Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bátor Sir Robin

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Te is fiam, Uj Péter? 2011.09.06 06:16:47
"Eljött az a pillanat, amire nem hogy nem vártam soha, de igazán még fogadni sem mertem volna rá, hogy eljön valaha: távozom az Index szerkesztőségéből. Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az…..
bátor Sir Robin 2011.09.06 10:29:10
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
8ker Tanácsadó Testület 2011.04.13 10:38:00
 Bizony ám, kell egy ilyen is, mégpedig kettős céllal:a szegény, szerencsétlen, alulfizetett képviselők bérét ki kell egészíteniegyütt ki lehet találni valami okosatMiről is van szó? Kéremszépen, a Kesztyűgyár Közösségi Ház átalakulás közben nem találja önmagát,…..
A hircsarda.hu nevű, álhíreket közlő vicclapon péntek reggel egy helyreigazítás jelent meg. Az oldal arra kényszerült, hogy jelezze, Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár nem mondott soha olyat, hogy futballpályákon is engedné a buktatást.A történteket a Képviselő Funky sokat…..
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
8ker Trükk 2010.04.28 17:07:00
Újabb trükköt láttam, amit megosztok veletek: a járdára parkolás büntetésének kijátszása. Nem is igényel nagyon sok gondolkodást, de hasznosnak látszik: egy kerékbilincses papírt megtartunk, és a szabálytalan parkoláskor elegánsan becsíptetjük az ajtó felső…..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
bátor Sir Robin 2010.04.22 16:06:53
Volt már kaviccsal felszórt játszóterünk, meg diktátor wc-s nénis is, most pedig a zuglói önkormányzatnak köszönhetően ismét egy használhatatlanná tett játékról kaptunk hírt. Az (egyébként nem vadiúj) EU-s szabály szerint ugyanis kötelező a hinta kilengésének megfelelően…..
A magyar rendőrség elérte azt a tahósági szintet, amit már nem nagyon lehet überelni, legközelebb talán Pintérsanyáék alatt. Naiv kismamát éjjel fél egykor vitték be a disznók egy feljelentés alapján, mondván okirathamisítás miatt országos körözés van ellenük. Reggel 9-ig…..
bátor Sir Robin 2010.03.08 12:04:49
@hubert1975: akkor veszélyeztették, amikor az éjszaka közepén kirángatták az ágyából stresszhelyzetet teremtve.
8ker Parkolási kiváltság II. 2010.02.22 14:43:00
 Az csak egy dolog, hogy a szép új önkormányzati honlap még mindig hiányos - többek között nem rakják fel a testületi és bizottsági ülések jegyzőkönyvét - de hogy a szocialista frakcióvezető honlapján meg elérhetőek, az több mint vicces.De most nem is ez a lényeg,…..
bátor Sir Robin 2010.02.23 09:09:11
@mokkaczuka: de akkor már kapjanak a tanárok is, mégiscsak a jövő nemzedéke függ tőlük. A festők, burkolók, mosógépszerelők? Ők meg cipekedjenek? Nem, ha a kerületben dolgoznak ők is kapjanak parkolási engedélyt!Fodrász -manikűrös? Miért érdemli meg jobban egy titkársági dolgozó, hogy ingyenesen parkoljon, mint mondjuk egy fodrász akinek ott van üzlete?
8ker Intézkedő rendőr 2010.02.15 20:18:00
Éppen ma fogalalta el hivatalát az új kapitány, és ma este máris ilyen történet kering a neten, fotókkal. Lesz dolga, az már biztos! Remélem, komolyan veszi a hivatását és odafigyel az ilyen dolgokra.  Ma nagyon érdekes dolog történt: mentem a VIII.ker be és egy autós…..
bátor Sir Robin 2010.02.18 10:01:23
@dorciika: teljesen érthető, ha valakinél kicsapja a biztosítékot egy ilyen eset. A rendőrségnek pont az ilyen alakok kiiktatása lenne a dolga, nem pedig cimbizni velük. Úgy látszik sok dolga lesz az új rendőrkapitánynak. Kezdhetné mondjuk azzal, hogy utánamegy ennek a dolognak...
