíthatatlanul nyomulunk. Aki pedig folyamatosan olvas minket, magára vessen.A színfalak mögött mexikói szappanoperához hasonlatos…..
elp 2010.07.09 14:51:26
Rózsaszín cukormáz a belső savanyú uborkán... Most nem a lelkizős, érzékeny nőkről lesz szó, hanem a sipítős ribancokról. Azokról, akik azt hiszik magukról, hogy csupa finom cukormáz bevonatuk van, ám ha közelebbről ízleled őket, nem különbek egy üveg…..
Ha esetleg nem tudná valaki Gyurcsány nem is olyan rég kiadott egy könyvet Gyarapodó Magyarország címmel. A könyv az utóbbi nyolc év MSZP-SZDSZ kormány sikereiről (nyehehehe) szól. Beharangozásképp Feri közölte, hogy "az ország bizony gyarapodott, csak mi más fele…..
Re: Itt az idő, szétesni! Szerintem egy 20%-os pártot, ami egyéniben több mint egymillió szavazatot kap nem kell temetni. Valóban ez a magyar szociáldemokrácia ügyének egy komoly visszalépés. És valóban a párt előtt komoly kihívások vannak. Az MSZP volt már bűnbak. Akkor is…..
retro gastro LEO jégkrém 2010.03.31 06:11:00
A '70-es években két jégkrém márka uralta a piacot: a LEO és a ROLL. Eleinte csak pálcás jégkrémek voltak, majd később bukkant fel a dobozos, majd a családi LEO. A pálcás LEO jégkrém 3 Ft-ba került, és ezzel az árral sajnos teljesen elérhetetlen volt számomra; három…..
Unikális hanganyagot találtunk a rendszerváltás környékéről. Gyurcsány Ferenc gyújtó hangú beszédet mond, őszintén feltárja a hibákat, felhívja a figyelmet arra, hogy be kell fejezni a hazudozást. Ismerős? A felvétel az 1989-es KISZ Kongresszuson készült, melyen végül…..
Paranoid Android Fletóbeszél 2010.03.20 09:52:00
   Mint alant megtekinthető, hallgatás közben a gépbe jegyzeteltem magamnak a fletó évértékelőjét. Nem kellett volna, persze, de ha valaki akar élvezkedni...... Már megírtam a fletóról a pszichiátriai szakvéleményemet, de némi rövid tanulsága van annak is, ha az ember…..
Vastagbőr Kórkép 2010.03.19 21:15:00
Magyarország kórképe ... Veszik és viszik az "Öszödi beszéd" DVD-t. Döbbenet. Egy beszédet, ahol a miniszterelnök bevallja a frakciónak titokban, hogy nem kormányzott, hogy hazudott, mindent csakis a hatalomért. És ezért kifizetik az emberek azt az ezrest. Döbbenet.…..