Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D0min0

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Placebohatás 2010.07.15 10:12:00
Széles körű derűlátás és a kormányoldal elsöprő támogatottsága jellemzi a közhangulatot a Medián legfrissebb felmérése szerint. Magyarán 2006 tavasza óta először optimistábbak vagyunk és a jelek szerint pillanatnyilag többnyire elégedettek is az új kormány munkájával.…..
D0min0 2010.07.15 20:16:10
@A más villogány: fideszfun? az micsoda?
kérlek, maradj inkább a magyar nyelvnél, az úgy tűnik, nem okoz komolyabb megpróbáltatást neked. habár tudom, mennyire menő manapság angol szavakat is belecsempészni szépséges nyelvünkbe, de ha nem tudjuk, mit és hogyan írunk, akkor válasszuk az egyszerűbb utat.
Igaz ugyan, hogy megkésve, de azért emlékezzünk meg a tegnapi napról, április 14-ről. Mi is az a Black Day? Ezen a napon "ünneplik" magukat az egyedülállók Koreában. Szép, nem? Valentin napon a fiúk kapják a csokit, White Day (március 14.) alkalmából a lányok.…..
D0min0 2010.04.16 20:14:43
@esztokam: igen, tényleg az volt, viszont meglepően keveset lehetett hallani élőben, amit sajnálok. Pedig Hyori szereplése a klipben sokat dobott a dal népszerűségén. :)
(LeeSsang számok közül meg észrevettem, hogy mindig csak azok tetszenek, amelyikben van legalább egy vendég előadó. Főleg az Ali-s és Jung In-es számok ezek, de pl. a legutóbbi albumról a "Run" a YB közreműködésével is baromi jó.)
 A menedzsment mintha nem lenne képes ütős számokat beszerezni az After School lányainak. Azt gondolom nem kell külön magyarázni, hogy nyolc dögös vadmacskával bármit el lehet adni (vagy az csak kilenccel működik?), ennél fogva érthetetlen, miért nem hajlandóak egy top…..
Elsöprő siker a Big Bang-es G-Dragon első szólólemeze, és az arról kimásolt Heartbreaker. Bár megfogadtam, hogy EZT- ITT-NEM, most mégis kénytelen vagyok visszavonulót fújni, és feladni a klip dacos ignorálását. Kitartottam hősiesen 12 napig. Mert hát ugye amiről nem veszünk…..
D0min0 2009.08.31 22:08:36
Elég sajnálatos, hogy csak ennyire futotta most. A legjobban a koreai netizeneket sajnálom, már biztos rákészültek, hogy valami izlandi számot kell előkotorniuk valahonnét, hogy ráfoghassák, hogy annak a koppintása az XY szám az albumról, és akkor tessék, meg sem kellett erőltetniük magukat, ilyen egyértelmű a hasonlóság. :(

Egyébként az album feléről ugyanazt ellehetne mondani, mint a Heartbreaker-ről. Pl. a Hello-ból 10 másodperc elég volt nekem, hogy rájöjjek, kb. ugyanaz mint a Dynamic Duo-s Solo.
Ez különben is kezd már állandósulni a Big Bang-es megjelenésekkor. Nem először fordul elő, korábban pl. a Lies-nál is állították jópáran, hogy a nemtudom melyik számról lett koppintva, de aztán néhány napon belül ezekről általában mindenhol megfeledkeznek.

És ha már ilyen lenyúlásokról van itt szó (egyébként meg kiaza Brüno?), akkor meglehet említeni azt is, hogy GD valószínűleg látta Death Note c. animét, sőt, még tetszhetett is neki, ahogy az új koncepciót elnézem.

Nekem igazából az meglepetés, ha valaki még meglepődik azon, hogy a híresebb csapatok/előadók kiadott számai/klipei/lemezei pillanatok alatt ennyire felkapottak lesznek. Kösszönhetően az elvetemült rajongóknak, akik nem arról híresek, hogy érdekli őket a minőség. Meg amint láthatjuk, az sem, hogy mennyire eredeti a cucc. Persze biztos köztük is van kivétel, de nem olyan sok. :)

