Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.Cat

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei pilotszezon egyik legkeresettebb színésze, a Showtime Vértestvérek című sorozatának egykori főszereplője, Jason Isaacs volt. Több ajánlatot is kapott készülőben levő projektektől, végül az NBC-nek forgó REM című dráma mellett döntött, amit a Fox idei évadának egyik…..
P.Cat 2011.02.22 09:14:22
Az évente átlagosan induló 45-50 újoncból elég nehéz kiválasztani ötöt, de megpróbáljuk, Na jó, vicceltem, az indulók fele a pilotnál elhasal, a maradék nagy része két-három epizód után tűnik el a balfenéken, és csak pár marad, amire az ember őszintén azt mondhatja, hogy…..
P.Cat 2011.01.05 00:58:49
@SomethinWild: 2011 ősz, 3 db 90 perces epizód
Appleblog Hangszóró az iPodhoz 2010.12.19 09:45:00
Körülbelül másfél éve robbant be az iPig az életembe, azóta nem nagyon gondoltam, hogy másmilyen kihangosítóra lenne szükségem, de attól még ki lehet próbálni a konkurenciát. Több üzletben is felbukkant mostanában az Ozaki iMini Cute, ami már csak a cukiság vonalon maradva is…..
Amikor Steve Jobs bemutatta az új Airt, arról beszélt, hogy nem akar érintésérzékeny kijelzővel szerelt Macintosht gyártatni. Próbálták, de nem jött be, mert állítólag kényelmetlen: az emberek nem szeretnek vertikálisan nyúlkálni, legjobb esetben ráteszik a kezüket az előttük…..
Ma reggel megkezdődött az első international launch, Sydneyben és Tokióban 200 méter hosszú sorokról érkeztek a hírek, de a többi hét országban is hasonló helyzet alakult ki, két hónappal az amerikai megjelenés után tehát még sokan kibírták, hogy ne vásároljanak…..
P.Cat 2010.05.28 12:00:07
Appleblog Kicsomagolták az iPadet 2010.04.01 14:32:00
Bár szombatig még várni kell a készülékre, néhány szerencsés flótás már kipróbálhatta az Apple tabletjét.Megjelentek az első tesztek is, a New York Times szerzője felrója mindazt a hibát az iPadnek, amivel eddig is tisztában voltunk (nincs Flash, multitask, ebooknak nehéz és…..
Általános alapalállás a hazai kiskereskedelemben, hogy a vevő definíció szerint csaló féreg, akit úgy is kell kezelni, lehetőleg olyan modorban, hogy máskor eszébe se jusson pofázni. Zsuzsanna lejjebb azt fogja elpanaszolni, hogyan kezelték hazug alakként egy nagykörúti Sparban,…..
Tegnap este rendezték a Super Bowl-t, az amerikaifutball-bajnokság nagydöntőjét aminek csak egy része a sport, legalább olyan fontos a körítés, a felvezetés, a félidei műsor és a szünetekben sugárzott reklámok is - így lehet 100 millió nézőt leültetni a tévé elé három és…..
Nem vagyok egy nagy bulvárfogyasztó, de Pachmann Péter szerelmi ügyének hullámai még hozzám is elértek. A sok gyűlölködő hozzászólást és felháborodott reakciót olvasva eszembe jutott egy reklám, és azon tűnődtem, mit szólnának a híradós magánéletén csámcsogó emberek,…..
Előtte meg egy kis bemelegítés. Ahogy ígértem, három blog, az Appleblog, Handrás és a Plastik közös közvetítését olvashatjátok itt, egyesített erővel toljuk a legjobb kontentot. A legjobb közvetítés a kontinensen! iTablet! Ádám pedig itt nyomatja a legfontosabb…..
Legalábbis úgy tesz. A német óriás twitter-oldalán ugyanis rövid időre feltűnt az alábbi felhívás: Apple iPad - március 1-től a Media Marktban csak 499 euróért T-Mobile Complete L szerződéssel, egyébként 899 euró.Ez forintba átszámolva 135 ezer és 245 ezer forint, amerikai…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.01.26 09:32:00
Az American Idol 24-es döntőjébe bejutott egy csávó, de csak egy napig örülhetett, mert amikor az apja mindezt elkotyogta egy újságírónak, a fiát kihajították a műsorból. Ne szólj szám, mi? Sebaj, majd jelentkezik jövőre is, és meglesz a selejtezők egyik könnyes…..
P.Cat 2010.01.26 10:53:36
comment:com Nem Conan a hibás! 2010.01.21 14:03:00
Dave Letterman eddig még finom volt Lenóval, de Jay legutóbbi adásának egyik mondata után valami elpattant benne. Leno ugyanis képes volt arra kérni a nézőit, hogy a Nagy Talkshow-háborúért ne Conant hibáztassák. Mintha bárki is őt tenné felelőssé azért, ami történt, azaz Jay…..
