Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonnita

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az első Booking.com-os panasz ez oldalunkon, sőt, legutóbb az is kiderült, hogy a online szálláskeresőt "egy holland gazdasági társaság üzemelteti és az oldal igénybevétele során felmerült panaszokkal kapcsolatban is a holland jog az irányadó. A vállalkozás a szálláshelyek közvetítését látja el,…..
A comment:com, mint oly sokszor a múltban, most is segítségére siet a tévéknek, ha kell nekik az ingyenkontent, ha nem, hiszen az a dolgunk, hogy igyekezzünk jobbá tenni a magyar tévézést, már amennyire ez szerény eszközeinkkel elképzelhető. Eddig nem jártunk túl sok sikerrel, bár…..
Alma alkatúnak az olyan típusú hölgyeket nevezzük, akiknek gömbölyű arcához gömbölyű sziluett is párosul. Vagyis széles a válluk, nagyobb méretű melleik vannak, nincsen hangsúlyos derekuk, és a fenékrész pedig inkább lapos. Ne kerteljünk, nem ez a mai női ideál! Viszont,…..
Varga Juditot is jelölték a televíziós Oscarként emlegetett Emmy-díjra látványkategóriában az 1490-ben játszódó Borgiák-sorozatért Francois Seguin látványtervező és Jonathan McKinstry supervising art director mellett. A kanadai-ír-magyar sorozatot - amiben Rodrigo Borgiát, VI. Sándor pápát Jeremy…..
Közelg a meleg évszak, a téli nyitóképet is nyárira cserélték a kezdőzene alatt. Nemcsak az időjárás, hanem a hangulat is forró lett az elmúlt részben. Lenke felmondott, azaz kirúgatta magát az ABC-ből, Téboly Zsóka Fogtündért vegzálta, Fogtündér pedig Erdészkét.…..