Na mindegy, azért a She's gone és a Butterfly jók voltak az albumról, egyelőre szerencsére még azokról nincs info, hogy honnan származnak.
D0min0 2009.09.01 23:17:16
@esztokam: tényleg, a Jun Ki-s albumborítóról már meg is felejtkeztem. (pedig a J style jó volt) utána is néztem, és hát igen. mondjuk Jun Ki haja inkább fehér volt, míg GD-é szőke, de mindegy is, érezhető a hasonlóság :D
egy biztos, olyan pirospöttyös pizsamagatya, amit az Inikigayo-s fellépésen viselt, még senkin nem volt azelőtt. (csak hogy valami olyat is említsünk már, ami eredeti ötlet)

a YG mostanában elég Inkigayo (vagycsak SBS) párti, ha a zenei műsorokról van szó. pl. amikor a 2ne1 debütált, elmondták, hogy heti 1 alkalommal lépnek majdcsak fel, és ahogy így visszaemlékszem, az Inkigayo-s volt a legelső fellépésük, és utána vagy 2-3 hétig nem is voltak más csatornán. azon csodálkozom, hogy a többi csatorna még nem kezdett panaszkodni emiatt. ráadásul most is vagy 10%-kkal nőtt az SBS nézettsége, ami alapból is magas volt az átlaghoz képest aznap. gondolom a többi csatorna se utasította volna vissza a lehetőséget, ha a YG-nél megszólalnak, hogy szeretnék, ha GD ott debütálna szólóban először. :]
D0min0 2010.04.16 18:56:07
@Sai:): Most akkor csak szerinted, vagy tényleg így van? Olyan meggyőződéssel indultál neki az első mondatodnak, már azt hittem, ezek TÉNYEK. Egy pillanatra el is gondolkoztam azon, mennyi szennyet hallgattam idáig, ahelyett, hogy csak GD (meg az SNSD, mi?) szólt volna a hangszórókból, de a két "szerintem" arról árulkodik, hogy ez csak a magánvéleményed, így sajnos a megvilágosodás részemről elmaradt.

