Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hattori_Hanzo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, a barátom került ebbe a helyzetbe, és igazából kérdezlek titeket, hogy mit lehet tenni ezügyben, illetve mit lehet tenni. A történetemet azért írom le, mert a barátom került ebbe a helyzetbe, és mindig mostanában sokan mondják, hogy a mai fiatalok ilyenek vagy olyanok.…..
Hattori_Hanzo 2010.06.28 00:27:15
@Cartman (ex Cartman): A közoktatásban nem tudom hogyan csinálják.
Valóban rá lehet húzni h igen a végzettségért csinálja, meg közoktatásban nem jár: na de egy évig dolgoztatni vkit teljes munkaidőben, úgy h nem kap érte csak vmi nevetséges fizetést? Ez nem normális dolog. Egy diáknak valóban nincs tapasztalata: azért megy oda. De az ilyen szarakodással, meg kidumálással egy életre el is veszik a kedvét a munkától. Nem vitatom, nyilván nem kaphat annyit mint egy tapasztalt ember, nadeazért....

Az h néhány hetes, vagy több hónapos de részmunkaidős kötelező melókért nem fizetnek, az tényleg normális, főleg ha egy nevesebb cégről van szó stb. Barátnőm is dolgozott úgy hotelban gyakornokként, hogy havi 40-et kapott a teljes munkaidőért, de cserébe rugalmasak voltak, és baromi jó referencia.
„A lány mélben közölte, hogy Görögországba megy nyaralni, 2 hétre és utána találkozhatunk. Hát, nem láttam többet. Biztos felfalta egy cápa” – a kreatív visszautasítás arra is jó, hogy ügyes hazugságot tanuljunk attól a csajtól, aki korábban finoman…..
Hattori_Hanzo 2010.06.07 21:28:34
Kedves Posztíró!

A helyzet az h én is ilyen voltam. Felteszem félénk vagy, örülsz ha 1-2 tali összejön, marhára rákészülsz h imponálj a csajnak, folyton azon gondolkodsz h mivel indíts ha majd meglátjátok egymást, miről beszéljetek stb... Éés pont emiatt van a para. Túlreagálod.

Én is mindig kvára izgultam, bár a vékonyfosás azért nem jött rám, de volt h mekit én is megjártam tali előtt:D

Leírom h nekem kb. milyen dolgok segítettek, hátha...

- Először nézz utána kicsit a "háttérnek": 1-2 cuccot olvass el a csajozásról, hidd el sokat dob az önbizalmadon. Vannak akiknek könnyen megy a csajozás (kevés ilyen ember van, legtöbbször csak nagy a pofája vkinek, ez tapasztalat), azok sokszor fikázzák ezeket a cumókat, de hidd el hasznos. Nagyon is az!! (Testbeszéd, metakommunikáció pár pick-up-artist anyag, stb. és a google is jó barát;)) A lényeg, h megtudod, mire kell figyelned.
- A netes ismerkedés jó, de próbálj az életben is. Egy kocsmában, v akár buliban. Live-ban gyorsan pörögnek az események, gyorsan kiderül szimpatikus vagy-e, míg a neten akár több hetet is elbaszol úgy h még nem is találkoztatok. MINDIG a személyes találka és az első benyomás éri a legtöbbet. Hiába "puhítod" msn-en egy hónapig, ha aztán a találkozás nem sikerül. Talán ezért is félsz a net után váltani, hiszen már sok energiát beleadtál, naná h fosol h elszúrod.
- Minél hamarabb igyekezz tehát összehozni a személyes találkát: akár számcsere után, akár netes ismerkedés esetén!
- Ne próbáld bebizonyítani neki h te nem vagy "olyan" pasi és tisztességesek a szándékaid. Ő is dugni akar, te is azt akarod. Csak máshogy;).
- Ha kiderül, hogy egy idétlen flegma picsa, akkor ne habozz és hagyd ott. Nyugodtan rázd le vmi szöveggel, nem fog megborulni tőle;). Ne húzd az időt, nem éri meg. És ne magadat hibáztasd. Lásd a hibáidat, próbálj meg javítani rajta, de lásd azt is ha nem te vagy a hunyó! Ez fontos!
- Figyelj a külsődre. Nem az a lényeg h Brad Pitt legyél, hanem az h látsszon: adsz magadra. Nem nagy ügy, nem is sok pénz és mégis sokat számít.
- Próbálj meg minél több csajjal kapcsolatba kerülni: utcán, buliban, piacon, plázában, boltban, tök mindegy.. Csak kérdezz valamit valahol egy idegen csajtól (először persze nem ismerkedési céllal, csak úgy). Egy idő után észre fogod venni, hogy felszabadultabbá válsz! És a net az inkább alternatíva legyen, próbálkozz jobban a való világban! Sokkal rövidebb idő alatt sokszor több kudarc is fog érni, de ezzel egyidőben a siker esélye is nő, másrészt hamar megedződsz;). Próbáld leszarni ha leráznak, egy idő után menni fog;)
- Ha már taliztok, azt sem kell túlreagálni: nyáron Margitsziget v vmi teázó és ennyi. Első talinak teljesen jó. Nem a pénzköltés a lényeg. Ja, jótanács: első talin figyeld meg h felajánlja-e h fizeti a részét. Ha nem, akkor elválnak útjaitok. Ha igen, az jó jel: rendes a csaj, lehet h élvezte a talit, és azt a benyomást akarja kelteni h nem akar lehúzni! Mindkét esetben te fizetsz, ezért mondom: max teázó. Minden csaj szereti a teázókat (ja: amelyik kajára akarja meghívatni magát első talin, az egyből lerázós!) megvagytok ketten kb 1500 Ft-ból, nem nagy ügy.
- Ne piálj! Megérzik és nem szeretik, még buliban sem, sazl ha direkt csajt mész felszedni pl. morrisonsba akkoris max 1-2 sör.
- Ha izgulsz, hagyd beszélni, tegyél fel nyitott kérdéseket. Tarts fejben 2-3 mentő kérdést, ha kínos csend állna be. Ha kell írd fel egy papírra a fontosabb dolgokat, amiket szóba akarsz hozni, és ha nem jut eszedbe, menj ki retyóra, frissülj és nézd meg (velem előfordult h puskáznom kellett, mert leült a beszélgetés, de ez belefér sztem). Ők is izgulnak, nagyon is, csak jól leplezik: sok pofázással például:D. De ezzel kb egymást oldjátok fel.