Az F/X egyik húzósorozata jövő héten kedden tér vissza a harmadik évadra, és ha a színvonal nem esik sokat, akkor kiváló szórakozás vár ránk az újabb szövevényes ügyben, aminek középpontjában úgy tűnik, ezúttal egy Bernie Madoffra hajazó gazember áll, aki hetvenmilliárd…..
comment:com Így vonultak ők 2010.01.18 11:07:00
A 67. Aranyglóbusz-gála bevonulás alatt készített képeiből mazsolázunk. Christina Hendricks, FTW! INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/67gg/feed", "width":"490", "height":"330", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000",…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.12.23 09:37:00
Deanne Bray, a Hősök siket szereplője azt írta a Facebookon, hogy további öt epizódban fog szerepelni, beleértve a téli visszatérő részt is. Carrie Bradshaw valóban példakép lenne a feministáknak?Nahát, Jamie Lynn Sigler (Meadow Soprano) szakított Jerry Ferrarával (Turtle a…..
Oprah Winfrey az Egyesült Államokban legalább olyan intézménynek számít mint nálunk Maunika, csak az ő műsorának van valami értelme is, és igen nagy hatást gyakorol az amerikai közvéleményre. Az Oprah Winfrey Show az USA napközbeni tévéműsorának legnézettebb darabja, nem egy…..
Más magyarázatot ugyanis nem tudok elképzelni arra, miért dobták vissza a profi rajzoló alkalmazását, amiben az Egyesült Államok kongresszusi tagjainak arcát lehet látni, természetesen Richmond karikatúráin keresztül. Ilyeneket ni: Az összes képviselő és szenátor 540 lapra…..
P.Cat 2009.11.14 23:54:02
"Remember Apple's silly rejection of this app? www.tomrichmond.com/blog/2009/11/09/apple-rejects-my-caricature-app/ Apple has changed its mind, just as I'd hoped/predicted. Well done! :)" David Pogue, The New York Times
Remélem, mindenkinek szuperül sikerült a tegnapi Halloween buli; mi Biankval, Mr. Biankával és Mr. White-tal együtt remekül szórakoztunk - csakúgy, mint a hírességek, akik izgalmasabbnál izgalmasabb jelmezekbe bújtak.Íme egy kis válogatás róluk:Michelle Obama…..
comment:com Simon, a vérbunkó 2009.10.20 14:30:00
Van a briteknek egy olyan terméke, amivel sem az amerikai kuzinok, sem a világ többi tévés piaca nem rendelkezik, éspedig egy legrosszabb enbékettes futballista haját viselő megmondóember, Simon Cowell személyében. Cowell egy öntelt, személyeskedő alak, aki soha nem rejti véka alá a…..
Ez egy bolt Santa Clara-ban. Azért érdekes, mert holnap reggel 10 helyett 7-kor nyit az új iPhone 3G S miatt. Meg mert alig tíz mérföldre van a hotelemtől: Na ki szállítja nektek otthoni idő szerint holnap kora este az első magyar iPhone 3GS-review-t?  Készüljetek!T-23 óra...
Kissé érthetetlen, hogy mi mindenből képesek botrányt faragni az USA-ban: legutóbb például abból, hogy egy szépségkirálynő-választás egyik esélyese elmondta a véleményét élő adásban. Mielőtt még bárki homofóbiával vádolna, ünnepélyesen kijelentem, hogy semmilyen szinten…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.03.20 09:20:00
Obama Jay Lenónál járt, itt részletesen elolvashatjuk, miről beszélgettek. Ha már Obama: a Simpsons készítői szeretnék megnyerni az elnököt, hogy az animációs sorozat vendége legyen. Josh Schwartz azon gondolkodik, hogy a május 11-én adásba kerülő Gossip Girl-spinoff…..
comment:com Galamb a macskák közt 2009.01.30 16:30:00
Ma nagy bajban lesznek azok, akiknek se digitális tévéjük, se dvd-felvevőjük nincsen, annyi jó film megy ugyanis párhuzamos, hogy ihaj! Rögtön kezdésnek lesz a Poirot történetei - Macska a galambok között (m1, 20:10) és A nagy ugrás (Zone europa, 20:00) című kedves-vicces korai…..
Visszatért a Halálcsillag, és le is zúzott mindenkit: az American Idol évadnyitójával szemben senkinek nem volt esélye, az első órában 27, a másodikban 32 milliós nézettséget hozott, mellé a várható 10,4/26-os és 13.1/29-es 18-49-et, csak hogy mindenki sírva fakadjon. Hiába…..