Egyébként pedig elhiheted, hogy nem hallgatunk valamit, ha az nem tetszik nekünk (persze mások nevében erről nem nyilatkozom, de én biztosannem). De ahhoz, hogy véleményt alkothassak róla (még ha ez nem is lett most túl pozitív), kénytelen voltam meghallgatni a számokat.
Ajánlom, hogy olvasd el még egyszer mit írt Gianni, meg mit írtunk mi is ide a hozzászólásokban, értelmezd, dolgozd fel őket szép lassan, és rájössz majd, hogy nem az utálat szólt belőlünk, meg a rossz ízlésünk, hanem csak tényeket közöltünk. :)
O七a力uS口und Higgy a KAT-TUNban 2010.04.09 15:00:00
A KAT-TUN a Johnny's Entertainment egyik legsikeresebb csapata (nekem úgy tűnik a kettes számú az Arashi után), itthon is rengeteg rajongójuk van. Aki nőnemű és szereti a japán popzenét egyszerűen nem tudja kikerülni őket. Én majdnem 2 hosszú évig bírtam úgy, hogy egy…..
Másfél éves pályafutása során a U-Kiss fiúcsapat most áll a legközelebb hozzá, hogy betörjön végre az élvonalba, és A-kategóriás szupersztárrá váljon. Ehhez azonban továbbra is hiányzik egy tökös menedzsment, és egy hibátlanul dolgozni képes kreatív csapat. A február…..
O七a力uS口und A Kanjani8 ilyen 2010.02.01 16:00:00
A Johnny's Entertainment talán leglököttebb csapata a Kanjani8. Jánosék (ahogy a magyar rajongók nevezik őket) mindig valami olyat mutatnak, csinálnak, ami meglep. Ez nem volt máshogy a most következő 2007-es dallal sem. Valószínűleg nem a legőszintébb a mosolyuk ebben a kék…..
Melyik az a tíz dal, szigorúan a mainstream kpop slágerekre fókuszálva, amit nagyon szerettük idén? Mindjárt kiderül! Három-három dal a képzeletbeli dobogó mindegyik fokán, és az a plusz egy, amit rongyosra hallgattam 2009-ben. (Nyilván a többit is, de ezt még annál is inkább.)…..
A Girls' Generation lánycsapat korábbi csokoládés LG-reklámja után a Samsung a 2PM fiúcsapat tagjaival próbál előzni a koreai mobilpiacon. Fangirl (és fanfiú) legyen a talpán, aki nem kapkod levegőért (és telefonért). Fekete-zöld-sárga trió (Changsung-Taecyeon-Wooyoung)…..
Tegnapelőtt jelent meg a SHINee új minialbuma 2009, Year Of Us címmel, és csak az előrendelések időszakában hatvanezer fogyott belőle, így már vezeti is lemezeladásokat (via Hanteo). Az első single, a Ring Ding Dong uralja a slágerlistákat, dübörög az SME (a kiadó) gépezete, két…..
Uemura Ai Carina negyedrészt olasz R&B énekesnő Amerikában született, 3 éves volt, mikor a családjával Japánba költöztek. A művészeti középiskolát azonban Los Angeles-ben végezte el, ahol Josh Groban volt az egyik osztálytársa. Legjobb amerikai élményének azt tartja, hogy…..
 (katt a képre a nagyfelbontású verzióért)Bár december még messze(?), program már akad:"A Shinshoku Fever egy újonnan induló budapesti partisorozat, főleg ázsiai zenére orientálódva - azon belül is az uralkodó stílusok főleg a kpop, jpop, electro és a hip-hop; a…..
Az ezredforduló egyik népszerű koreai énekesnője, J (Chung Jae Young) hamarosan (holnap) visszatér a zenei életbe. Bár az elmúlt években is adott ki lemezeket, nem tudta megismételni korábbi sikereit, ezért műsorvezetőként is kipróbálta magát az angol nyelvű TBS eFM rádiónál.…..
A koreai műsorokban nem csak gyerekekből képesek hülyét csinálni. Az Infinity Challenge műsorvezetői bármikor képesek saját magukból is viccet kreálni. A Mohan Deojon, ahogy koreaiul nevezik, az egyik legnézettebb vasárnap délutáni szórakoztató program már 2005 óta. A műsor…..
O七a力uS口und Yiruma 2009.07.11 09:32:00
Íme az alig harmincéves dél-koreai zongoraművész, komponista, Yiruma (hivatalos oldal). A nálunk jószerivel ismeretlen Yiruma (이루마) ötéves kora óta zongorázik, tízévesen az Egyesült Királyságba költözik családjával, hogy aztán 2000-ben a patinás londoni King's…..
A Girls' Generation megaslágere kicsit más csomagolásban. Boys' Generation feat. Girls' Generation - Gee Hát mit is mondhatnék... Már a szilveszteri Wondber Boys produkción is könnyesre röhögtem magam, ez azonban megadta a kegyelemdöfést. Azért értékelendő a szervezők…..
D0min0 2009.07.07 20:21:16
ahogy eddig megfigyeltem, Jo Kwon alapból szeret a középpontba lenni, ezzel a homis viselkedéssel pedig mégjobban kitűnik a többiek között. :)
mióta a 2AM debütált, mindig is úgy véltem, hogy túlságosan előrenyomják őt, ami érthető abból a szempontból, hogy a WG-s SunYe és ő az átlagtól jóval több időt traineeskedtek a JYP-nél. Jo Kwon azt hiszem, valamilyen 6 vagy 7 évet talán..? de ettől eltekintve nem mondanám mondjuk jóval tehetségesebbnek a csapat másik 3 tagjához képest. sőt.
a homis témához még annyit, hogy volt kitől eltanulnia, azért JYP-ben is van egy kis beütés, és ha nem tudtam volna, hogy házas (volt), simán kinézném belőle is...
bár az se kizáró ok rá :]

ahhoz hozzászólva, amit írtál, hogy mi mennyire van előírva:
szerintem ez a JYP-re azért szerencsére nem teljes egészében igaz. a legjobban ezt az SM-hez tartozó előadókra/csapatokra mondanám, ott azért tényleg ügyelnek minden egyes apró mozdulatra is:D
persze azért vannak szabályok, amiket be kell tartaniuk, merthát ugye "idolok", meg ügyelnek a külsőre stb., de én úgy vettem észre, hogy ők sokkal jobban elgengedik magukat.

esztokam: az SNSD-vel kapcsolatban akkor már ketten vagyunk. bár én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem szeretem őket:D
egyébként meg ja, a SHINee-s Juliette-hez elég érdekes szereléseket állítottak össze :S


foodlfg: hát még a teljes transzba esett fanboy-ok milyet tudnak nyújtani :]
kissé ijesztő tud lenni. mint múltkor a 2PM-es fanboy :D