Bakker, má jó sokat írtam, de még1, talán a legfontosabb: FIGYELJ arra amit mond, tesz, figyeld meg hogy néz rád, a környezetre, és próbálj ebből következtetni! Lehet látni azt amikor bejösz egy csajnak, és azt is amikor nem.
Már napok óta téma, amit az Index kiszivárogtatott: A Fidesz a kétharmados parlamenti többség birtokában előrehozná az önkormányzati választásokat, és új kerületeket alakítana ki. A cikk szerint: "Információink szerint Budapesten radikálisan átalakítanák a kerületi…..
Hattori_Hanzo 2010.04.17 20:10:44
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
Hattori_Hanzo 2010.04.17 20:10:00
Érdekes sztorit dobott be a blog postaládájába Tamás. Egy állítólagos polgárőrrel keveredett összetűzésbe, legalábbis a szélvédő sarkában látott Matrix Police matrica alapján erre következtetett, ám a szervezet elnöke számára ismeretlen volt a levélírónk által küldött…..
Hattori_Hanzo 2010.04.17 20:06:48
Piroslap Kisebb önkormányzatokat? 2010.04.17 14:43:00
 A Fidesz politikusai régóta beszélnek kisebb parlamentről, kisebb közigazgatásról és kisebb önkormányzatokról. Népszerű téma ez, főleg az elmúlt évtized sárdobálásai után, egymásra hordták a szart a politikusok, nem kell csodálkozni ha mindenki befogja az orrát a…..
Hattori_Hanzo 2010.04.17 20:05:05
Komolyan mondom, zseniális az öreg! Tudom, hogy már több helyen is volt téma Klapka legújabb filmecskéje, amellyel a Reklámhét rendezvényét népszerűsíti, de hát hogy maradhatott volna ki éppen az addictról a Vámház körút 9. grállovagja. Talán furcsa lehet, hogy ezúttal nem…..
Hattori_Hanzo 2010.04.17 20:04:22
Az iPad debütálása után nem sokkal mindenki a maga módján teszteli a készüléket, az iFixit szétszereli, mások teszteket futtatnak, vagy egyszerűen csak használják.A szétszerelés során kiderült, hogy az A4-es processzor egymagos, valószínűleg egy módosított Cortex A8, a…..
Hattori_Hanzo 2010.04.05 01:07:25
A KVARNER IC-n előbb nem ment a légkondi, majd a szakik egy totál selejtes takarítatlan kocsira cserélték le, ahol se világítás, se klíma, se klotyó nem volt. Megaszánalmas.... És ezért fizess pótdíjat, mivel ez plusz, komfort szolgáltatás, már ha van...  …..
Hattori_Hanzo 2009.08.05 19:19:08
Az h az IC-pótjegy visszajár, csak vakítás. Csupán jól hangzik. 3 éve a Balatonról jöttem fel IC-vel (szerettem használni, akkor még tényleg jobb volt), és kb egy jó 60-assal ért be a Délibe, egyértelműen a MÁV hibájából, ezt most nem részletezném. Amúgy az apróbetűsben az is benne van h csak akkor jár vissza a pótjegy ára ha a MÁV hibázott, tehát pl ha vihar miatt késik akk nem fizetnek, ez rendben is van.
Tehát utasok oda a pénztárhoz, pótjegy-árat próbál teljesen jogosan visszakérni, emiatt veszekedés, majd később már mikor tényleg kezdett forrósodni a hangulat, a faszi aki az üveg mögött állt, egyszerűen behúzta a függönyt és ennyi. Hát erre kibaszottul kiakadtam, nem csodálkoztam volna ha tönkretesznek az ott lévő utasok valamit, persze nem tettük, végülis párszáz forint de akkoris. Nem vagyok egy hirtelenharagú valaki, de amikor így megszopatják az embert az nagyon kiakasztó.
Mert végülis miért fizet az ember extra pénzt az IC-ért? Elvileg gyorsabb kényelmesebb jobb. Deha sokkkal lassabb, esetleg megsülsz a 40 fokban és szarabb, akkor nem teljesítették azt a szolgáltatást amiért én fizettem plusszban, tehát kérem vissza a pénzt. De persze ez nem így működik.

