Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CheeBass

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint a korábbi cikkekben is láthattuk, a 2018-as választás során kiemelt jelentősége volt a közösségi média használatának, azonban az, hogy egy párt mennyire népszerű a Facebookon, nem fedi le a választási eredményeket. A Facebook-felhasználók köre meglehetősen zártnak számít, így nem nevezhetjük a…..
CheeBass 2018.08.01 07:30:06
@haXXXor: küldj má mégegy mailt lécci
Egyre több zenekar jelenik meg saját sörrel, alkoholos itallal a piacon, amikből szerencsére már nálunk is lehet találni többet is. Sőt, mikor a Tankcsapda is kijött saját sörrel, akkor úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy nekiüljünk, és leteszteltük az összeset, és megmondjuk…..
Részünkről. Kővári Gergely sörfőző, kiskereskedő egy jelentős IPÁ-val lendített az ügyön. A hazai kézműves sörfőzés helyzetéről beszélgettünk: vidámságra kevés az ok, de, mint a mindenkori magyar szövetségi kapitány, látjuk a fényt az alagút végén. A bor- és a…..
Liberatórium Nyögdíj 2010.11.25 20:50:00
Kedvenc Pártunk és kormányunk nem kicsit kiakasztott. Írtam is gyorsan egy posztot, de inkább nem publikáltam. Helyette írok egy civilizáltabbat. Mostanában rengeteg szó esik arról, hogy a magánnyugdíjpénztárak milyen rosszak, bezzeg az állami milyen megbízható. (Mintha…..
CheeBass 2010.12.31 13:53:52
Király az elemzés, nem a "mnyp/felosztó" hanem a " magamnak / felosztó " mellett szép érvek. Ezt ismered? Én ebből animáltam előrejelzést: teir.vati.hu/rqdist/main?rq_app=icsszm&rq_proc=demof_init

Hát igen, a ma megszületett gyerekek csak 20 (inkább 25) év múlva állnak először munkába.
Megoldási lehetőségek: jó ötlet a várható élettartamhoz kötés, tetszik a nyugdíjkorhatár eltörlése gondolat, bevándorókat tárt karokkal 40% nyugdíjjárulék megfizetése mellett, azzal a feltétellel, hogy 60 évesen visszaköltöznek (:-).
Egyre nagyobb a feszültség a "mindenkinek joga van megfelelő egészségügyi ellátást kapni" és a "40 év munka után jogom van nyugdíjat kapni " gondolat között. A várható élettartam 1900 elején 35 év(!) volt.
King Size: vannak akiknek az "élet értelme" a család, és mintha genetikailag bennünk lenne, hogy minél töb utód - nagyobb esély a saját génjeim örökítésére. Persze, mivel gondolkozó (?) faj vagyunk, sokszor szembekerülünk az ösztöneinkkel.
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..