Folytatódik "titkos ügynökünk" izgalmas sorozata az ingatlanokról. Mizután megírta, miért van szüksége szerinte ingatlanosra, és hogy hányféle vevő van, most az ingatlanárakról küldött egy rövid levelet: megtudhatjuk, milyen az irány-, a reális, a vétel- és a piaci…..
bátor Sir Robin 2010.02.17 10:35:37
@Plumper: ezt Te komolyan gondoltad?
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
Pocok története már-már szürreális a számomra is, bár sok beküldött levelet olvastam már, olyanra nem emlékszem, hogy valakit egy zebrán elgázoljanak és még az autós üsse meg mindezek után. Volna egy-két ötletem, hogy mit tudnék csinálni az ilyen emberrel, de valószínűleg…..
bátor Sir Robin 2010.02.07 15:04:16
@Pepe135: ugorj már neki még egyszer a szövegnek hátha most menni fog...
A legutóbbi étkezési utalványos posztunkra érkezett egy komment egy pénztárostól és egy levél a Spar kommunikációs vezetőjétől. A komment: "Sparos vagyok, nem védem a céget, de tudnotok kell: a Spar pénztárain futó program nem kerekíti az összeget, viszont egyes…..
Sziasztok!   Egy könyvelőirodában dolgozom,ahol velem együtt hatan vagyunk összesen.A cégnél egyedül én vagyok, aki nem oltatta be magát a H1N1 ellen.   A főnök család családjában van egy személy, aki súlyos immunhiányos beteg (nem jár be ide - éppen kórházban van),…..
bátor Sir Robin 2009.12.10 14:24:59
de Sade márki Evelyn 2009.12.02 21:24:00
Evelyn annak idején szerfelett sokat vetkőzött nekem a webkamerában, ami teljesen hasznos cselekedet volt részéről, tekintve, hogy isteni mellei voltak. Aztán egy idő után nem tette ezt, mondván, hogy van egy komoly kapcsolata immár. Sebaj, gondoltam, és néha vissza-visszanéztem a…..
bátor Sir Robin 2009.12.03 08:39:30
György ugyan először tízezressel próbálta kifizetni a százhuszas kávéját, de ez mégsem indok arra, hogy végül a visszajárót az eladó megpróbálja elfelejteni. Pedig hányszor találkozunk ezzel, 5-10-20 forintokat simán hozzácsapnának a számlához, csak mert az úgyis olyan…..
8ker Leszóltak a minisztériumból 2009.11.17 23:44:00
Utálom a politikai kampányokat! Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, meg is látszik az utóbbi időszak választásain, nem nagyon mennek az emberek szavazni. Hogy én miért utálom? Mert mocskosak, velejéig. Elég csak egy pillantást vetni a tegnapi sajtótájékoztatóra, ahol…..
bátor Sir Robin 2009.11.18 14:37:42
Tisztelt MT blog! Központi közigazgatás egyik szervénél dolgozom, férfiként, család (azaz feleség, gyerek) nélkül. Az állami ünnepek előtti munkanapokon a munkaidő a CSALÁDOS hölgyek részére 12 óráig vagy 14 óráig tart, a hivatalos 16.30 óra helyett. Sajnos leírva ez soha…..
Talán már mindenki tudja, hogy az ORTT döntésének értelmében egy egész ország kénytelen érzékeny búcsút inteni a Slágernek és a Danubiusnak, hogy helyet adjon az FM1 konzorcium és az Advenio új, balról-jobbról megtaszajtott rádióinak. Ki-ki most vérmérséklete szerint…..
A Homár mások ügyeiben hivatalból gyanakvó, a sajátjában ennek megfelelően olyan naiv, mint egy maszületett olvasó. Majdnem egy hónapja füstölögtem arról, hogy a környékünkön, a Rózsadomb Moszkva tér feletti részén teljesen értelmetlen fizetős parkolási zónát jelöltek…..
bátor Sir Robin 2009.10.28 11:34:44
Új értelmezést kapott a Sztárral szemben "Ha megvered, megnyered" szlogenje, mivel úgy tűnik, hogy a TV2 elismerte a KO-val is felérő balegyenest, és az RTL Klubnak adta a szombat estét. Egy héttel a premier után ugyanis kimenekítik a Sztárral szembent a Csillag születik…..
bátor Sir Robin 2009.10.15 15:04:38