Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charme

2 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „A foglalkoztatási szolgálat januári adatai szerint egy hónap alatt 93 ezerrel, több mint 15 százalékkal nőtt a regisztrált munkanélküliek száma, ami így elérte a 684 ezres szintet” (index.hu, 2011. február 15.)  „A politikus szerint ha a gyerek után is…..
w Mondd, mit érlel 2010.03.31 14:40:00
Amikor már illik valami konkrétat ígérni, akkor kerülnek elő a látszólag költségmentes ígéretek, köztük a közjogi javaslatok, a korrupció végleges legyőzése, és az adóegyszerűsítés. Ezeknek látszólag nincsenek kárvallottjai, az ilyesmit nyugodtan el lehet ereszteni…..
 Az SZDSZ a tőle már megszokott ribanckodás után ismét támogatásáról biztosította a demokratikus közép a Köztársaság az MSZP egypárti Bajnai kormányát. Altruista, válságkezelő, hazafias elkötelezettségből, természetesen. Mint Fodor Gábor pártelnök nyilatkozta tegnap:…..
Mandiner blog Ami kevés, az kevés 2009.03.09 08:31:00
  Értjük mi, hogy mi van.  Az van, hogy a Fidesznek annyi törzsszavazója van, amennyi pont ahhoz elég, hogy a választásokat éppen csak elveszítse. Se több, se kevesebb. Na jó, néha kevesebb. Ez bizony kurva kellemetlen.  A Fidesz agytrösztje számára – ha van…..
 Mint ismeretes, miniszterelnökünk mostanában külföldön járva többet kalippózik, mint a komplett Kovi-istálló, ráadásul pénzt se kap érte, és még örömet sem okoz vele senkinek, úgyhogy sok értelme nincs az egésznek. II. János Ádám liechtensteini hercegen kívül…..
 Azt, hogy Magyarországot a 2002 óta folyó kormányzati ámokfutás (és jóval kisebb, de azért érzékelhető mértékben az ellenzék teljes elhülyülése) katasztrofális helyzetbe hozta, az ma már nem vitatható. A morális Mohács már megvolt 2004. december 5-én, az ország most a…..
 Néhány nappal ezelőtt áttörte a helyi nyilvánosság főigazgatók, főorvosok és politikusok által megtámasztott falát a szombathelyi Markusovszky kórház ellátási színvonalának ijesztő állapota. Miközben a városban már hónapok óta rémisztőbbnél rémisztőbb hírek…..
 Alakul. A kiválogatódás.  Egy ismerősöm parasztházat vásárolt a Balatonnál. Arra a házra ácsingózott az egész környék, mert gyönyörű, íves-műves, eredeti ház, ami kimagaslik a hegyoldalból. Az eladóról mindenki azt hitte, hogy bolond. Évek óta el is akarta adni a…..