Ennyi a MÁV. Tavalytól már Busszal megyek le ha úgy adódik, pedig a vonat sokkal kényelmesebb, jobban szeretem, dehát csatlakozás nincs, ésatöbbi szarság...
Egyre rosszabb lesz. Ha egyszer megdöglik és elássák akk legalább lesz pénz a BKV-t foltozni:)
 Pedig minden jól indult. Az egyik haverom mutatta meg az oldalt, és megigértem neki ha dobnak, akkor a történetét felrakom...Szóval lécci rakjátok fel...Köszi Magamról azt kell tudni, hogy kb fél éve vezetek blogot, és aktívan sportolok...A két dolog összehozta a csajokat,…..
Hattori_Hanzo 2009.06.09 13:07:08
Hát, bár nem tiszta h ez most a haverodról szól v rólad, de mind1 is.
Szal a lényeg: a leírtak alapján nagyon kezdő vagy, ez nem baj!, de néhány jótanács h legközelebb már ne kövesd el a leírt hibákat:

-első alkalomnak ne randira hívd hanem csak talira. lényeges tartalmi különbség van a 2 szó között: egyikőtökben sem lesz benne a félsz h namost ez már vmi komoly. Hadd alakuljon szépen;), benne van a levegőben minden: akár majd a randi is, és ez a jó;)

-akármennyire jó sportoló vagy, röpimeccsre v bármien meccsre hívni 1 csajt az elején, akitől "többet" szeretnél nem kreativitás hanem bafaszság (én is sportolok, sajna ez van:(). Ezzel már ki is mutattad h barátként kezeled: haverjaiddal szoktál meccsekre járni, éés a barátnőddel esetleg, ha már együtt vagytok, de amíg még nem, addig NO meccs;)

-az h barátként akar veled talizni és ezt meg is mondja, az nem a szokásos szar, hanem az MAGA a szar. Minden csaj ezt mondja ha nem szeretne többet, ez 1 finom lerázás. Ritkán lesztek barátok, ez így van, nem tudsz vele micsinálni. Ha betesz a "barát zónába", akkor kész: HAGYD! Tudom szar érzés, nagyonis, de majd megérted miről pofázok. Ha ezt mondja 1 csaj akk vagy barátok lesztek(kevés esélye van), vagy pedig szépen búcsúzzatok el és annyi: nem tudsz kitörni belőle. Nincs benne szappanopera... Még fura módon korrekt is volt: nem húzta az agyad, a maga módján a tudtodra adta h nem szeretne többet. Minden csaj ilyen, bármit is vársz, majd meglátod. Ne őt hibáztasd! Azt is látni, érezni fogod ha révben vagy és benne van abban h több legyen;)

-party sem jó, sőt kifejezetten hülye húzás: ha azt hiszed h majd nagyot villantasz mert te rendezted az összeröffenésst, meg te vagy a legnagyobb "arc", és ezzel akarod levenni a lábáról (lehet h nem erről volt szó, de így is lehet érteni, sory), akkor ezt is sürgősen felejtsd el. Nem így működik, sőt még ellenszenvessé is válhatsz a szemében.

-szal első 2-3-4 alkalommal: nem randi hanem csak tali, NO meccs, party, ilyenek, hanem csak 1 lightos séta az egyik délután, padon ücsörgés a naplementében, esetleg vidd teázóba, kávézóba (NEHOGY mekibe v vmi más moslékosba, ember!;)), azt minden csaj szereti, megvan a hangulata, és nem is kerül sokba. Mozi, színház, ilyesmi is kizárva!!

További jó csajozást;)