Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuk

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A világ legszexibbnek tartott nője ma megboldogult. Halleluja! Arra utalunk, hogy férjhez ment. Amerika ugyanis az őrület határán van illetve volt a mesebeli esküvő miatt hetek óta. A kimondhatatlan vezetéknevű Kim ugyanis a legnagyobb sztár odaát. Ő az, akivel tényleg…..
tuk 2011.08.22 09:24:38
@beautyka:
Hát kedves a szóviccről hallottam már, de ez nyilván nem az és kellemetlen, hogy ezzel próbálsz kimagyarázni egy ekkora blamázst....
tuk 2011.08.22 09:35:56
@beautyka:
Ha sok nő érzi úgy hogy akkor lesz igazán boldog ha megházasodik, akkor az miért megboldogulás?Ja!Mert ez egy szó vicc :-DDDDD Erre inkább már ne is válaszolj mert minden egyes magyarázatoddal csak még lejjebb tolod magad...
És igen, neked az olvasóid véleményét figyelembe kell venned, hiszen nekik írsz,nekik kell, hogy tetsszen.
tuk 2011.08.22 09:21:33
beautyka válaszolt neked:

@tuk:
nagyon kedves vagy, de hallottál-e a szóviccről? Tudom, humorban nem ismered a tréfát!

Hát kedves a szóviccről hallottam már, de ez nyilván nem az és kellemetlen, hogy ezzel próbálsz kimagyarázni egy ekkora blamázst...
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Egy nagy multinál dolgozok pénztárosként, középfokú kereskedelmi végzettségem van, ez azt hiszem, ma OKJ papírnak felel meg. 52 éves vagyok, nem nagyon válogathatok, ennek a munkának is nagyon örültem mindaddig, ameddig nem szembesültem vele, milyen…..
tuk 2011.05.07 09:02:19
@Judit::
:-) azért ha hasmenésed lenne a következő napokban,csak úgy magán szorgalomból próbáld ki milyen az ha csak egy órára is de megpróbálod vissza tartani!!!!

Te nagyon okos!!!
Egyhangúlag szavazták meg a fővárosi közgyűlés szerdai ülésén a Budapesti Kerékpáros Közösségi Közlekedési rendszer kialakítása című előterjesztést, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a bérbicikli-rendszer előkészítését végző Parking Kft. zöld utat kapott a…..
tuk 2010.03.31 19:47:57
Korábban már írtuk, hogy veszélyben forgott a Lost hatodik évadának háromórás premierje, mert Obama elnök rendes évértétékelő beszédét, az ún. State of the Uniont-t az előzetes tervek szerint akár február 2-án is elmondhatta volna, márpedig ilyenkor a networkök nem a szigeten…..
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
A Fővárosi Közgyűlés szerdán döntött arról, hogy uniós pályázati források segítségével közösségi kerékpárkölcsönző-rendszert építene ki. A budapesti rendszer célja, hogy a belvárosban egyre többen közlekedjelenk biciklivel, és egyúttal csökkenjen az…..
tuk 2009.06.03 19:45:44
@Thyb: ezzel a projekttel párhuzamosan, vagy mondjuk úgy, hogy a következő kb 2 évben a belváros kerékpározhatósága jelentősen javulni fog. busz-kerékpársáv, ellenirányú kerékpársáv, forgalomcsillapítás stb.

lopás valóban biztosan lesz, a gravírozás nem igazán megoldás, de egyedi alkatrészek lesznek, spéci csavarok is, gyorszár meg nem.
a dokkolók meg be lesznek kamerázva.

ha az ember nem rohan a bringával, hanem egyszerűen csak közlekedik, akkor ugyanannyi energiát használ kb, mintha gyalogolna, tehát az izzadás is ugyanannyi. ezt persze gyakorolni kell, aki nem teker rendszeresen az hajlamos megnyomni amikor nyeregbe kerül, de rá lehet szokni könnyen a kényelmes tempóra, ami még így is kb 3x gyorsabb a gyaloglásnál, az autóval dugóban állásnál pedig végtelenszer.

@is: a bringák rendszeresen lesznek szervizelve és remélhetőleg nem lesznek ótvarok. nyilván egy jó logisztikai háttér kell hozzá, meg lesz oldva.

nem luxus, a fenntartása nyilván nem rentábilis, de ez a közösségi közlekedés része, egy normális város az ilyesmire költ pénzt. (a bkv-ra is költünk, sokkal többet mint amennyit kellene.)

párizsban azért panaszkodnak mert a fenntartó (magáncég) szeretne több pénzt kisajtolni a városvezetésből, az összes híradás csak az általuk adott információra hagyatkozik, ami a valóságot elég rendesen eltorzítja a fenti okból.


jó lesz, meglátjátok! :)